GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Felix Magath je u interviju za Hamburger Abendblatt izjavio da ga vise ne zanimaju poslovi trenera i managera i da zeli raditi na poziciji gdje moze odlucivati.
Isti se vec par sedmica krece po Hamburgu i mislim da ocekuje da ce u HSV-u dobiti mjesto predsjednika.
Isti se vec par sedmica krece po Hamburgu i mislim da ocekuje da ce u HSV-u dobiti mjesto predsjednika.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Jao kako se Tanac uvlaci u guzicu sada Mamicu
Mars **** jedna!
Mars **** jedna!
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Ivankovic potrckalo ko i Kljuno, samo sto je on bolji trener od Kljune, a i barem se jednom u zivotu suprostavio Mamicu.
Steta za Magatha. Nisam za stranca, ali on mi je oduvijek drag trener, njega bi prihvatio
Steta za Magatha. Nisam za stranca, ali on mi je oduvijek drag trener, njega bi prihvatio
- Insect_terminator
- Kontakt:
Najbolje bi bilo uzeti Jurgena Kloppa BVB-u ali kako to nije moguce onda barem nekog njegovog 6 pomocnika 
- Titova-Juga
- Kontakt:
Nemojte samo profu molim vas...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ma ja mislim da bi to trebao biti Ivković iz Lokomotive, ako će već uzimati nekog domaćeg. Sve tomu vodi, a Ivković ima finog staža u Lokomotivi i dobar je posao napravio..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Sportfanatik
- Kontakt:
Sandomierski - Pinto, Šimunović, Addy, Lima - Ademi - Fernandes, Antolić, Sammir, Čop - Beqiraj
Sastav za Belupo
Sastav za Belupo
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Treba dati Ivkoviću priliku, kod njega igrač skida kapu kada se razgovara sa trenerom.dubrava je napisao/la:Ma ja mislim da bi to trebao biti Ivković iz Lokomotive, ako će već uzimati nekog domaćeg. Sve tomu vodi, a Ivković ima finog staža u Lokomotivi i dobar je posao napravio..
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Hebu Kramu u zdrav mozak. Gubo jbem vam. Odakle sad Beqiraj??
Bojim se da ce i nejga unistit ko i Tomecaka.
Bojim se da ce i nejga unistit ko i Tomecaka.
RIP CITY!
- Sportfanatik
- Kontakt:
Bečo ga uvali, ajmooooooooooooooo
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Novinić za 1:1
Fernandes za 1:2, al koji drugi gol, presmiješno
To se mora vidjeti.
Teren je težak za igru, natopljen vodom, pogotovo desna strana di napada Slaven..
Ajmooo Slaven!!!
Fernandes za 1:2, al koji drugi gol, presmiješno
Teren je težak za igru, natopljen vodom, pogotovo desna strana di napada Slaven..
Ajmooo Slaven!!!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Sportfanatik
- Kontakt:
Nezgodno oskočila Rodiću, jbg desi sedubrava je napisao/la:Novinić za 1:1
Fernandes za 1:2, al koji drugi gol, presmiješno![]()
To se mora vidjeti.
Ajmooo Slaven!!!
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
zabio je beqiraj iz zaledja, ali necemo cijepidlacit
rodic

rodic
RIP CITY!
Poluvrijeme 1:2
Sumnjiva situacija kod gola Beqiraja, al eto, gol je gol.
Loš nogomet, dijelom i zbog terena. Dinamo ništa posebno, a Slaven koji najviše pokušava po desnoj strani handre ga lokve vode
Sammir među ponajboljima, to dovoljno govori koliko se trči 
Sumnjiva situacija kod gola Beqiraja, al eto, gol je gol.
Loš nogomet, dijelom i zbog terena. Dinamo ništa posebno, a Slaven koji najviše pokušava po desnoj strani handre ga lokve vode
Ma bio je ono cisti offside kod gola ali necemo se zalit 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- Sportfanatik
- Kontakt:
3 boda su najbitnija, ostalo treba zaboraviti
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Ili ipakTritolone je napisao/la:Ma bio je ono cisti offside kod gola ali necemo se zalit
RIP CITY!
- Sportfanatik
- Kontakt:
NAKON dugo vremena Fatos Beqiraj se vratio u prvih jedanaest Dinama i odmah je iskoristio svoju priliku. U pobjedi "Modrih" protiv Slavena postigao je pogodak i uz Sammira i Fernandesa bio najbolji na travnjaku.
"Naravno da sam sretan zbog pobjede kao i zato što sam prvi puta ove sezone igrao utakmicu. Radio sam cijelo vrijeme na treninzima, ozbiljno trenirao i čekao svoju priliku za koju sam vjerovao da će doći i – sada sam je iskoristio. Što se tiče utakmice, mislim da smo bili bolja momčad, dobro smo ušli od samog početka, a onda nam nitko u ligi ne može parirati. Pobjeda je zaslužena, a sada se okrećemo Austriji", rekao je Beqiraj za službenu stranicu Dinama.
Fernandes je srušio Slaven s dva gola...
"Zasluženo smo došli do tri boda. Znali smo da smo bolji od njih i to se vidjelo od samog početka utakmice. Rano smo poveli, a iako su se oni vratili nismo pali, igrali smo dalje našu igru i pobjeda na više nego zaslužena. Što reći? Okrećemo se utorku i uzvratnoj utakmici protiv Austrije u kojoj znamo da nam neće biti lako, ali dat ćemo apsolutno sve što imamo i vidjeti hoće li to biti dosta", poručio je Čileanac.
Ivo Pinto napustio je utakmicu zbog ozljede.
"Boli me, ali naravno da ću biti spreman za utorak. Nema tog igrača koji u utorak ne želi igrati."
"Naravno da sam sretan zbog pobjede kao i zato što sam prvi puta ove sezone igrao utakmicu. Radio sam cijelo vrijeme na treninzima, ozbiljno trenirao i čekao svoju priliku za koju sam vjerovao da će doći i – sada sam je iskoristio. Što se tiče utakmice, mislim da smo bili bolja momčad, dobro smo ušli od samog početka, a onda nam nitko u ligi ne može parirati. Pobjeda je zaslužena, a sada se okrećemo Austriji", rekao je Beqiraj za službenu stranicu Dinama.
Fernandes je srušio Slaven s dva gola...
"Zasluženo smo došli do tri boda. Znali smo da smo bolji od njih i to se vidjelo od samog početka utakmice. Rano smo poveli, a iako su se oni vratili nismo pali, igrali smo dalje našu igru i pobjeda na više nego zaslužena. Što reći? Okrećemo se utorku i uzvratnoj utakmici protiv Austrije u kojoj znamo da nam neće biti lako, ali dat ćemo apsolutno sve što imamo i vidjeti hoće li to biti dosta", poručio je Čileanac.
Ivo Pinto napustio je utakmicu zbog ozljede.
"Boli me, ali naravno da ću biti spreman za utorak. Nema tog igrača koji u utorak ne želi igrati."
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Titova-Juga
- Kontakt:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/sliskov ... rep/112169" onclick="window.open(this.href);return false;
Aj tinks, Dinamova game dont have vugla i rep
Aj tinks, Dinamova game dont have vugla i rep
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.