Dres košarkaške reprezentacije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Dres košarkaške reprezentacije
Ostalo je samo ime.....
Ako nemamo fan-shopova ili postoje 1-2, onda je normalno da se trazi trgovinski lanci, koji ce to prodavati. Bingo je u drzavi najjaci, imaju preko sto centara u drzavi i normalno je da ce ljudima lakse doci do naseg dresa, majice u Bingu,jer je Bingo uvijek pun.
Ako je moguce da u Bingu kupis original patike od Nike, Adidasa, Pume, sto bi bilo sramota da se nalaze i dresovi BIH.
Ja sam kupio majicu u Bingu sa zmajem,a na ledjima 387. 20km i jako dobrog kvaliteta.
Harunu se sve staze ovog svijeta pozlatile. Da nije tog covjeka danas bi nam reprezentacija bila u ****.
Dolaskom Haruna smo vratili legende kosarke na celima reprezentacija. 2 kategorije mladih kosarkasa su izborile A diviziju, jedna od njih osvojila prvenstvo B divizije,a druga igrala finale. U18 kosarkasice dosle do 5 mjesta, malo je falilo da uskoce u A diviziju. A reprezentacija ce cudo da napravi, upamtite sta sam vam rekao.
Ali Bosancu je najdraze da samo kritikuje, kad je nesto dobro i pozitivno zaobilazi u sirokom luku. Tesko Bosancu preko usta prevaliti jedno HVALA. Mi volimo samo da smo jadni i da mozemo sazalijevati nesto, sve pozitivno stavljamo po strani.
U pravu je PEPO, **** ti nas.
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alucard, AmirBvB, ANamelessGhoul, BarbareZeljin, Bejker, Confiance, darker10, denza, Dinhooo, enobarca, Google Adsense [Bot], HariTz, Hrammm1921, Iniesta12, invincible1921, J1897, Jakobsen91, jasmin10, JimmyPage, Kaunas, klasik, Kylian, Lavcina, LegendKiller, leo1946, lumani, maho_sa, marlostanf1eld, MElloo, mercurial, mostar_mo, NEZALAGANJE, Pensioner26, PeppermintSA, Quartararo, RaZuti, riki46, rio_Ferdy88, s4mke, Sheyi, StevieG8, TheTruth34, Vaya, VivaLaLiberta, zemuntrg, zgembo89 i 451 gost.