RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
VUKOVI SA OTOKE U DJAVOLJEM GNIJEZDU...................RED DEVILS...........
U nedjelju ljudi u sto vecem broju da budemo i da podrzimo rodjene
a zalaganje i pobjeda nece izostati, siguran sam. Evo igraci su primili i platu, za 7 mjesec tako da je i to rjeseno.
Ps. uskoro krece nova akcija prikupljanje sredstava za vjestacku travu.. Tako rodjeni, polako ostavljajte koji " dinar " sa strane
... AVANTII CRVENI

Ps. uskoro krece nova akcija prikupljanje sredstava za vjestacku travu.. Tako rodjeni, polako ostavljajte koji " dinar " sa strane

i tito je volio velež :D
kroos je napisao/la:U nedjelju ljudi u sto vecem broju da budemo i da podrzimo rodjenea zalaganje i pobjeda nece izostati, siguran sam. Evo igraci su primili i platu, za 7 mjesec tako da je i to rjeseno.
Ps. uskoro krece nova akcija prikupljanje sredstava za vjestacku travu.. Tako rodjeni, polako ostavljajte koji " dinar " sa strane... AVANTII CRVENI
Sta ce nam to bolje akcija pare da se petarde mogu palit

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Sir Bobby Charlton opet zakuhava na temi. Ohladi malo sa tim glupim sarkazmom. Neznam da sam procitao ijedan tvoj post podrske Rodjenim ili momcima koji idu na gostovanja dok ti postavljas i analiziras formaciju Veleza na forumukimbo je napisao/la:kroos je napisao/la:U nedjelju ljudi u sto vecem broju da budemo i da podrzimo rodjenea zalaganje i pobjeda nece izostati, siguran sam. Evo igraci su primili i platu, za 7 mjesec tako da je i to rjeseno.
Ps. uskoro krece nova akcija prikupljanje sredstava za vjestacku travu.. Tako rodjeni, polako ostavljajte koji " dinar " sa strane... AVANTII CRVENI
Sta ce nam to bolje akcija pare da se petarde mogu palit![]()
![]()
Olimpik je zajeban

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
@NeretvanskaPastrmka
Ne znam sta smatras pod zakuhavanjem. Ne razmisljam u toj furci a niti se sjecam da sam nesto vele formacije razradjivao. Al eto dobro je da ima vas spavaca na temi sto se uvjek javljae kao odgovor na nesto ili neko, I to negativnim klangom i poluzajebanim tonom. Ne znam u kom si fazonu al nisi spreman na ironiju il sprdanje uglavnom.
Ne obracaj bola paznju , ja sam ti totalno nebitan lik.
Ne znam sta smatras pod zakuhavanjem. Ne razmisljam u toj furci a niti se sjecam da sam nesto vele formacije razradjivao. Al eto dobro je da ima vas spavaca na temi sto se uvjek javljae kao odgovor na nesto ili neko, I to negativnim klangom i poluzajebanim tonom. Ne znam u kom si fazonu al nisi spreman na ironiju il sprdanje uglavnom.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
- Kontakt:
kimbo----ako si vec nebitan tip onda je bolje da ne pises nista vec neke gluposti..
- Titova-Juga
- Kontakt:
Aj ne kenjajte, nego u nedjelju svi na stadion nebitno koju tribinu i da svi zajedno vodimo Velez do pobjede i samim tim vrha tabele.
FORZA!
FORZA!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Sir Bobby Charltone ja obracam paznju samo na negativne stvari koje prosipas i sakom i kapom. Tjerac raje s tribine je obican lik koji je ovde iz dosade tako da ga dozivljavam kao dlaku s mog qrca. Ako siris gluposti umjesto ljubavi i normalnog ponasanja ja te moram malo naruzit ali sve je to u sferi kulturnog zajebavanja i nikad nisam bio bezobrazan. Nego u nedelju na stadion i podrzimo zajedno nas klub radi kojeg smo ovdekimbo je napisao/la:@NeretvanskaPastrmka

