igre nema,visak jeste,a inace Luis Gustavo je u VW-uMonolog je napisao/la:Ne gledam tekmu i necu govoriti o istoj. Zanima me iskljucivo Thiagova igra. Je l' se ista promijenilo od pripremnih utakmica? Kako god da okrenem, on je visak u ovom Bayernu i bespotrebno se forsira.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
VOLIM BAYERN
- gerdmuller
- Kontakt:
Samo vi pljujte i kritizirajte
a u drugom poluvremenu ce masinerija da zabije bar 2 komada i rutinski pobjedi 
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- Bayern@heart
- Kontakt:
Upravo tko najbiliži Neueru . Lahm igra veznog u sredini, Boateng igra nekakvog beka i štopera, dalje neću ni govoritiCeltic je napisao/la:Nije valjda da to Schweinsteiger igra stopera ?
Pep promjeni formaciju
Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 24 avg 2013, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
Lik stima poziciju onom svom Thiagu.
- Blaszczykowski
- Kontakt:
sudac zasad najbolji igrač kravara - nepostojeći penal + mandži oprošten crljeni.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kad ce se eksperimentisati ako nece na pocetku sezone, s obzirom da se nije igralo dovoljno pripremnih utakmica da se isto sprovede u djelo.
Zalosno je da pored ovoliko kvalitetnih igraca nema jednog koji ce pucati penal i realizovati ga na najlaksi moguci nacin. Penale ne treba pucati tehnicar, dribler ili neko treci nego onaj igrac koji ima mu.da i koji smije respaliti po lopti. Kad se samo sjetim Effenberga ili Makaaya, pa Boze, kakvi su to samo izvodjaci najstrozije kazne bili.
Idemo u drugu polutku po tri boda.
Zalosno je da pored ovoliko kvalitetnih igraca nema jednog koji ce pucati penal i realizovati ga na najlaksi moguci nacin. Penale ne treba pucati tehnicar, dribler ili neko treci nego onaj igrac koji ima mu.da i koji smije respaliti po lopti. Kad se samo sjetim Effenberga ili Makaaya, pa Boze, kakvi su to samo izvodjaci najstrozije kazne bili.
Idemo u drugu polutku po tri boda.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kroos doktor za njega.Monolog je napisao/la:Ne gledam tekmu i necu govoriti o istoj. Zanima me iskljucivo Thiagova igra. Je l' se ista promijenilo od pripremnih utakmica? Kako god da okrenem, on je visak u ovom Bayernu i bespotrebno se forsira.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Trebaju ga otjerati, nane mi istetovirane.Celtic je napisao/la:Lik stima poziciju onom svom Thiagu.
Rekoh ja davno da ce Pep zaviti Bayern u crno i da ga trebaju što prije nogirati....bez obzira što ce sad uvaliti 3 komada u drugom poluvremenu
hebo me, ali jos nisu izveli korner da valja. uvijek dodaj prvom 
gledaj sad kad kroos udje odma gol
EDIT: sta sam rekao
gledaj sad kad kroos udje odma gol
EDIT: sta sam rekao
Zadnja izmjena: Damian, dana/u 24 avg 2013, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Guardiola je carobnjak 
- Bayern@heart
- Kontakt:
bravo Bilal
Pep skonto izgleda pa promjenio formaciju ipak bolje izgledamo sa dvojicom na šestici kao i sa Lahmom na beku
Pep skonto izgleda pa promjenio formaciju ipak bolje izgledamo sa dvojicom na šestici kao i sa Lahmom na beku
Blitzkrieg Bayerna u posljednjih 20 minuta utakmice za rutinsku pobjedu protiv veoma dobrog Nürnberga...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Hvala, doviđenja!gerdmuller je napisao/la:Samo vi pljujte i kritizirajtea u drugom poluvremenu ce masinerija da zabije bar 2 komada i rutinski pobjedi
Svašta čut' od ovih sa strane.Oni bi Lampardu nakon jednog promašenog penala oduzeli pravo na izvođenje
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Bayern@heart
- Kontakt:
kakvo drugo poluvrijeme u odnosu na prvo ipak promjena formacije Pepa urodila plodom Lahm mora igrati beka kao i da Basitan mora imati još jednog igrača sa sobom na tzv.šestici.
