Der FC Bayern hat mit Sieg über Nürnberg (2:0) einen Vereinsrekord aufgestellt! 28 Bundesligaspiele in Serie ohne Niederlage.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Club-Trainer Michael Wiesinger: Bayern ist fußballerisch einfach eine Maschine 
Der FC Bayern hat mit Sieg über Nürnberg (2:0) einen Vereinsrekord aufgestellt! 28 Bundesligaspiele in Serie ohne Niederlage.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Tu smo, nego de 'vamo s nama na pravu stranu.isakovich je napisao/la:Djeste pepunoljupci
Obavezno po reprizu da vidiš kako se Pep igra ki dijete.secer je napisao/la:sto se tice tekme, propustih prvo pv.
Boa na beka, i ne samo to, nego i glavni organizator igre sa preciznim dugim loptama.
Lam ofanzivni vezni ni na strani, a Bogami ni u sredini, što bi se reklo posve Neutralan.
Penal je bio, Roben lukav, onaj nasamaren(Čandler mislim
Ili slušate onog sa ES, inače vatrenog navijača Borusije?
Da, ali Bogme viđošmo u prošlosti nešto vrlo blisko na Traford Oldu,secer je napisao/la:atomski fudbal koji se ne gleda na drugim travnjacima
gdje Gaalonja napravi oranicu dušu dalu za usjeva bilo kakve vrste.
Dakako da ne mogu, fali im Pepunsecer je napisao/la:ne mogu ga igrati druge ekipe.
Da si mene slušao ne bi se sada ibretio!secer je napisao/la:nenadyebivi presing koji protivniku ne dozvoljava da predje centar uz yebeni posjed lopte od nevjerovatna 82 procenta![]()
![]()
Da to je ta na djelu viđena luda-suluda dominatorska igra.
Da umal' ne zaboravih, primjer kako izgleda kad naš Bayo juri rezultat.secer je napisao/la:ps.
Dobio si odgovore na svoja pitanja
Goco pokazao par izuzetnih poteza
Kaže ovaj spiker 'vamo da mu pravo ime Šafarčik?geronimo je napisao/la:ozbiljnije zaprijeti Šeferu.
Ma kakav penal, smijurija od zvižduka.Klare je napisao/la: Penal je bio, Roben lukav, onaj nasamaren
StvarnoKlare je napisao/la: Goco pokazao par izuzetnih poteza
Duplo golo i ništa više. Niko mu neće zamjeriti. Njegovo će doći.
Inače kod Bilalovog gola se primjetilo to rasterećenje...

...zbog lagane nervoze pred predstojeće izbore.
Isto tako je bilo fino vidjeti kako se klupa veseli zajedno sa Bilalom. Mislim na Pizzu i Rafu.
Lupaju lobotomciKlare je napisao/la: Kaže ovaj spiker 'vamo da mu pravo ime Šafarčik?
Dobar je danas bio veteran iz Šlezije, umalo da bude sehvet nevoljama Pepovim junacima.
Vom Jäger zum Gejagten
Kakav se doima na prvi pogled još je i dobar bio.geronimo je napisao/la:Sudac je (pre)mlad i pravio je greške.
Inače rekao bih da je nekog ruskog porijekla, ili kako volimo podrijetla.
Dobio je prolaznu ocjenu.
Izhlapio ti njuh za detalje.geronimo je napisao/la:StvarnoNijesam bia prisutan.
Imao je provlačenja gdje ni dimije pomogle ne bi
A kad smo kod detalja vjerovatno nisi primjetio ni to kako oni sa klupe znaju sa nekim malkice i neprijatnim mimikama iskazivati pomalo i primjetnu odbojnost prema Pepetovom plesanju uz aut liniju.geronimo je napisao/la:Isto tako je bilo fino vidjeti kako se klupa veseli zajedno sa Bilalom. Mislim na Pizzu i Rafu
Ličilo na Nikolova i Stegena koji onomad znali u našoj avliji da zaključaju pod ogromnim pritiskom,geronimo je napisao/la:Dobar je danas bio veteran iz Šlezije, umalo da bude sehvet nevoljama Pepovim junacima.
ali ipak moralo je pročepiti.
Onakav presing i situacija kod prvog gola
Mislim da nam sada slijedi jedno lakše gostovanje...
