FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 24 avg 2013, 22:35

fukara87 je napisao/la:Mnogi od nas su bili uvjereni da ce Sloboda pobijediti u Doboju kod Kaknja, ali treba shvatit da Mladost nije slaba ekipa i da ce bit tesko donijet bodove sa bilo kojeg stadiona, ovaj bod uopste nije los po nas i to treba reci iskreno, polako ba ekipa se jos nije ni uigrala kako treba, u prvoj postavi skoro sve novi igraci, sad trebamo dobit obje kod kuce protiv Capljine i Radnickog i onda derbi u Bihac-
ma ja...kaka mladost i slaba ekipa :roll: :roll: ..napisao sam vec ranije...posto su SVE imali...od pojacanja,priprema,opreme pa bus pa odlasci dan ranije na gostovanje pa karantin te skauting,bazeni,p.i.c.k.e. materine mene interesuje sljedece...JEL IMA JOS NEKO J.E.B.E.N.O SELO U OVOJ NAPACENOJ DRZAVI DA MALO NAOSTRI K.U.R.A.C NA SLOBODI...mislim,ako ima da se i to obidze..tebe sam citirao al se odnosi i na ostale koji fale bod u strasnom doboju kod kaknja :roll:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 24 avg 2013, 22:39

Mora Sloboda dobijat ove utakmice ako se misli vratiti. Lisice su u Capljini Jedinstvu i Radnickom. Oprez i sretno u nastavku prvenstva
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

BatvaUltras
Kontakt:

Post Postao/la BatvaUltras » 24 avg 2013, 22:41

fukara87 je napisao/la:
BatvaUltras je napisao/la:čapljina će nas otresti, a crnka će napaliti radnički na slobodu, daj bože 2 boda iz naredna tri kola
Kakvu drogu ti koristis ? De reci i meni da znam :lol: , stvarno koju glupost sam procitao.
Ne koristim droge, to je moje mišljenje... Volio bih 9, ali... Čapljinu prošle godine nismo dobili u 3 kolu, a imali smo duplo bolju ekipu sa Mešićem, Jacksonom, Stanom, Pejićem, Šišićem...

Radnički bi trebali dobiti, a u Bihaću gubimo 100 posto... Dakle možda 3 boda maksimum, ili dvije neriješene

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 24 avg 2013, 23:18

joj sto mozete svi kolektivno sr*ti to nije normalno ..... sta mozete vidjeti iz 2 utakmice nista , polako tek je prvenstvo pocelo nama je cilj jesen zavrsiti pri vrhu !!! ovaj bod nije ni razocarenje ali nije vala ni neki bod da se dize u nebesa polako samo nemojte toliko sr*ti .... vrijeme ce pokazati svoje 8-)
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 24 avg 2013, 23:24

Koji je fazon bio s ekipom dok je Meske vodio Slobodu? Dovedena su dobra pojačanja, pripreme su odrađene na Zlatiboru kao i ove godine, imali su sve uslove, a rezultati su bili poražavajući.

Smatram da ni sada igrači nemaju opravdanja za neuspjeh jer imaju drastično bolje uslove od bilo koga u ovoj ligi. Treniraju na možda i najboljem terenu u državi, imali su bolje pripreme nego većina premijerligaša, plate su im redovne...

Vjerujem da će doći nova pojačanja u zimskom prelaznom roku tako da je najvažnije da sad držimo priključak.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 avg 2013, 23:25

Sve ce biti dobro ako se uzme 6 u naredna 2 kola...Danas smo morali uzeti 3, sve je u stavu. Nama fali par igraca i vjerovatno nam je i trener prezadovoljan nakon boda, sto nije logicno nikako. Nakon ovakvog ishoda on njih mora natjerati da jos vise rade, a ne da se zadovoljava. Previse je dobrica et jbg

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 avg 2013, 01:35

pa naravno da je tako, do zime dobit sve kuci a vani sta uzmemo i onda pojacavat kriticne pozicije(vezni red). Je.u nas malo i zasticena godista jer nasa djeca nisu ni za sta (ovi u-21) pa ko da igrac manje pocinje svaku tekmu, pa se ospem kad mi neko na fb ili ovdje spomene nasu djecu.

nemamo mi neki tim na terenu i to smo davno utvrdili. sad samo treba momke podrzat da ostvare sto je bolji rezultat moguc, da malo nadmase realne mogucnosti kao sto su oni klinci prosle godine. ovi uslovi su se morali stvoriti i njima jer sad ako budu redovne plate, odlicni uslovi smjestaja, treninga, hrane itd itd onda ce se puno lakse privuci pravi igraci na zimu..