Idemo dalje 3 od 3 sljedeća u utorak protiv Mujdže i SC Freiburga u 18:30
Idemo dalje 3 od 3 sljedeća u utorak protiv Mujdže i SC Freiburga u 18:30
Prvo poluvrijeme za zaborav, nastavak dosta bolji. Mario i Thiago dosta loši. Ulaskom Tomice igra dosta življa i konkretnija. Još jednom se potvrdilo da je protiv bunkeraša najbitnije postići rani gol. Trabalo je strpljenja i nerava da se ozbiljnije zaprijeti Šeferu.
Boateng je pružio sjajnu partiju, kao i Alaba. Strijelci su svakako priča za sebe, jer rijetko ne odigraju na nivou.
Boateng je pružio sjajnu partiju, kao i Alaba. Strijelci su svakako priča za sebe, jer rijetko ne odigraju na nivou.
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Schweini kao nekada Matthaus, pravi libero sa samo boljom sposobnoscu baratanja loptom i pregledom igre, a znamo da je Bayern sa takvim nacinom igre i prezentiranjem taktike pokorio Europu, stoji to da ima razlike izmedju danasnjeg i onog fudbala iz 2001. ali nikad se ne zna,
Imamo napokon trenera koji kada ne ide nesto mijenja a da to nisu samo izmjene nego i cjelokupna formacija. Igralo se od pocetka sa nekom varijantom 3-3-3-1 da bi se utakmica zavrsila sa 4-2-1-3, kazem napokon da imamo covjeka na klupi koji ima hrabrosti povuci adekvatnije poteze tokom meca. Ova masina kada se uigra, bice nezaustavljiva.
Ribery i Robben su izdominirali, Boze podari im zdravlja.
Goconja nezapazen, nije se previse ni trudio, sad, da li zbog te bojaznosti od moguce nove povrede, jer mu je ovo danas prva zvanicna utakmica u Bayernu ili jos uvijek nije spreman, ali najvaznije je da je igrao, da polako ulazi u trenazni proces a forma ce doci vremenom.
3 od 3, sasvim zadovoljavajuce. U utorak kontra Freiburga, nice biti jednostavno ali tamo smo prosle sezone uzeli bodove bez po' muke.
Imamo napokon trenera koji kada ne ide nesto mijenja a da to nisu samo izmjene nego i cjelokupna formacija. Igralo se od pocetka sa nekom varijantom 3-3-3-1 da bi se utakmica zavrsila sa 4-2-1-3, kazem napokon da imamo covjeka na klupi koji ima hrabrosti povuci adekvatnije poteze tokom meca. Ova masina kada se uigra, bice nezaustavljiva.
Ribery i Robben su izdominirali, Boze podari im zdravlja.
Goconja nezapazen, nije se previse ni trudio, sad, da li zbog te bojaznosti od moguce nove povrede, jer mu je ovo danas prva zvanicna utakmica u Bayernu ili jos uvijek nije spreman, ali najvaznije je da je igrao, da polako ulazi u trenazni proces a forma ce doci vremenom.
3 od 3, sasvim zadovoljavajuce. U utorak kontra Freiburga, nice biti jednostavno ali tamo smo prosle sezone uzeli bodove bez po' muke.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Novajlije u ekipi loši danas.Mora ono mnogo bolje ali tek je počelo.Goco će doć na svoje kad trebadne Dortmund pokoravat
Ostatak ekipe dosta dobar(naročito u drugom poluvremenu).
P.S.Koja je igračina Thomas Muller kada "gori pod nogama"
Ostatak ekipe dosta dobar(naročito u drugom poluvremenu).
P.S.Koja je igračina Thomas Muller kada "gori pod nogama"
41.21.1.
- anelbavarac
- Kontakt:
Sta je ovo se naselilo na nas forum?
Gotze nespreman,vidi se da je dugo odsustovao sa terena, ovaj Thiago mi pici po qurcu opasno nije mi jasna njegova uloga u igri Bayerna
Drugo poluvrijeme me odusevilo,podsjetilo me na onaj proslogodisnji Bayern, bice to sve kako treba ova ekipa ce svakom nardnom utakmicom napredovati,to je sigurno, tri pobjede u prva tri kola,to je najbitnije.
Gotze nespreman,vidi se da je dugo odsustovao sa terena, ovaj Thiago mi pici po qurcu opasno nije mi jasna njegova uloga u igri Bayerna
Drugo poluvrijeme me odusevilo,podsjetilo me na onaj proslogodisnji Bayern, bice to sve kako treba ova ekipa ce svakom nardnom utakmicom napredovati,to je sigurno, tri pobjede u prva tri kola,to je najbitnije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.