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Kimbo dežurni kenjator, samo ti to mogu reći. Nemam volje više pisati o bakljama petardama itd.. Vec sam lijepo napisao da ide sljedeća akcija i da bi svi ( koji smo u mogućnosti ) trebali da podržimo ovu akciju, jer će najviše koristi od iste imati naš omladinski pogon. Koji nam je možda i najveća rak rana trenutno.
Petarde apsolviranee. Ostalo je sve samo licno prepucavanje. Nea potrebe za tim. Eto ja sam los
Diferencijacija
Akcija normala. da se i taj pomocni vise rijesi.

Akcija normala. da se i taj pomocni vise rijesi.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Izgleda da će i vrućina da popusti sutra...još nedjelja...idealno za poći na utakmicu.
Hvala qurtzu da i Velež igra jednom nedjeljom kući.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma idemo tepsija brate moj po 3 boda. JUUURIIIIIIIISSSSSSSStepsija je napisao/la:Izgleda da će i vrućina da popusti sutra...još nedjelja...idealno za poći na utakmicu.
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Današnji rezultati nam idu na ruku, široki izgubio, zrinjskom bod iz Zenice ( mada bi bilo bolje da su zijanili, ali eto s tim da su vodili do 90, i ovo je dobro ) . Samo da sad Sarajevo i Čelik podjele bodove, ili pobjeda gostiju.
Tako da naša tri boda koja sutra uzimamo dobiju na značaju i da idemo na 2,3 mjesto
Tako da naša tri boda koja sutra uzimamo dobiju na značaju i da idemo na 2,3 mjesto

Ala ste se vi napalili na OLIMPIC-neznam zasto kada VUKOVI lagano dobijaju 0-2.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma idemo tepsija brate moj po 3 boda. JUUURIIIIIIIISSSSSSSStepsija je napisao/la:Izgleda da će i vrućina da popusti sutra...još nedjelja...idealno za poći na utakmicu.
- Titova-Juga
- Kontakt:
pabizo je napisao/la:Ala ste se vi napalili na OLIMPIC-neznam zasto kada VUKOVI lagano dobijaju 0-2.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma idemo tepsija brate moj po 3 boda. JUUURIIIIIIIISSSSSSSStepsija je napisao/la:Izgleda da će i vrućina da popusti sutra...još nedjelja...idealno za poći na utakmicu.
Hvala na obavijesti. Sad sam se predomislio, necu ni ici na utakmicu kad necemo ni gola dati okoja mi je...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Vista ljumipabizo je napisao/la:Ala ste se vi napalili na OLIMPIC-neznam zasto kada VUKOVI lagano dobijaju 0-2.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma idemo tepsija brate moj po 3 boda. JUUURIIIIIIIISSSSSSSStepsija je napisao/la:Izgleda da će i vrućina da popusti sutra...još nedjelja...idealno za poći na utakmicu.

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
pabizo je napisao/la:Ala ste se vi napalili na OLIMPIC-neznam zasto kada VUKOVI lagano dobijaju 0-2.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma idemo tepsija brate moj po 3 boda. JUUURIIIIIIIISSSSSSSStepsija je napisao/la:Izgleda da će i vrućina da popusti sutra...još nedjelja...idealno za poći na utakmicu.

Sutra na stadion svi dosta pametovanja preko foruma , facebooka , sutra igraci trebaju podrsku !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
- Kontakt:
U Bosni nema vukova samo divljih kerova.pabizo je napisao/la:Ala ste se vi napalili na OLIMPIC-neznam zasto kada VUKOVI lagano dobijaju 0-2.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma idemo tepsija brate moj po 3 boda. JUUURIIIIIIIISSSSSSSStepsija je napisao/la:Izgleda da će i vrućina da popusti sutra...još nedjelja...idealno za poći na utakmicu.

http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.