FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

sarajlija
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la sarajlija » 24 avg 2013, 02:28

aco posto tebe postujem stvarno daj ba opomeni ovakve likove sto psuju pa dokle vise ovo tolerisat ba????? :evil: :evil:

Kretenu jedan napravio si profil samo da bi podjebavo molim vas ovog monstruma uklonite ne trebaju na ovom forumu....Hvala! :roll: :roll:

Stvarno me je iznerviro za ovo znaci molim vas njega i slicne njemu banujte podhitno!
04.10.2009 !!

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 24 avg 2013, 02:36

Ma neka psuje/psuju. To ja najbolji dokaz nemoci, kako sportske tako i politicke.

Zamisli nekad si mogao sta si htio, pa si mogao i vojno, a sad samo jezikom. Volim ja to. Ipak bio u BL u zadnjoj sedmici ramazana supruga mi je iz BL i sjedio sa srbima i opet se uvjerio da su ovakvi kao ovaj psovac manjina tj. doslje koje ni banjalucani ne mogu.

Psuj ti balije sa njima moras zivjeti, moras sa njima fudbal igrati, i moras ih trpiti kao sampione.
Evo jedan balijski smajli :mrgreen:

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 24 avg 2013, 02:39

PL BiH -1 je napisao/la:Ma neka psuje/psuju. To ja najbolji dokaz nemoci, kako sportske tako i politicke.

Zamisli nekad si mogao sta si htio, pa si mogao i vojno, a sad samo jezikom. Volim ja to. Ipak bio u BL u zadnjoj sedmici ramazana supruga mi je iz BL i sjedio sa srbima i opet se uvjerio da su ovakvi kao ovaj psovac manjina tj. doslje koje ni banjalucani ne mogu.

Psuj ti balije sa njima moras zivjeti, moras sa njima fudbal igrati, i moras ih trpiti kao sampione.
Brate moj ma necu da ovo gledam dok sam na ovom forumu uopste ja ni ti psujem njima ni bilo kome nema toga ne znaju pravila ovog foruma treba im dati da procitaju, ali ovakvim to ne vrijedi pricati..... Kad mogu banovat radi gluposti nekih, ovo se mora sankcionisat. :(
04.10.2009 !!

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 24 avg 2013, 02:44

sarajlija je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:Ma neka psuje/psuju. To ja najbolji dokaz nemoci, kako sportske tako i politicke.

Brate moj ma necu da ovo gledam dok sam na ovom forumu uopste ja ni ti psujem njima ni bilo kome nema toga ne znaju pravila ovog foruma treba im dati da procitaju, ali ovakvim to ne vrijedi pricati..... Kad mogu banovat radi gluposti nekih, ovo se mora sankcionisat. :(
Ma sta ti moze sto psuje?

Bas zato sto ti nista ne moze zato i psuje. A sam sebe od muke za guzicu ujeda. To je zadnje sto je ostalo. Psovka. Sve se ispucalo.

Ruzno izgleda ali kad gledas iz moga ugla vidis tek da je njemu muka.

fredi
Kontakt:

Re: $: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la fredi » 24 avg 2013, 06:49

Luca.Toni je napisao/la:
Prvo: ne znam sta ti jos treba ( osim eventualno pomoc psihologa) da kad vidis da je lopta presla liniju ( sa bilo kojje strane gledo) da skontas da ustvari lopta i JESTE presla liniju. Jedino ako se hendikepiran sa culom vida, ili sa koficijentom intelegencije, pa onda ti tu situaciju treba jos docarati, opisati, opjevati itd itd :D

Sto se tice sudije, i toga da je susprendovan ( iako ne znam za taj podatak, volio bih da mi to pokazes) iako je suspendovan to SIgurno al SIGURNO nije zbog tog "gola"

A nemoj mi pashice tih nekih "sportskih pozdrava" kad pokazete trunku neke veze sa sportom i ljudskosti opcenito tad mozes, al sad nemoj, nije uredu prema drugim ljudima...

Jos sam vam nesto htio prozborit, al zaboravih, znas kako je starost i to, a ja ipak ne znas.