- BavaracZenica
- Kontakt:
* #Ribery je danas dao prvi gol glavom u Bundesligi.
* Ovo je bila Riberyjeva 18. bundesligaška pobjeda u nizu! Najduži niz jednog igrača u Bayernu.
* #Bayern je imao nevjerovatan posjed lopte danas, čak 80,9%! NOVI rekord u ligi, otkad se mjeri posjed lopte, od 2004. godine! (Stari rekord je držao Bayern; 78,3% isto protiv Nurnberga)
* #Boateng! Igrao je protiv Nurnberga u 7 utakmica (3x u Bayernu, 4x u HSV-u) - njegova ekipa nikad nije primila gol!
* #Lahm je danas dobio žuti karton nakon 41 utakmice "posta" u Bundesligi! Zadnji žuti je "pokupio" 11. februara 2012. godine protiv K'lauterna (2:0).
* 222. Broj uzastopno rasprodanih stadiona kada Bayern igra u Bundesligi (kući i u gostima)! U januaru 2007. godine je na tribinama Arene bilo "samo" 64 000 gledaoca (protiv Bochuma 0:0).
neke zanimljivosti
* Ovo je bila Riberyjeva 18. bundesligaška pobjeda u nizu! Najduži niz jednog igrača u Bayernu.
* #Bayern je imao nevjerovatan posjed lopte danas, čak 80,9%! NOVI rekord u ligi, otkad se mjeri posjed lopte, od 2004. godine! (Stari rekord je držao Bayern; 78,3% isto protiv Nurnberga)
* #Boateng! Igrao je protiv Nurnberga u 7 utakmica (3x u Bayernu, 4x u HSV-u) - njegova ekipa nikad nije primila gol!
* #Lahm je danas dobio žuti karton nakon 41 utakmice "posta" u Bundesligi! Zadnji žuti je "pokupio" 11. februara 2012. godine protiv K'lauterna (2:0).
* 222. Broj uzastopno rasprodanih stadiona kada Bayern igra u Bundesligi (kući i u gostima)! U januaru 2007. godine je na tribinama Arene bilo "samo" 64 000 gledaoca (protiv Bochuma 0:0).
neke zanimljivosti
FC Bayern !!!!!

Dvjesta na sat, u krivinu
dvjesta na sat, obožavam tu brzinu
dvjesta na sat, ko će brže, ko će bolje
dvjesta na sat, ludujemo sve do zore
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ooo,vjeruj mi svako jutro ustajem na lijevu jer mi tako krevet nastiman,desno zid nemam kud neg na lijevuSaurman je napisao/la:Ti kao da si jutros ustao na lijevu.isakovich je napisao/la:Djeste pepunoljupci,sjajnog li Bayerna,a uuu sta rade carobnjaci,,
Boa,dante i Ribery se oznojili ostali suhi ko barut,nema trke nema ideje nema golova.Unistavanje i trosenje riberiy uzalud,,ma fujj
ne znam ikako zasto pisem,ne znam zasto gledam Bayerna kad ovaj ludjak postavlja formacije u kojoj Lahm nema pojma sta mu je ciniti,Boa igra i stopera i beka,Svajniju se u ocima i na cehri vidi da nema pojma sta mu je ciniti,koji racku je sredina primarna...pu pu,,nadam se boljem sutra
Lahm je igrao na beku i upisao asistenciju al' eto po tebi ne zna šta mu je činiti.BS takođe odradio dobar posao na sredini.
Ti mozda nisi mene shvatio kao ni vecina ovih gore sto me citiraju.Ja sam komentar postavio na pauzi poluvremena,i pisao sam svoje vidjenje naseg dragog kapitena,to su bili ti trenutci kad je Boatenk igrao desnog beka,a Lahm ulazi u sredinu tj.trckarao u tom trokutu Boa,Bastian i Roben.Moje misljenje je bilo takvo da tad u tom preiodu Lahm nije bio nimalo produktivan,nisam vio svrhu toga.Umjesto da radi visak sa Robenom desno ubacivanje i Mandzuka daje goooo.Al hajd malo Pep exsperimentise
Sto se tice Bastijana u prvom poluvremenu dosta ga gusila ta gusta sredina,neuigranost za ovim Kantarom.
