Komšija imamo jednu finu generaciju mladih momaka i bitnije mi je da oni naprave neki kontinuitet i ne odu kod komšija nego da ovi nekom srećom prođu grupu svakako im je to plafonDANTES je napisao/la:komšija jesi dobro??? meni je bitno i nadam đe najboljem a to je neko 1/4 finalelegenda reala je napisao/la:Mene uopšte ne interesuje nastup seniora na ovom prvenstvu, po meni mogu izgubiti i svih pet utakmica, svakako nemaju kvalitet za nešto više od prolaska grupe, bitni mi je plasman u A diviziju juniora(opstanak) i kadeta
EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- legenda reala
- Kontakt:
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
po toj logici bi EP trebali samo igrati Spanci, Francuzi, Rusi i Grci. jer ovi ostali i tako nemaju sanse za medalju.legenda reala je napisao/la:Komšija imamo jednu finu generaciju mladih momaka i bitnije mi je da oni naprave neki kontinuitet i ne odu kod komšija nego da ovi nekom srećom prođu grupu svakako im je to plafonDANTES je napisao/la:komšija jesi dobro??? meni je bitno i nadam đe najboljem a to je neko 1/4 finalelegenda reala je napisao/la:Mene uopšte ne interesuje nastup seniora na ovom prvenstvu, po meni mogu izgubiti i svih pet utakmica, svakako nemaju kvalitet za nešto više od prolaska grupe, bitni mi je plasman u A diviziju juniora(opstanak) i kadeta
smijesno..
eh dug je put... znaš da većina talenata ostane samo talenat... Srbija i Hrvatska su živi dokaz toga...legenda reala je napisao/la:Komšija imamo jednu finu generaciju mladih momaka i bitnije mi je da oni naprave neki kontinuitet i ne odu kod komšija nego da ovi nekom srećom prođu grupu svakako im je to plafonDANTES je napisao/la:komšija jesi dobro??? meni je bitno i nadam đe najboljem a to je neko 1/4 finalelegenda reala je napisao/la:Mene uopšte ne interesuje nastup seniora na ovom prvenstvu, po meni mogu izgubiti i svih pet utakmica, svakako nemaju kvalitet za nešto više od prolaska grupe, bitni mi je plasman u A diviziju juniora(opstanak) i kadeta
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
izgleda da nema prenosa za veceras
Nikad se ne zna, mi ako prođemo grupu možemo i do četvrtfinala, jer se križamo sa A grupom i tu jedino Francuska odskače, dok ostale sasvim sigurno možemo i pobijediti, ali i one nas mogu.
ovdje bi trebalo biti ..mirzatele je napisao/la:izgleda da nema prenosa za veceras
http://www.basketball-bund.de/livestream
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Trezeguet17
- Kontakt:
evo još jedan link gdje bi navodno trebala biti utakmica
http://www.usagoals.me/live/531604-germ ... tv/gratis/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.usagoals.me/live/531604-germ ... tv/gratis/" onclick="window.open(this.href);return false;
36 SCUDETTI Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!
nema od tog linka nista brateTrezeguet17 je napisao/la:evo još jedan link gdje bi navodno trebala biti utakmica
http://bstream4.net/index3.html" onclick="window.open(this.href);return false;
TREBALO bi ovdje biti
TREBALO bi ovdje biti
Cekam jos keca na Njemacku za trijest maraka
nadam se da ce nasi samo uigravat odbranu vcrs,a napad ko sisa
e ne bi odigrao protiv BiH sviju mi kad bi znao da cu proc ne znam koliko novaca,eh kad bi bila cifra za onesvjestit tad bi razmislio.
e moj ljakseDeniss je napisao/la:Cekam jos keca na Njemacku za trijest marakanadam se da ce nasi samo uigravat odbranu vcrs,a napad ko sisa
Prvo ti je slika na tom avataru kriticna,tako da post nisam ni procitaomirzatele je napisao/la:e moj ljakseDeniss je napisao/la:Cekam jos keca na Njemacku za trijest marakanadam se da ce nasi samo uigravat odbranu vcrs,a napad ko sisa
- hule_barca
- Kontakt:
http://www.fbih.-sport.com/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=11&Itemid=10" onclick="window.open(this.href);return false;
Stream sigurica
Samo izbrišite tačku poslije fbih
Stream sigurica
Samo izbrišite tačku poslije fbih
Mes Que Un Club
znas li ko je ovo ? ne znas,jer cekas da nasa reprezentacija izgubi radi 30 maraka jos se hvalis..e moja budalo da mi je tvoj mozak 5 minutaDeniss je napisao/la:Prvo ti je slika na tom avataru kriticna,tako da post nisam ni procitaomirzatele je napisao/la:e moj ljakseDeniss je napisao/la:Cekam jos keca na Njemacku za trijest marakanadam se da ce nasi samo uigravat odbranu vcrs,a napad ko sisa
Naravno da znam,to je onaj Roberto Mncini uz Brooklyna
U koliko je tekma?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
za 10 min...Otelo je napisao/la:U koliko je tekma?
20:30 !Otelo je napisao/la:U koliko je tekma?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Valjda se necemo obrukat 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.