igrace treba rasteretit i treba im podrska. Oni su bolan u tolikom strahu igrali protiv raspalog Troglava da je to bilo na momente strasno za gledat. U SVAKOM JE.ENOM MOMENTU 4 IGRACA NASA IZA LOPTE zasto? zato sto se boje kiksa, kontre i nekog gola pa eto belaja jer razapet ce ih mediji i nasi placenici od novinara i "navijaca". mogli smo im 15 dat da nije bilo tog grca i straha od pogreske i drzanja igraca nazad. treba igrace oslobodit tog pritiska, pustit ih da igraju najbolje sto znaju, dat im podrsku i odmah ce bolje igrati. Najbolji primjer je bio Brckalic, citavu tekmu se suzdrzava nesto, povlaci nogu, ne smije pucat, tremu ima. Prvi put kad je oslobodio nogu zabi golcinu...

ne radi se ovdje o nekim velikim igracima, svima im je skoro Sloboda do sad najveci klub i karijeri i mi umjesto da ih rasteretimo kao djecu prosle godine pa su odmah i rezultati dosli , mi im nabili pritisak kao da su Real za ovu ligu, a na papiru 2-3-4 ekipe imaju bolji tim od nas. Mi imamo najbolje uslove ali ne i tim. Ali sa tim uslovima ce abd nakon zime doci i tim. A isto tako svako ko misli da ce se neko prosetati ovom ligom vara se, svaki bod vani se vazi...sad nam idu bitne tekme kad cemo vidjeti gdje smo, kuci Capljina, Radnicki, Bratstvo, vani Bihac i Gosk. nakon tih 5 tekmi cemo realnije vidjet gdje smo. Ja bih sad potpisao 10 b iz tih 5 tekmi i bili bi prvi na tabeli il bi najvise bod dva kasnili za liderom.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 25 avg 2013, 09:33

Cilj postignut , niko vise ne prica o Mustafi Pestalicu ...

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 25 avg 2013, 09:35

Greska , post trebao biti objavljen na drugom mjestu !

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 25 avg 2013, 10:00

ultrasstyle_tz
Sve sto si napisao je 100% tacno, umjesto da se pravi pozitivna atmosfera, ovdje postoje likovi koji su izgleda zaduzeni za pesimizam. Ponavljam, rezultati se ne prave preko noci, treba puno raditi pa da dobijes nesto, plus protiv Slobode je svaki tim maksimalno napaljen sto je otezavajuca okolnost, naravno ljudi koji vode Slobode ce sigurno znati sta raditi i sigurno da im ne trebaju lokalni "savjetnici" a pogotovo ne ljudi koji sire pesimizam i tim svojim postupcima otezavaju i igracima i treneru da normalno rade svoj posao
🔴⚫️

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 25 avg 2013, 10:16

Loša igra, loši uvjeti za igru. Da je Efendić u prvom zabio ono glavom ja mislim da bi pročepili i do 3 komada jučer. Samir direktno u golmana :? , al ne zamjerim mu, najviše se dečko bori na terenu definitivno..

Kao što Sale (Salihović) poslije utakmice jučer reče :"na ovakvim gostovanjima smo prošle sezone redovno gubili, ni ovo nije toliko loše".. ima istine i u tom, ali uglavnom ja sam NEZADOVOLJAN!
075

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 25 avg 2013, 12:38

Ja ću samo jedno reći.Previše smo euforični svi ovdje .Naš predsjednik je dosad čuda uradio.Priznajte da smo ovo što svakodnevno čitamo, samo mogli sanjati.Ono čega sam se ja bojao,je dovođenje igrača od kojih ama niti jedan nije neko poznato ime.Ne mislim sad o nekom aman poznatom ,ali ako mislimo i idemo na vrh, o tome smo morali najviše voditi računa.Ja neću sad da kažem da su ovi momci loši,ali bojim se da je ova liga pa za skoro sve njih vrh.Ono su fizički dobro pripremljeni,i u to duboko vjerujem,ali tehnika,škola fudbala što u prevodu znači kretanje bez i sa loptom nam podobro fali.Ne znam kojom linijom su nam igrači dolazili,ali kojom god su taj po meni nema pojma,i tu predsjednik sad mooora da poradi tj,da sarađuje sa ljudima koji su stažirali u najvećim klubovima,da ako je znao ovakve vrhunske uslove obezbijediti, sad na ovoj vrlo važnoj stvari poradi,jer šta mu vrijedi ovolika ulaganja ,ako mu trener i njegovi saradnici ,kao i većina igrača nisu to što treba u Premijer ligi,a bogami i dalje.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 25 avg 2013, 12:42