A ono sto se desava u drugom poluvremenu je druga prica,i tad tek Lahm daje assistenciju Bilalu,tj ulaskom Kroosa i MULLERA stvari su se odvijale onako kako je trebalo biti u first ht.
VOLIM BAYERN
Eh sad koja je prava strana čuće seKlare je napisao/la:isakovich je napisao/la:Djeste pepunoljupciKlare je napisao/la:Tu smo, nego de 'vamo s nama na pravu stranu.![]()
Pisao sam da treba dati Pepunu prilike i prostora,al nekako poceo tvrdoglavo.Znam ja da se on zeli dokazati, da mi svi vidimo nesto novo u igri Bayerna,da ne bude najskuplji trener a prepisiva .
Ja mu nis ne bi rekao danas da je obrnuo prvo za drugo poluvreme.Da je poslao Mullera i Krossa od prve,postavio normalnu formaciju,a u drugom poluvremenu ubacio gocu i kantaru da se uigravaju.
Ja sam vise za siguricu i konkretnost, a i veoma zagrijan za odbranu titule BL.
VOLIM BAYERN
-
Bundesliga
- Kontakt:
Nastavlja se niz pobjeda Baye. Juce po meni jedna odlicna utakmica od strane Bayerna, kako je lijepo vidjeti igrace kako grizu dok ganjaju rezultat. Jedino ostaje zal sto momci nisu uvaljali jos koji gol, jer imali su prilika na pretek.
Mandzukic juce slab, masio je dosta izglednih prilika, Goetze solidan za prvi nastup imao je par lijepih poteza i jednu odlicnu priliku. Alcantara slicno kao Martinez prosle godine, nije jos dorastao Bundesligi i tempu koji se zahtjeva. Doci ce on na svoje samo mu treba vremena da popravi fizicku spremu. Ribery i Robben zvijeri, Goetze nije jos ni bilizu nivou na kojem oni igraju. Nadavat ce se oni golova ove sezone jer Mandzukic nije klasicni ubica pred golom.
Mulija dobar, dobro mu dodje malo klupa. Boateng mozda i najbolji juce, jeo je protivnicke igrace. Neizmjerno mi je drago sto je Alaba masio onaj smijesan penal, Robben igra rukom i sudija Bayernu daje penal, dobro je pa je promasio jer Bayi ne trebaju poklon golovi. Sve u svemu odlicna utakmica, obaraju se novi rekordi, a u utorak nova prilika za nastavak niza. Protiv Freiburga ocekujem izmjenjen sastav, a onda protiv Chelseaja najjaci da ih oderemo.
Mandzukic juce slab, masio je dosta izglednih prilika, Goetze solidan za prvi nastup imao je par lijepih poteza i jednu odlicnu priliku. Alcantara slicno kao Martinez prosle godine, nije jos dorastao Bundesligi i tempu koji se zahtjeva. Doci ce on na svoje samo mu treba vremena da popravi fizicku spremu. Ribery i Robben zvijeri, Goetze nije jos ni bilizu nivou na kojem oni igraju. Nadavat ce se oni golova ove sezone jer Mandzukic nije klasicni ubica pred golom.
Mulija dobar, dobro mu dodje malo klupa. Boateng mozda i najbolji juce, jeo je protivnicke igrace. Neizmjerno mi je drago sto je Alaba masio onaj smijesan penal, Robben igra rukom i sudija Bayernu daje penal, dobro je pa je promasio jer Bayi ne trebaju poklon golovi. Sve u svemu odlicna utakmica, obaraju se novi rekordi, a u utorak nova prilika za nastavak niza. Protiv Freiburga ocekujem izmjenjen sastav, a onda protiv Chelseaja najjaci da ih oderemo.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Nemojte da vas zavara ova pobjeda.
1. Cinjenica je da citavo prvo poluvrijeme je igra bila negledljiva i da Pepova neuigrana i nagomilana sredina nije nista uradila. Njegova zamisao je da kombinuju na malom prostoru a tim igracima treba prostor da bi probijali i pitanje je hoce li ikad moci to sprovesti u djelo.
2. Cinjenica je da Bayern od pocetka lige samo na misice daje golove i pobjedjuje . Znaci kad svaka Pepova zamisao padne u vodu, onda Svjetska Klasa u ekipi uzme loptu i sve uradi sama. To je pokazatelj snage Bayerna ali i neuigranosti u napadu.
