standardno fulanje.. ili 3-o ili 0-1 na kraju
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: BV Borussia Dortmund
ocukujem da Dr. Mr. trener ubrzo ukroti Mikija glede konstantnog vracanja lopte nazad
Po meni igra nije losa, u odbrani stojimo dobro ne dozvoljavamo im puno a i imamo dominaciju na sredini terena, jedino u napadu moramo biti efikasniji, a i nemamo srece. Nekako me podsjeca igra na onu protiv malage, gdje lopta jednostavno nece preko linije.raaymoon je napisao/la:Losa igra, nadam se da ce u drugom poluvremenu bolje odigrati I na kraju dobit ovo.
Sto se tice bremena, ne pokazuju puno. Opasniji je bio braunsvajg prosle sed. gdje su imali 2,3 prilike, a bremen ni jednu.
U drugom pol. treba nastaviti ovako i traziti bolju zavrsnicu, imamo aubu na klupi koji ce sigurno uci a i hofmann-a. Sad igeramo prema sud tribini kao sto i igraci vole
Robert Lewandowski
1-0
" onclick="window.open(this.href);return false;
1-0
" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
ovako se igra na terminima

- Sportfanatik
- Kontakt:
Najbitnija su 3 boda, ostalo će se zaboravit
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- francobaresi
- Kontakt:
Gosti iz Bremena mogu biti sretni što se kući ne vraćaju sa 5-6 golova u mreži.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Jedina zamjerka je sto ranije nije rjesen mec jer prilika je bilo milion...
Ovo je definitivno vise ona Borussia od prije 2 sezone kad je odbrana funkcionisala perfektno,za razliku od proslosezonske koja je primila bas previse golova...veceras Werder skoro da nije imao priliku.
Miki se jos trazi(razumljivo)...Sahin i Schmelzer su me najvise iznenadili veceras(pozitivno).
3 od 3
P.S. Zaboravio sam Kehla...moze deda jos-imao je par dugih lopti kojih se ni Beckham iz najboljih dana ne bi postidio.
Ovo je definitivno vise ona Borussia od prije 2 sezone kad je odbrana funkcionisala perfektno,za razliku od proslosezonske koja je primila bas previse golova...veceras Werder skoro da nije imao priliku.
Miki se jos trazi(razumljivo)...Sahin i Schmelzer su me najvise iznenadili veceras(pozitivno).
3 od 3
P.S. Zaboravio sam Kehla...moze deda jos-imao je par dugih lopti kojih se ni Beckham iz najboljih dana ne bi postidio.
Zadnja izmjena: adnan24, dana/u 23 avg 2013, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
- Sportfanatik
- Kontakt:
9 bodova je odličan saldo, samo ići utakmicu po utakmicu
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Statistika na ****
BvB - Werder
Posjed: 57% 43%
Udarci: 32 7
Udarci na gol: 16 4
Ne znam,zezao me net,ali ono što sam vidio,zadovoljan sam igrom i u napadu i u odbrani.
BvB - Werder
Posjed: 57% 43%
Udarci: 32 7
Udarci na gol: 16 4
Ne znam,zezao me net,ali ono što sam vidio,zadovoljan sam igrom i u napadu i u odbrani.
BVB stigao do zasluzene pobjede i jedina zamjerka je ista kao i ona iz proteklog kola, a to je losa realiziacija.
Odlican start BVB-a u novu sezonu, a isto tako ne treba zaboraviti da BVB na pocetku sezone tradicionalno igra malo losije i da mu treba par kola vremena da udje u formu.
Odlican start BVB-a u novu sezonu, a isto tako ne treba zaboraviti da BVB na pocetku sezone tradicionalno igra malo losije i da mu treba par kola vremena da udje u formu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Respect.
- Blaszczykowski
- Kontakt:
koliko mi možemo promašiti to je čudo. mikiju fali malo samopouzdanja, jedan gol mu treba da ga oslobodi.
kakve je ovacije kuba dobio. respect. postaje pravi publikumsliebling.
kakve je ovacije kuba dobio. respect. postaje pravi publikumsliebling.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
- Consigliere
- Kontakt:

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Da, vidi se taj mali strah u okicama, ipak je obeštećenje 'neko' breme pored ostalog. Vjerovatno ćemu biti lakše u gostima doći do tog oslobođenja.Blaszczykowski je napisao/la: mikiju fali malo samopouzdanja, jedan gol mu treba da ga oslobodi.
Utakmica gledana na prekide (više ne, nego da) tako da nemam pravo iznositi neke veće 'majnunge'.
Malo me više interesuje Sahin-ova forma, ali @Ado reče da je pozitivno iznenađen.
Vom Jäger zum Gejagten
Moze li prevod parole navijaca Dortmunda.
Dobar start Dortmunda. Dobro je kada ustvaris pobjedu uprkos nesto slabijoj igri.
Je li igrao Oba...?
Dobar start Dortmunda. Dobro je kada ustvaris pobjedu uprkos nesto slabijoj igri.
Je li igrao Oba...?
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
thulkazal je napisao/la:
Respect.
Ovdje piše?
Podrska za Bayern-ove ultrase koji su u sukobu sa upravom pomenutog kluba.
U svakom slucaju vidi se da daje 110% u svakom momentu...
@valencia
Usao oko 70.-e...imao 1 na 1 sa golmanom ali neuspjesno
Dosta bolja nego prosle sezone ali jos ne na nivou od prije par godina...iako veceras je odigrao bas dobro,cini mi se nakon dugo vremena da gledamo Sahina koji ima kontrolu nad citavom igrom BvB-a(bar je meni tako izgledao).geronimo je napisao/la:Malo me više interesuje Sahin-ova forma, ali @Ado reče da je pozitivno iznenađen.
U svakom slucaju vidi se da daje 110% u svakom momentu...
@valencia
Usao oko 70.-e...imao 1 na 1 sa golmanom ali neuspjesno
U smislu "Ultra se ne moze zabraniti,borite se Sudkurve Munchen"
- kraljttbvb
- Kontakt:
Dobro je kada ostvaris pobjedu uprkos nesposobnoj upraviValencia je napisao/la:Dobar start Dortmunda. Dobro je kada ustvaris pobjedu uprkos nesto slabijoj igri.
Sala druze Valencia, bez ljutnje molim
Kod Lewandowskog golovi samo postavi nogu i ubaci loptu u praznu mrezu
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.