Imate pusicu iz Olimpijskog grada :*

:D
I sta si ti sad majke ti objasnio demantovao ili osporio? Prvo sto pises da nekom treba pomoc psihologa inteligencija jer je rekao da lopta nije presla liniju drugo sudija suspendovan i to kaznjen debelo ti sad trazis neke dokaze ukucaj na google samo ce ti izbaciti.

Mozda si u top 3 najveca pacenika na forumu ali ti je oprosteno jer si mladji i imas jos vremena da dodjes sebi.

Ajmo malo argumenata dokaza ajde diskutuj ako znas

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 24 avg 2013, 08:40

Luca.Toni je napisao/la:

Prvo: ne znam sta ti jos treba ( osim eventualno pomoc psihologa) da kad vidis da je lopta presla liniju ( sa bilo kojje strane gledo) da skontas da ustvari lopta i JESTE presla liniju. Jedino ako se hendikepiran sa culom vida, ili sa koficijentom intelegencije, pa onda ti tu situaciju treba jos docarati, opisati, opjevati itd itd :D

Sto se tice sudije, i toga da je susprendovan ( iako ne znam za taj podatak, volio bih da mi to pokazes) iako je suspendovan to SIgurno al SIGURNO nije zbog tog "gola"

A nemoj mi pashice tih nekih "sportskih pozdrava" kad pokazete trunku neke veze sa sportom i ljudskosti opcenito tad mozes, al sad nemoj, nije uredu prema drugim ljudima...

Jos sam vam nesto htio prozborit, al zaboravih, znas kako je starost i to, a ja ipak ne znas.

& " % $ је ? " ? ?, $ " ја ' јер " $ " $ " је " " то $. ? $ ", $ " се " "? % " " " ово % " " савјетовао & ? ? ?. $ је " $ & & $ у ", " то, $ је ".

& $ " " ", " " се ". $ ? /.
Zadnja izmjena: vlakanje, dana/u 24 avg 2013, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 24 avg 2013, 10:26

vlakanje je napisao/la: " " то $.
Kolega, obrati malo pažnje na gramatiku. Borčevci su najpismeniji ljudi na forumu, nemoj nas ti sramotiti. :roll:
NAPRIJED NARODE!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 avg 2013, 14:43

worchester je napisao/la:
zumba je napisao/la:Kako se loze ovi pitari,ko vi realno dajete komentare,uhvatite se onog svog truhlje trenera.Borcu cestitke na prvom poluvremenu,ali ono navijanje više prelazi svaku mjeru,kakvi su to primitivci,za ne povjerovati a pola ih rata očima nije vidjelo.Zgadise mi jedan fin grad stoka.
sve je to u 5 deka ;)
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... qLQYXdcWIU

http://m.mtel.ba/preview_story/230688/" onclick="window.open(this.href);return false;

Opravdavanje svojih sra_nja nečim tuđim je divan pokazatelj licemjerstva, ofirnosti i potvrde o tome da tebi to kao pojedincu na tvojoj tribini onda evidentno ne smeta.
Nemoj ni pokušati da se izvučeš i naknandno opravdavaš nekim klasičnim replyom, ne pije vode.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 24 avg 2013, 15:15

meni je ova tema jako dosadna,i da je neko od ovih bolida na cijim smo stadionima dozivljavali iste stvari,napisao taj post,ne bih ni gubio vrijeme da odgovorim...ali tebi hocu...

kolega...razmisljaj svojom glavom,i zapitaj se zasto igracima tvog veleza u banjaluci ne skandira "gazi b alije"?

ili zvijezde iz gradacca,celika,banovica,olimpica....??

da je stvar takva kakvom se pokusava predstaviti,onda bi ovdje razularena masa zakrvavljenih ociju jedva cekala da tvoj i ovi ostali klubovi dodju pa da pocne fasisticko orgijanje.

budi mi pozdravljen.