( Doduše jest bilo onih svijeca sto slete u 16 ali i njih je sve manje kad protivnik dobro stoji u odbrani ).
3. Cinjenica je da odkad je Pep na klupi, sve se manje suta iz vise nego izglednih situacija za sut.
Lahm 3 puta sa 22-3 metra ima otvoren sut i nesto ceka, na kraju doda Robbenu na krilo koji je odmah zatvoren.
Ovog sam se najvise i pribojavao da ne postanemo Barca. Ne mozes se usetati u gol ali opet pokusavas.
4. Ne znam koliko cemo se moci izvlaciti na pricu da jos pronalazi pravi sistem igre.
Zasad je 3-3-3-1 u kojem uvijek ima viska igrac koji luta na sredini. Juce je to Gotze bio.
1. Cinjenica je da citavo prvo poluvrijeme je igra bila negledljiva i da Pepova neuigrana i nagomilana sredina nije nista uradila. Njegova zamisao je da kombinuju na malom prostoru a tim igracima treba prostor da bi probijali i pitanje je hoce li ikad moci to sprovesti u djelo.
2. Cinjenica je da Bayern od pocetka lige samo na misice daje golove i pobjedjuje . Znaci kad svaka Pepova zamisao padne u vodu, onda Svjetska Klasa u ekipi uzme loptu i sve uradi sama. To je pokazatelj snage Bayerna ali i neuigranosti u napadu.
( Doduše jest bilo onih svijeca sto slete u 16 ali i njih je sve manje kad protivnik dobro stoji u odbrani ).
3. Cinjenica je da odkad je Pep na klupi, sve se manje suta iz vise nego izglednih situacija za sut.
Lahm 3 puta sa 22-3 metra ima otvoren sut i nesto ceka, na kraju doda Robbenu na krilo koji je odmah zatvoren.
Ovog sam se najvise i pribojavao da ne postanemo Barca. Ne mozes se usetati u gol ali opet pokusavas.
4. Ne znam koliko cemo se moci izvlaciti na pricu da jos pronalazi pravi sistem igre.
Zasad je 3-3-3-1 u kojem uvijek ima viska igrac koji luta na sredini. Juce je to Gotze bio.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
A neka te Badre imenjace po ovom drugom ti imenuBadrHari je napisao/la:Nemojte da vas zavara ova pobjeda.
VOLIM BAYERN
Odgovor za isakovića, Badrharija i ostale hejtere onoga što se hejtati ne smije.
Već je rečeno da od početka neće biti loja, ili one bjeleni u mesu što čini da lako klizi niz grlo.
Nego Pepica uigrava milion kombinacija i to je ono što ga čini najboljim trenerom.
naša igra je već sada dosta mobilna, a ne tek šta će njemu još na um da padne.
Ovog Bayerna već sada teško da će ko pobijediti!
Pep je veliki motivator,
iako sistem nije uigran vidimo kako igrači grizu kao nikad pre...
Riberiju smanjio ogromni teret stalne defanzive, i vidimo da je Francuz nikad bolji,
Roben također ostvario napredak,
i tek sada vidimo koliko su oni ustvari fizički spremni.
Jučer smo igrali protiv odlične ekipe, odlično postavljene ekipe, odlično spremne ekipe,
i u onakvoj utakmici stvoriti onoliko prilika je za svaku pohvalu.
Također Gladbach je nama uvije neugodan bio, Favre je tu koji zna kako igrati protiv nas, a opet smo upisali relativno laganu pobjedu.
Gostovanje Frankfurtu je bila čista rutina.
Protiv četveroligaša sa po snage petica uvaljana.
Sve do jednu prijateljska izdominirana uključujući i ovosezonskog uštimanog engleskog prvaka, te Barcelonu.
Ostaje Supercup u kokošinjcu, supercup protiv identične ekipe koja igrala finale LP,
supercup u kome nam falila 4 ključna igrača, uključujući i direktni amaterski kiks Štarkea.
Koliko smo bili oslabljeni u toj utakmici to mogu da ne znaju samo oni...
Ili ste očekivali da se tu prošetamo sa skoro drugim sastavom?
Ili ste očekivali da od početka petarde pucaju?
