Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

nut_shell
Kontakt:

Post Postao/la nut_shell » 23 avg 2013, 21:24

Ermin Zec dao gol za Genclerbirligi, jos uvijek se igra prvo poluvrijeme.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni

"Mislim na Sea, dakle postojim."

bhsport
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la bhsport » 23 avg 2013, 21:27

Elegant je napisao/la:U avazu pise da ce za Slovacku pozvati igrace koji su bili protiv Amerike i dva-tri nova imena.

Pa eto ostaje da vidimo ko, sta.
Katastrofa nad katastrofama, vidio lik da ne znaju po milioniti put i opet ih zove, kapa dole papke. Ako pozove Sunjica i Vrska definitivno je izgubio kompas.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 23 avg 2013, 21:39

bhsport je napisao/la:Katastrofa nad katastrofama, vidio lik da ne znaju po milioniti put i opet ih zove, kapa dole papke. Ako pozove Sunjica i Vrska definitivno je izgubio kompas.
To ponavljate od spiska do spiska. Rezultat nakon istih je i vise nego poznat ..

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 23 avg 2013, 22:04

Cistovda razjasnim ako je neko slucajno shvatio kada je rekao dva ili tri nova igraca, nije nuzno mislio na debitante nego na igrace koji nisu igrali protiv SADa. Jedan je sigurno Hajrovic a drugi moze biti bilo koji igrac koji nije igrao protiv SADa a igrao je prije. Tako da se ne nadate previse od tih rijeci. Ja bih najvise volio da grijesim ali to je tako.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 23 avg 2013, 23:02

bhsport je napisao/la:
Elegant je napisao/la:U avazu pise da ce za Slovacku pozvati igrace koji su bili protiv Amerike i dva-tri nova imena.

Pa eto ostaje da vidimo ko, sta.
Katastrofa nad katastrofama, vidio lik da ne znaju po milioniti put i opet ih zove, kapa dole papke. Ako pozove Sunjica i Vrska definitivno je izgubio kompas.
Slažem se, teško da ćemo bez Kvržića izboriti svjetsko. Sve momak ima.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 23 avg 2013, 23:49

dadnan je napisao/la:Cistovda razjasnim ako je neko slucajno shvatio kada je rekao dva ili tri nova igraca, nije nuzno mislio na debitante nego na igrace koji nisu igrali protiv SADa. Jedan je sigurno Hajrovic a drugi moze biti bilo koji igrac koji nije igrao protiv SADa a igrao je prije. Tako da se ne nadate previse od tih rijeci. Ja bih najvise volio da grijesim ali to je tako.

Mujdza, Besic, Hajrovic .. ne pozvati ova zadnja dva bi bila suludost ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 24 avg 2013, 11:34

kimbo je napisao/la:
dadnan je napisao/la:Cistovda razjasnim ako je neko slucajno shvatio kada je rekao dva ili tri nova igraca, nije nuzno mislio na debitante nego na igrace koji nisu igrali protiv SADa. Jedan je sigurno Hajrovic a drugi moze biti bilo koji igrac koji nije igrao protiv SADa a igrao je prije. Tako da se ne nadate previse od tih rijeci. Ja bih najvise volio da grijesim ali to je tako.

Mujdza, Besic, Hajrovic .. ne pozvati ova zadnja dva bi bila suludost ..
Mujdza ce svakako igrati, samo ja bi i Saida zvao, kakav Vrsajevic, on u nasoj PL ne bi bio standardan u pola ekipa, isto kao jos pojedini...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 24 avg 2013, 12:33

Koliki god vi kritikovali vrsajevica on ce biti tu uvijek na spisku. Najmanje do kraja SPa u Brazilu. Ako ste pratili papetove intervjue onda ce vam biti sve jasno. Kad je bila aktuelna ona utakmica sa SAD, i kada je komentarisao igrace pape je otprilike rekao za vrsajevica da je jako dobar igrac, brz, okretan, ako se ne varam rekao i da ima jako dobre centarsuteve i sl. Tako da po tim karakteristikama koje je on naveo, prije ce vam taj igrati u startnoj nego sto nece biti pozvan. Sta god vi rekli ocito da pape vidi nesto sto neki od nas ne vide u njemu.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 24 avg 2013, 12:51

