Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
- tyler durden
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Ma ciji si ti tako pametan? 
ujedi, ujedi odmahtyler durden je napisao/la:Ma ciji si ti tako pametan?
tako je to kad je manje obrazovana raja ljubomorna na pametne i edukovane
potpis. Čuj kavani bolji od bejla.Johny je napisao/la:Al' cuj Baljotelji.![]()
Ko tog precjenjenog igraca gura u sami vrh a jasno je svima da mu mjesto nije ni u prvih 20 napadaca.
Bale je masinerija od koje ce da strepi citava Evropa.Ovaj Real na papiru djeluje brutalno.Mislim , nikada jaci Real.
Vidim nabrajaju se najbolji igraci Svijeta a niko da stavi Riberya,Robbena,Iniestu...
Falcao i Cavani su bolji napadaci , Bale je igrac koji rjeesava utakmice i pravi visak.
Konstatacija da Ronaldo zahtijeva da mu se igra podredi, je van svake pameti.
naprijed rejal
Neymar treba jos pure jesti, a Isco je trenutno iznad njega iako se Neymar vise eksponira po medijima.[/quote]
aahahahaa dobar si ti meni momak skroz, isto ja da kazem bolji Travancic od Messija

aahahahaa dobar si ti meni momak skroz, isto ja da kazem bolji Travancic od Messija
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Neymar treba jos pure jesti, a Isco je trenutno iznad njega iako se Neymar vise eksponira po medijima.[/quote]
em ne znaš koristit "quote" opciju, em si smor post'o k'o Kemine slike, majke mi.BeSha1992 je napisao/la:aahahahaa dobar si ti meni momak skroz, isto ja da kazem bolji Travancic od Messija![]()
![]()
naprijed rejal
Eto nek' ti znaš. 
Pa Isco jeste bolji od Neymara.
Ne vidim niti jedan jedini argument na stranu Brazilca sem da je vjerovatno brutalno talentovan.
Ne vidim niti jedan jedini argument na stranu Brazilca sem da je vjerovatno brutalno talentovan.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- KapioFootball
- Kontakt:
O kojem klubu pricas ?KrajPrice je napisao/la:Toliko o smjesnom klubu koji nije vidio lige prvaka 12 godina , imaju klupu od 200 miliona , kakav smjesan klub.
HALA MADRID!!!

Bale landed in Marbella
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- tyler durden
- Kontakt:
111 je napisao/la:ujedi, ujedi odmahtyler durden je napisao/la:Ma ciji si ti tako pametan?![]()
![]()
tako je to kad je manje obrazovana raja ljubomorna na pametne i edukovane
Pa naravno da sam ljubomoran na tu tvoju ekonomsku skolu
Evo mandrale kopitara stigo da tlaci , iz kontri i sa 40 metara111 je napisao/la:![]()
![]()
ma zezem se bolan, dosadno mi pa moram nešto kenjati na forumu...a ova tema je extra za toga....inace samo mene slušajte i kupite znanje besplatno, ja sam vam najpametniji
![]()

Ma i njemu cemo stati u kraj 
Gdje to pratiš @Raule dolazak Balea 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
U kontaktu smoToxicity je napisao/la:Gdje to pratiš @Raule dolazak Balea

Kazu da je dosao u 13:00.
Kasno je za kupanje , tako da
- ronweasley
- Kontakt:
Bale došao, znači Di Maria ide. 
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
- RealMoudrid
- Kontakt:
AS piše da je danas stigao u Madrid.
Ne znam da li sa ovom slikom aludiraju na to da je u Španiji, jer je gore vidljiva zastava Velike Britanije, ili su je postavili tek onako jer im se uklapa u priču za aerodrom
Ne znam da li sa ovom slikom aludiraju na to da je u Španiji, jer je gore vidljiva zastava Velike Britanije, ili su je postavili tek onako jer im se uklapa u priču za aerodrom
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
- RealMoudrid
- Kontakt:

2012/2013
pocinjete polako vjerovati da je bale novi igrac real madrida, bolje ikada neko nikada
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Nail for Real
- Kontakt:
Prica o propadanju sporta zato sto Real trosi najvise je licemjerna.
Prvo, cijena igraca. Cijena igraca, onoliko koliko ga ti platis nema veze sa njegovom vrijednoscu, ako uzmemo da je vrijednost nesto opste utemeljeno stanoviste jedne zajednice koja prati fudbal. Cijena je samo to - cijena. Tako da niko ovdje ne zagovara ideju da je Bale vrhunski igrac zato sto je cijenjen toliko i toliko. Vrijednost se odredjuje prema utakmicama, a ne prema stvarima nefudbalske prirode.
Drugo, visina iznosa cijene.
Ovaj sport evoluira, a sa sve vecom medijskom i svakom drugom eksponiranoscu, nije nenormalna pojava da i cijene igraca skacu. Cuj fudbal propada. Fudbal i dalje ostaje fudbal, to sto vi zmurite na evoluciju ekonomije fudbala (uporedite cijene prije 20 godina i prije 50 godina, mozebit da je fudbal odavno, odavno izumro, onako kaoko vi kontate) i pravite imaginarne granice za koje vi mislite da su realne, to je vas problem, jer ne razumijete to podrucje. Fudbal je odavno postao biznis, samo sto eto 57 miliona za Neymara je drustveno prihvatljivo i ne narusava fudbal a 90 za Balea nije i pogresno je i narusava fudbal
. Licemjerni ste, a tu licemjernost na Real svaljujete, ko da je kriv Perez sto moze da isplati toliko. Fudbal, kao biznis napreduje, a to sto romanticarske duse smatraju da postoje imaginarne granice do koje je fudbal fudbal to je stvarno njihov problem.
I, da, dobrodosao Prince od Velsa
.
Prvo, cijena igraca. Cijena igraca, onoliko koliko ga ti platis nema veze sa njegovom vrijednoscu, ako uzmemo da je vrijednost nesto opste utemeljeno stanoviste jedne zajednice koja prati fudbal. Cijena je samo to - cijena. Tako da niko ovdje ne zagovara ideju da je Bale vrhunski igrac zato sto je cijenjen toliko i toliko. Vrijednost se odredjuje prema utakmicama, a ne prema stvarima nefudbalske prirode.
Drugo, visina iznosa cijene.
Ovaj sport evoluira, a sa sve vecom medijskom i svakom drugom eksponiranoscu, nije nenormalna pojava da i cijene igraca skacu. Cuj fudbal propada. Fudbal i dalje ostaje fudbal, to sto vi zmurite na evoluciju ekonomije fudbala (uporedite cijene prije 20 godina i prije 50 godina, mozebit da je fudbal odavno, odavno izumro, onako kaoko vi kontate) i pravite imaginarne granice za koje vi mislite da su realne, to je vas problem, jer ne razumijete to podrucje. Fudbal je odavno postao biznis, samo sto eto 57 miliona za Neymara je drustveno prihvatljivo i ne narusava fudbal a 90 za Balea nije i pogresno je i narusava fudbal
I, da, dobrodosao Prince od Velsa
Zadnja izmjena: Nail for Real, dana/u 24 avg 2013, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
da je sletio na Madridski aerodrom dosad bi vec bio neki klip na Marci ili As-u,sto znaci da jos nije
ali naravno ne sumnja se u njegov dolazak 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.