Polako, ovo ide u najboljem mogućem smjeru,
onakva karizma Pepuna jednostavno ne može da iznevjeri.
Meni je ovaj Bayern 2x zanimljiviji od Hejnkinog
, a da li...
Vjerujte da bih na ovu temu mogao pisati čitavi dan, i naći milion razloga zašto pozitivno razmišljati, ali...
Već je rečeno da od početka neće biti loja, ili one bjeleni u mesu što čini da lako klizi niz grlo.
Nego Pepica uigrava milion kombinacija i to je ono što ga čini najboljim trenerom.
naša igra je već sada dosta mobilna, a ne tek šta će njemu još na um da padne.
Ovog Bayerna već sada teško da će ko pobijediti!
Pep je veliki motivator,
iako sistem nije uigran vidimo kako igrači grizu kao nikad pre...
Riberiju smanjio ogromni teret stalne defanzive, i vidimo da je Francuz nikad bolji,
Roben također ostvario napredak,
i tek sada vidimo koliko su oni ustvari fizički spremni.
Jučer smo igrali protiv odlične ekipe, odlično postavljene ekipe, odlično spremne ekipe,
i u onakvoj utakmici stvoriti onoliko prilika je za svaku pohvalu.
Također Gladbach je nama uvije neugodan bio, Favre je tu koji zna kako igrati protiv nas, a opet smo upisali relativno laganu pobjedu.
Gostovanje Frankfurtu je bila čista rutina.
Protiv četveroligaša sa po snage petica uvaljana.
Sve do jednu prijateljska izdominirana uključujući i ovosezonskog uštimanog engleskog prvaka, te Barcelonu.
Ostaje Supercup u kokošinjcu, supercup protiv identične ekipe koja igrala finale LP,
supercup u kome nam falila 4 ključna igrača, uključujući i direktni amaterski kiks Štarkea.
Koliko smo bili oslabljeni u toj utakmici to mogu da ne znaju samo oni...
Ili ste očekivali da se tu prošetamo sa skoro drugim sastavom?
Ili ste očekivali da od početka petarde pucaju?
Polako, ovo ide u najboljem mogućem smjeru,
onakva karizma Pepuna jednostavno ne može da iznevjeri.
Meni je ovaj Bayern 2x zanimljiviji od Hejnkinog
Vjerujte da bih na ovu temu mogao pisati čitavi dan, i naći milion razloga zašto pozitivno razmišljati, ali...
Jučer nisam gledao tekmu (rijetko se to dešava kada su bar utakmice takmičarskog karaktera u pitanju, proslava me jučer jedna zakači
.........). Sinoć kasno sam odmah pogledao pregled i ono moram reći da sam nekako i ubjedljiviju pobjedu očekivao i slažem se s prethodnicima, kako to pogotovo Badri reče da tu dosta stvari ide na mišiće. Ipak treba strpljenja i za sada je ovo odličan start, bodovi se skupljaju, a to je meni obično puno bitnije od lijepe igre.
Međutim, treba strpljenja dok se sve poklopi (trebalo je i s Van Gaalom na početku prve sezone). Strpljenja uvijek ima dok štimaju rezultati. Da se npr zaredaju lošiji rezultati, da Bvb pobjegne, da se izgubi susret protiv Chelsea, tu bi odmah bilo više vatre, više alarma. Iskreno u petak bi volio da to uzmemo, zbog eto neke vrste osvete Chelseau za ono finale, a drugo i zbog toga što nam samo taj trofej fali.
To je lijepo uzeti, ali ne treba zaboraviti da od svih trofeja koje možemo osvojiti ipak ovaj ima najmanju vrijednost.
Svjetsko klubsko prvenstvo je npr po rangu bitnije. Ali rekoh zašto bi bilo bitno pobijediti u tom susretu.
S Chelseajem će sigurno biti guravo,a bit će to jedan jak test da se vidi gdje smo, šta smo.
U Freiburgu u utorak je opet bitno pobijediti i nadat se da se ekipa malo oslobodi. Neka ubjedljivija pobjeda joj treba, nešto malo što bi dalo impuls dodatni...