@Dadnan

Ne znam gdje si cuo takav intervju Susica,a ponajmanje razumijem tvoju tvrdnju da Vrsajevic moze biti starter. Vrsajevic je 3 opcija u reprezentaciji, tako da ne znam zasto se dize tolika pompa oko njega, jer uopste momak ne utice na tok kvalifikacija. Problem pojedinaca je sto bi svake utakmice vidjeli nekog novog, da pritom ne razmisljaju da li ce se pokvariti atmosfera, da li se moze uigrati repreuzentacija i mnogo drugih stvari.

Neki bi Cocalica,neki Husejinovica, neki ovog Kvrzica ili kako se vec zove, sto je dao protiv Stuttgarta gol, neki Mahmutovica, neki Ljevakovica, i da ne nabrajam. Od nase reprezentacije bi pojedini "strucnjaci foruma" napravili cirkus, a ne ozbiljnu reprezentaciju koja je pred kvalifikovanjem na svijetsko prvenstvo, po prvi put u historiji.
Vidjeli smo sta znaci veca promjena na terenu protiv USA, jos usput igraci koji su duze u reprezentaciji, a kamo li da su se naredali novi igraci, ovi nabrojani, koji kvalitetom nisu nista bolji od postojece rezerve. Pa se pitam koji ce nam qrac ,ako nece donijeti mnogo veci kvalitet od postojeceg rezervnog sastava.
Susic radi odlicnu stvar, a to se vidi iz prilozenog. Prvi smo u grupi, ne ovisimo ni od koga , obezbjedio nam je u najmanju ruku 2 sesir za sledjece kvalifikacije, ako ne i prvi. Nikad nismo bili blize jednom SP-u.

Cak i kad je preuzeo reprezentaciju, napravio je ogromnu stvar i pored toliko problema koji su se stvarali u i oko reprezentacije. Od straha pred iskljucenjem, do navijaca koji su na startu stvarali probleme Susicu ,jer nije izabran Barbarez.(dolazili na treninge reprezentacije i psovali Susicu sve zivo), a da ne spominjem korumpirani savez koji je bio u to vrijeme. Bili smo rame uz rame jednoj Francuskoj u po Pariza, ali eto nije se sve poklopilo kako treba, i Platini je imao svoj udijel.

Treba Susica pustiti samo na miru da radi, a ko bio 3 ili 4 opcija u reprezentaciji, da li Vrsajevic ili tamo neki Dzidic sto se spominje, meni apsolutno nije bitno, jer sigurno nece uticati na tok kvalifikacija, to ce ipak biti 13-14 kvalitetnih igraca koje imamo, na zalost vise ih nemamo da prekopamo cijeli svijet, ostalo je sve tu negdje. Jedino dolaskom Kolasinca cemo taj kvalitet za jedno mjesto poboljsati.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 24 avg 2013, 13:14

Sto se tice Husejinovica... Kao prvo gledao sam tri tekme Dinama ove sezone i u najmanju ruku bio je uvijek medju tri najgora igraca na terenu, donosi lose odluke i nema osjecaj kad treba dodati a kad nastaviti dalje. Moje neko misljenje je da je on klasicni krilni igrac koji voli trcati s loptom u nogama, tu i tamo ima neko lucidno proigravanje sto je nedovoljno da bi igrao poziciju koju trenutno igra. Nema on ni mozak ni kombinatoriku za veznog igraca. E sad druga je stvar sto ga je Jurcic nepotrebno forsirao, ali eto Jurcic je popio otkaz i mislim da ce se to itekako odraziti na Saidov status.

