FIFA/Coca-Cola World Ranking
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: FIFA/Coca-Cola World Ranking
Ako pobjedimo Amere idemo na 11.mjesto?
Ne. U sljedeci ranking idu utakmice kvalifikacija protiv Slovacke i ova protiv Amerike. Tako da ova, ako pobijedimo, malo znaci ako ne budemo ostvarili dobre rezultate protiv Slovaka. Moguce da doguramo do 7. mjesta...?dadnan je napisao/la:Ako pobjedimo Amere idemo na 11.mjesto?

I Spahic je bolji od Thiaga Silve isto. 
Falcao je, realno, najbolji napadac na svijetu. Kolumbija je, uz Belgiju, zemlja koja je dosta napredovala. Na infrastrukturnom planu su dosta skocili, i u omladince ulazu. Igrali su zadnje dvije zavrsnice SP u20 i nisu bili ni malo losi.
Dovoljno je reci da su bar na oba prvenstva nisu kvalifikovale reprezentacije poput Brazila, Argentine, Njemacke...
Koliko god slabile reprezentacije poput Engleske, Francuske, Portugala i Argentine, toliko ce u zadnje vrijeme dizu Urugvaj, Belgija, Cile, Kolumbija i ajmo reci Bosna.

Falcao je, realno, najbolji napadac na svijetu. Kolumbija je, uz Belgiju, zemlja koja je dosta napredovala. Na infrastrukturnom planu su dosta skocili, i u omladince ulazu. Igrali su zadnje dvije zavrsnice SP u20 i nisu bili ni malo losi.
Dovoljno je reci da su bar na oba prvenstva nisu kvalifikovale reprezentacije poput Brazila, Argentine, Njemacke...
Koliko god slabile reprezentacije poput Engleske, Francuske, Portugala i Argentine, toliko ce u zadnje vrijeme dizu Urugvaj, Belgija, Cile, Kolumbija i ajmo reci Bosna.

Zna li neko koliko sad padamo na ovoj Fifinoj rang lilsti?
LP
LP
marizluk je napisao/la:Zna li neko koliko sad padamo na ovoj Fifinoj rang lilsti?
LP
hebote ranking... boli me racku za ovim vec hocu da mi gazimo ove americke **** a ne da 30.000 ljudi idu oborenog nosa!! zbog papetovog cejfa... hebo li te ranking
>>No body likes us but we dont care<<
WTF???D€LUX je napisao/la:marizluk je napisao/la:Zna li neko koliko sad padamo na ovoj Fifinoj rang lilsti?
LP
hebote ranking... boli me racku za ovim vec hocu da mi gazimo ove americke **** a ne da 30.000 ljudi idu oborenog nosa!! zbog papetovog cejfa... hebo li te ranking
Čovječe božiji, znam da si nadrkan, svi smo jbg, ali daj malo se smiri. Prvo, ja lično ti nisam ništa radio i nemoj da mi psuješ, te tako pretvaraš temu u smeće. Ili mi lijepo odgovori ako znaš, ili ignoriši.
Drugo, taj glupi ranking ti direktno određuje poziciju repke u narednim kvalifikacijama. Jel bi ti radije Španiju za glavnog konkurenta ili Rumuniju? Ovo pitam upravo zato što mi je stalo do repke, do njenog dobra.
A ovaj poraz peče zbog načina na koji smo izgubili. Gluplje nije moglo. Ali ako se presaberu do Slovačke, ako ovo ne bude kraj dobre serije naših momaka, ako ostave ovo iza sebe odmah jer je nebitna a protiv Slovaka budu pravi, ja im halalim.
koja promjena - ali samo trenutno!
SAD-1003 poena
BiH- 950 poena

SAD-1003 poena
BiH- 950 poena
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Kako vidim, stižu nas samo Ameri, ostale repke ostaju iza, pa i Švicarci koji su dobili Brazil.
precnjenjena listaJoeCelt je napisao/la:koja promjena - ali samo trenutno!![]()
SAD-1003 poena
BiH- 950 poena
Dovoljno govori cinjenica da su Hrvati bili 4. a Lihtenstajn Bogu iza nogu a razlika u igri je minimalna.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nema veze što je precijenjena(a sa tim se slažem), ona svejedno odlučuje umnogome o formiranju šešira za kvalifikacije a samim tim i o sudbinama svih reprezentacija. I mi smo jedna od tih svih. 
Pa dobro, ako nas preskaču samo Ameri onda nema frke. To je ponovo 14. mjesto. Dobro je.
Ja sam očekivao neki drastičan pad, možda i ispadanje iz top 20.

Pa dobro, ako nas preskaču samo Ameri onda nema frke. To je ponovo 14. mjesto. Dobro je.

+1D€LUX je napisao/la:boli me racku za ovim vec hocu da mi gazimo ove americke **** a ne da 30.000 ljudi idu oborenog nosa!! zbog papetovog cejfa... hebo li te ranking
priznaj da ti je drago patriotoJoeCelt je napisao/la:koja promjena - ali samo trenutno!![]()
SAD-1003 poena
BiH- 950 poena
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Napredovali smo sinoc na UEFA rankingu,sto je najbitnije.Trenutno smo 8-mi
http://www.world-results.net/uefa/ranking_2013.html
http://www.world-results.net/uefa/ranking_2013.html
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Tu se računaju samo zvanične utakmice, ništa prijateljske.Cautinho je napisao/la:Kako to?
Zbog poraza Rusije od strane Sjeverne Irske u zaostaloj utakmici kvalifikacija koja je jedina odigrana sinoc sto se tice Evrope.DukeOfWellington je napisao/la:Tu se računaju samo zvanične utakmice, ništa prijateljske.Cautinho je napisao/la:Kako to?
-
- Kontakt:
Ukoliko oba puta dobijemo Slovake ulazimo u top 10 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
hahaha i tako bi postali najbolji na Balkanu!Amar Dzeko je napisao/la:Ukoliko oba puta dobijemo Slovake ulazimo u top 10

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Hmm, za njih ne znam ali u slucaju da pobijedimo Slovacku puta mi smo gotovo pa sigurno u top 10. U najgorem slucaju 11:o mjesto.aleksandar_veliki je napisao/la:A, ako pobijedi.sajo10 je napisao/la:hahaha i tako bi postali najbolji na Balkanu!Amar Dzeko je napisao/la:Ukoliko oba puta dobijemo Slovake ulazimo u top 10![]()
Hrvatska u slucaju da ne pobijedi svoje meceve pade na 11:o.
Ako neko zna bolje/vise nek me slobodno demantuje.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Kakva je situacija ako odemo u baraz? moze li se desiti da ispadnemo kao najlosija druga? mozemo li biti nositelji, s obzirom da znacajno padamo u tom slucaju itd/ Vjerovatno anel, ali i jos neko ima odgovor pa bih bio zahvalan.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 17 gostiju.