PS Razlog vise sto ti odgovaram,je to sto ste vi navijaci Veleza stvarno ovdje u ogromnom procentu osudjivali ono kad je prije 2-3 godine na utakmici protiv Zrinjskog vas oficijelni spiker pozdravljao sa Alahu ekber,tekbir ili sta je vec bilo,zaboravio sam detalje,ali znam da ste ovdje masovno pisali da takvim stvarima nije mjesto na sportskim priredbama.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 avg 2013, 15:23

Kao što već rekoh, opravdanje tuđim je samo podjebavanje samog sebe.

Pričaš o spikeru u "kofol" derbiju protiv Zrinjskog ? Ja pričam o navijačima i ono što dolazi iz njihovih grla.
Ovo je pojedinac koji se nikada više poslje toga nije nigdje pojavio niti hoće.
Na svakoj tribini u našim klubovima ima barem malo nacionalizma. To nije toliki problem koliko onaj kada isti veliča većina i svi u glas pjevaju/skandiraju ista ili slična njesra umjesto da bodre vlastiti klub.

Ne znam da li se slično pjeva igračima Veleža u Banja Luci, ali za takva skandiranja po ličnom razmišljanju nema i ne smije biti opravdanja nebitno o kome da se radi.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 24 avg 2013, 15:28

ne samo da se to ne skandira igracima veleza,vec su znali dobiti i aplauz (to je ono sto ovi sa grbavice nama stalno pominju,a psovanje cetnicke majke je djelo pojedinaca),onda kad je velez igrao super fudbal sa ibrakovicem,dzaficem,osmanagicem i ostalima...

i da zavrsimo sa ovim,i zakljucimo da takve stvari ne treba da se desavaju nigdje,da odmah treba prekinuti utakmicu i dati gostima 0-3...!

pa da vidimo onda koji ce se mudonja prvi sledeci odvaziti da vrijedja na nacionalnoj osnovi...
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 avg 2013, 15:32

Armageddon2012 je napisao/la:ne samo da se to ne skandira igracima veleza,vec su znali dobiti i aplauz (to je ono sto ovi sa grbavice nama stalno pominju,a psovanje cetnicke majke je djelo pojedinaca),onda kad je velez igrao super fudbal sa ibrakovicem,dzaficem,osmanagicem i ostalima...

i da zavrsimo sa ovim,i zakljucimo da takve stvari ne treba da se desavaju nigdje,da odmah treba prekinuti utakmicu i dati gostima 0-3...!

pa da vidimo onda koji ce se mudonja prvi sledeci odvaziti da vrijedja...

Ja samo kažem.
Ne volim čitati/slušati opravdanja za nacionalizam i bilo šta slično istom jer za takvo¨što ne smije postojati opravdanje :evil:
Da se adekvatno kažnjava k'o što nije, (mada je opet bolje nego prije 10-ak godina), ne bi bilo ovakvih stvari na stadionima, a raja bi mogla da uživa isključivo u nogometu.

P.S

Tada jesmo imali strašnu ekipu, ali daleko od tog da smo igrali neki extra nogomet pod Ibrakadabrom.
Mada bi on volio uvijek prije i poslje utakmica istaći da ide da se nadigrava, a na kraju puša.

Smrt nacionalizmu !!

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 25 avg 2013, 00:03

vlakanje je napisao/la:
Luca.Toni je napisao/la:

Kao

& " % $ је ? " ? ?, $ " ја ' јер " $ " $ " је " " то $. ? $ ", $ " се " "? % " " " ово % " " савјетовао & ? ? ?. $ је " $ & & $ у ", " то, $ је ".

& $ " " ", " " се ". $ ? /.
Kao prvo: Ne dostavi ti meni te neke tekstove il sta vec, gdje je taj sudija suspendovan i ZASTO je suspendovan?!

