U narednih nekoliko dana se očekuje prodaja Lamele,Borriella i Pjanića !!!
Ako se ovo desi odmaram se od Rome ove sezone,par dana prije pocetka prodat ce sve sto valja ahahha kakva uprava.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
jedan od prve trojice definitivno dolazi, pretpostavljam da je nani eventualna zamjena za lamelu, chiriches ne ide nigdje do januara jer je predsjednik steaue u zatvoru, a adrian je preskup jer cini mi se da je njegova otkupna klauzula 25 miliona - ipak nismo englezi da preplacujemo igraceManuel je napisao/la:Bergessio, Hernandez, Gilardino, Nani, Chiriches i Adrian Lopez.
Statisticki Lamela je medju najboljim u ligi jos mlad igrac pa nije ni cudo sto ga zele mnogi ali ko je gledao Romu ove sezone zna da momak je odigrao drugi dio sezone uzasno i da konstatnto iste fazone pokusava a da ne prodje i jos se ne vraca u odbranu,ma nek ga prodaju ne bi imao nista protiv al nek ne diraju Pjanica,ko ce nam onda biti kreativac ako on odeEvil Genius II je napisao/la:ma ko su lamela, sabatini i baldini da se ja sad zbog njih nerviram ili prespavam cijelu sezonu. ako ga prodaju bezbeli ce uloziti te pare u jos jedno pojacanje, ako ostane onda neka se nametne i opravda sav ovaj hype oko njega. ruku na srce momak je statisticki gledano jedan od najboljih igraca rome ALI prava istina je (to moze potvrditi svako ko je pratio utakmice) da je nevidljiv jos od odlaska zemana i uzeti nekih 40ak miliona za njega u ovom trenutku je prava premija.jedan od prve trojice definitivno dolazi, pretpostavljam da je nani eventualna zamjena za lamelu, chiriches ne ide nigdje do januara jer je predsjednik steaue u zatvoru, a adrian je preskup jer cini mi se da je njegova otkupna klauzula 25 miliona - ipak nismo englezi da preplacujemo igraceManuel je napisao/la:Bergessio, Hernandez, Gilardino, Nani, Chiriches i Adrian Lopez.

floyd je napisao/la:Taj Adem igra Pjanicevu poziciju, koja je svrha ovog transfera?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.