Smail je birao pojačanja :mrgreen: malo ga **** scouting :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 avg 2013, 12:50

ma i pojacanja su ok, svi momci sto su dosli su bolji od prosloseznoskih, ali ostaje taj zal sto nije doveden pravi vezni igrac, mozak ekipe. Ali tu je.u malo i godista, Salihovic ajde eto i jest za prve postave, ali drugi ti mora biti Mehidic, Prses ili Mico a po meni ni jedan nije za prve postave tako da Azmir mora ganjat jedno dijete u-21 koje ce moc uc u prvi tim a da ne bude igrac manje(sto je tesko naci) i jednog odlicnog playmakera(sto je jos teze naci u ovoj ligi).

odbrana je dobra, Galin je sasvim ok kad ima lopti, kao i Mujka, ali je fazon sto Brckalic, Prses/Mehidic,Omic i Efendic ne ulijevaju ni na papiru povjerenje kao neki igraci koji znaju stati na loptu, organizovati igru, poslati pravi pas tim napadacima itd itd...da smo recimo uhvatili Rahmanovica od Olimpika da bude taj u-21 i doveli nekog tipa Stane, Bekica ili Tare sto je bio onda bi to bilo nesto, ali nismo se mi mogli takmiciti sa timovima koji su njima nudili ugovore.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 25 avg 2013, 13:11

Zeznuli smo se što nismo uzeli Trumića. Mislim da je cilj za ovu polusezonu ostati u vrhu, +- 3-4 boda razlike maksimalno, poslije zime moraju ići neka jača pojačanja. Ne mislim dovesti 5 novih ljudi, dosta je i 2 koja mogu pokrenuti igru.

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 25 avg 2013, 13:30

Zna li neko od vas da li je neki igrač iz ove lige zaigrao u Premijer ligi?Ja ga ne znam,Ako nije mogao mali Jaranović-toliko navikani igrač ,pa mali Mujić onda o čemu ja govorim,kakvi su onda tek ovi drugi.Ljudi kvalitetan igrač mora imati pored trke i najvažniju stvar -tehniku,kretanje ,timski duh .....Daaj bože da mi to imamo,i da toga ima u ovoj ligi.Ako želimo dalje, na toj stvari se mora debelo poraditi.

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 25 avg 2013, 16:01

Sad nam idu Capljina i Radnicki, ovo bi trebali dobit, a jos sto je vaznije osim pobjede moramo popravit kvalitetu igre. Evo i iz Smajl je kritikovo vezni za losu igru i napad, eh sad valjda bude na tome radio da se to popravi, jer poslije Radnickog vise se nema sta popravljat jer nam idu susreti sa direktnim rivalima za vrh. Jedinstvo,Bratstvo i Gosk tu moramo biti na nivou i barem izvuci 4boda, moramo uzeti Bratstvo kuci i negdje bod il u Bihacu il u Gabeli.Kako god bude treba momke podrzat, barem sve kuci da dobiju do zime, i valjda gdje jos koji bod iskrsne sa strane i to je dovoljno da smo blizu vrha.

GOKU
Kontakt:

Post Postao/la GOKU » 25 avg 2013, 19:59

CUO SAM DA SU ZVALI SASU PANTIĆA IZ BRATSVA ALI NIJE ISTINA JER MI JE SASA REKO DA GA NISU ZVALI JER SMO PRIJATELJI OPET ON DADE GOL U SREBRENIKU

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 avg 2013, 20:03

GOKU je napisao/la:CUO SAM DA SU ZVALI SASU PANTIĆA IZ BRATSVA ALI NIJE ISTINA JER MI JE SASA REKO DA GA NISU ZVALI JER SMO PRIJATELJI OPET ON DADE GOL U SREBRENIKU
ISTINA NISU GA NI ZVALI TO SE SAMO PRICALO..DA SMO GA ZVALI DOSAO BI
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 25 avg 2013, 20:15

Ja se vodim time da kad bi do 5 bodova kasnili za prvim na kraju prvog dijela sezona u drugom bi ih mogli stici u jos pojacanja koja ce biti sigurno.
Prica se nesto i za Stanu da ce nam se pridruziti u drugom dijelu sezone, a ne bi bio on jedino pojacanje samo da prezivimo i mi i Azmir ovaj prvi dio sezone jer previse je ovih dusmana, a i vi ste previse pesimisticni.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.