Drugo: Sto se tice toga da sam ja JEDINI koji je vidio loptu preko liniju, :roll: pa ne bih bas rekao da sam jedini, ima dobar dio realnih, objektivnih ljudi koji su isto vidjeli, to sto UMISLJAS da sam jedini to je vec stvar za strucne ljude.
Trece: Sto se tice mog odgovora, na te "sportske pozdrave", nisam tebi odgovorio nego nekom tvom kolegi sa tribine, a znamo da se bas na toj tribini ( tribinima) i nema bas puno sportskih desavanja pa to je bio odgovor njemu a ne tebi, sto ce reci da mi se ne pricinjavaju stvari ( jos uvijek ne :D )
Cetvrto: Sto odjednom poce pisat cirilicom? jel se to pocela ucit cirila u skoli, pa je malo vjezbas ili su neki drugi razlozi?! :D

Al dobar si ti momak Feslija :D
Razumijes ti mene burazere moj :)

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 25 avg 2013, 09:35

" ? $, " $ се ? " са & ¥ " $.

http://www.****.org/?s=novosti_citaj&vise=3860" onclick="window.open(this.href);return false;
Najviše rasprave je bilo oko derbija 2. kola, Željezničar - Borac (1:0), na kojoj je pobjednik odlučen u 29. minutu, kada je Švraka postigao neregularan gol, odnosno lopta nije prešla gol-liniju, ali je sudija Tomislav Čuić iz Tomislavgrada priznao gol. Komitet je zaključio da sudijska trojka na čelu sa Čuićem nije imala tendenciozno suđenje, ali je bilo dosta propusta. Najviše zamjerki odnosi se na poštovanje disciplinskih mjera, kao i nepravilno priznat pogodak za Željezničar, te na neprimjenjivanje uputstva koje se odnose na pojave rasizma i nacionalizma na fudbalskim terenima.
Ово у & је,& " &'о, " " $ $ " савеза. ' % је $ % ' ? $ је 6 ' 4 " ".

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 25 avg 2013, 11:09

Prođite se feslija i vojvoda... zar vam nije dosta, dvadeset godina nas smarate svojim glupostima.

tema: FK Borac - Banja Luka
forum: Sport (pa da još jednom ponovim) Sport

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 25 avg 2013, 16:49

vlakanje je napisao/la:" ? $, " $ се ? " са & ¥ " $.

http://www.****.org/?s=novosti_citaj&vise=3860" onclick="window.open(this.href);return false;
Najviše rasprave je bilo oko derbija 2. kola, Željezničar - Borac (1:0), na kojoj je pobjednik odlučen u 29. minutu, kada je Švraka postigao neregularan gol, odnosno lopta nije prešla gol-liniju, ali je sudija Tomislav Čuić iz Tomislavgrada priznao gol. Komitet je zaključio da sudijska trojka na čelu sa Čuićem nije imala tendenciozno suđenje, ali je bilo dosta propusta. Najviše zamjerki odnosi se na poštovanje disciplinskih mjera, kao i nepravilno priznat pogodak za Željezničar, te na neprimjenjivanje uputstva koje se odnose na pojave rasizma i nacionalizma na fudbalskim terenima.
Ово у & је,& " &'о, " " $ $ " савеза. ' % је $ % ' ? $ је 6 ' 4 " ".
Gdje li se ovo pisalo pa se reprezentativac zove Švrakom, mjesto Svrakom?! Vjerovatno neki portal iz manjeg entiteta, aznamo svi kakvi su oni po pitanju strucnosti, realnosti itd itd
I jos me zanima kako su to oni mogli odmah vidjeti da lopta nije presla, kada mi ( ovdje na forumu, a i van njega) nismo uspjeli ustanoviti da li je lopta presla liniju ( mada po meni jest, al hajd to manje- vise) Cudno, vjerovatno je razlog tome ta "strucnost" :? novinara istog portala.

I to trece sto sam podebljo ( a sto je taj portal teska srca napiso ) ti valjda nesto govori, pa da ga ponovimo " Komitet je zaključio da sudijska trojka na čelu sa Čuićem nije imala tendenciozno suđenje".

Et, mada bi se ja mogo nadovezat, i postavljat sta se radu u Banja luci, al neda mi se...

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 25 avg 2013, 18:57

Rutinski. 8-)

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 25 avg 2013, 19:01

RedBlue je napisao/la:Rutinski. 8-)
Ma pravi ste nije malo ofirno jelde iz 1/2 ;)
04.10.2009 !!

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 25 avg 2013, 19:15

Trpaj i ne vadi. toooooooooooooooo Velikan

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 25 avg 2013, 19:19

Stimacina teska. Preofirno.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.