E sad sasvim drugi par cipela je to sto je onaj Said iz Bundeslige svojevremeno izjavljivao da vise nece igrati za reprezentaciju. Price o tome da se promjenio ne piju vodu, ne treba nam taj potencijalni rizik narusavanja atmosfere. Dobro krilo smo vec dobili u Hajrovicu, a bit ce toga jos...
SI AMO CONte!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 avg 2013, 14:03

kimbo je napisao/la:Mujdza, Besic, Hajrovic .. ne pozvati ova zadnja dva bi bila suludost ..
Mujdza nam je zlata vrijedan on je tu nema dileme, mozda Izet Hajrovic bude pozvan ali za Besica cisto sumnjam.

Sto se tice ostalih: Cocalic, Mahumotic, Ljevakovic, Nadarevic, Arslanagic, Kvzic ...itd. ove kvalifkacije tesko da ce igrati, a cak ni Brazil.

Kad sam pogledas koliko ima igraca, treba to sve pohvatati a kamoli zaista procjeniti ko ima kvalitet za reprezentaciju a ko ne.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

dzopan123
Kontakt:

Post Postao/la dzopan123 » 24 avg 2013, 15:11

Da li je iko pratio igraca Josip Drmic . Iz Zurich presao u Nurnberg , odigrao oba kola , zabio i asistirao . Zadnju utakmicu je za mene odigrao predobro a i danas protiv Bayern-a zapocinje .
Igra za U-21 Swiss , otac mu iz Viteza ..
Vidim i Hrvati zale sto ga ne zovu u mladoj ... Odlicno bi dosao tu kao treci napadac .

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 24 avg 2013, 15:19

dzopan123 je napisao/la:Da li je iko pratio igraca Josip Drmic . Iz Zurich presao u Nurnberg , odigrao oba kola , zabio i asistirao . Zadnju utakmicu je za mene odigrao predobro a i danas protiv Bayern-a zapocinje .
Vidim i Hrvati zale sto ga ne zovu u mladoj ... Odlicno bi dosao tu kao treci napadac .
Nema od njeg nista, zaigrao zvanicnu utakmicu za Svicarsku protiv Kipra kad i Seferovic, tako da ga mozemo i mi i Hrvati zaboraviti.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

dzopan123
Kontakt:

Post Postao/la dzopan123 » 24 avg 2013, 16:00

emir79 je napisao/la:
dzopan123 je napisao/la:Da li je iko pratio igraca Josip Drmic . Iz Zurich presao u Nurnberg , odigrao oba kola , zabio i asistirao . Zadnju utakmicu je za mene odigrao predobro a i danas protiv Bayern-a zapocinje .
Nema od njeg nista, zaigrao zvanicnu utakmicu za Svicarsku protiv Kipra kad i Seferovic, tako da ga mozemo i mi i Hrvati zaboraviti.
Evo sad i ja vidio :p taman 2 igraca u jednoj utakmici :D

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 24 avg 2013, 17:38

Gledal iko Hadjica,evo gube od Rida,hehe,

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 24 avg 2013, 18:03

Evo Atajic usao sa klupe za Celtic. fino

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 24 avg 2013, 19:17

soko je napisao/la:Evo Atajic usao sa klupe za Celtic. fino
uh to je za mustuluka :!: inace od svih nasih talenata,,ono sto sam vidio,ovaj najvise obecava

Haris Vuckic na klupi Newcastle danas,,,,,,,e pa red bi bio kad smo vec popusili Seferovica,,,da ovog ukrademo ovim Slovenackim skutorima

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 24 avg 2013, 19:51

Nusmir Fajić - Galja , strijelac za Maribor u pobjedi od 0-1 protiv Triglava :)

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 24 avg 2013, 21:50

Dilaver odigrao 90 minuta protiv Wolfsbergera ;)

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 24 avg 2013, 22:36

Sanjin Prcic na klupi Sosoa konacno,,,,,srce mi ko kanta,,,

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.