Jedina misterija mi je za sada Martinez. Zar jedan igrač nakon jednog reprezentativnog nastupa i dugog puta, može biti toliko potrošen da dvije utakmice ne bude u kadru? Istina je da Martinez je jedan od onih koji je imao najmanje ljetnje pauze (bio i na Confed Cupu), ali npr slična je situacija i sa Danteom pa i Gustavom (koji eto normalno igra za Vukove). Još Gusta npr igrao utakmice na tom takmičenju.
Postoji mogućnost da njega Pep želi upotrebljavat samo na stoperskoj poziciji, a ne može ga tu postaviti, jer nema argumenata niti protiv Dantea, niti Boatenga (ovaj drugi mu je zahebao planove posebno izgleda).
Druga stvar je, ako je ovo prvo istina, onda fizički nespreman Javi pogotovo nije koristan kao stoper, jer vidjeli smo da ga tada i Negredo pretrči. To je Pep shvatio i sada i zbog toga Javija drži po strani.Po pitanju Martineza vidim najveći problem, jer ovaj igrač je toliko bitan, da ne smije ostati neiskorišten.
Međutim, treba strpljenja dok se sve poklopi (trebalo je i s Van Gaalom na početku prve sezone). Strpljenja uvijek ima dok štimaju rezultati. Da se npr zaredaju lošiji rezultati, da Bvb pobjegne, da se izgubi susret protiv Chelsea, tu bi odmah bilo više vatre, više alarma. Iskreno u petak bi volio da to uzmemo, zbog eto neke vrste osvete Chelseau za ono finale, a drugo i zbog toga što nam samo taj trofej fali.
To je lijepo uzeti, ali ne treba zaboraviti da od svih trofeja koje možemo osvojiti ipak ovaj ima najmanju vrijednost.
Svjetsko klubsko prvenstvo je npr po rangu bitnije. Ali rekoh zašto bi bilo bitno pobijediti u tom susretu.
S Chelseajem će sigurno biti guravo,a bit će to jedan jak test da se vidi gdje smo, šta smo.
U Freiburgu u utorak je opet bitno pobijediti i nadat se da se ekipa malo oslobodi. Neka ubjedljivija pobjeda joj treba, nešto malo što bi dalo impuls dodatni...
Jedina misterija mi je za sada Martinez. Zar jedan igrač nakon jednog reprezentativnog nastupa i dugog puta, može biti toliko potrošen da dvije utakmice ne bude u kadru? Istina je da Martinez je jedan od onih koji je imao najmanje ljetnje pauze (bio i na Confed Cupu), ali npr slična je situacija i sa Danteom pa i Gustavom (koji eto normalno igra za Vukove). Još Gusta npr igrao utakmice na tom takmičenju.
Postoji mogućnost da njega Pep želi upotrebljavat samo na stoperskoj poziciji, a ne može ga tu postaviti, jer nema argumenata niti protiv Dantea, niti Boatenga (ovaj drugi mu je zahebao planove posebno izgleda).
Druga stvar je, ako je ovo prvo istina, onda fizički nespreman Javi pogotovo nije koristan kao stoper, jer vidjeli smo da ga tada i Negredo pretrči. To je Pep shvatio i sada i zbog toga Javija drži po strani.Po pitanju Martineza vidim najveći problem, jer ovaj igrač je toliko bitan, da ne smije ostati neiskorišten.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
BREAKING: Bayern Munich midfielder Thiago has been ruled out for up to seven weeks with a torn ankle ligament.
- Bayern@heart
- Kontakt:
http://www.fcbayern.telekom.de/de/news/ ... d-riss.php" onclick="window.open(this.href);return false;beka23 je napisao/la:BREAKING: Bayern Munich midfielder Thiago has been ruled out for up to seven weeks with a torn ankle ligament.
Istina ovo oko povrede Thiaga baš šteta taman se Goetze oporavio sad ovaj moram na prinudni odmor do sedam sedmica odsustva. Razlog da Luiz G.nije trebao ici ali šta je tu je
- Omerbavarac
- Kontakt:
Steta za Thiaga, ali on i jeste podlozan povredama, u Barci je takodjer nekoliko puta odsustvovao. No, nadam se da ce Javi uskoro biti spreman i da ce zauzeti svoje mjesto u veznom redu.
Najveci problem za Thiaga je taj sto se jos nije ni prilagodio Njemackom nogometu a vec mora da odmara 2 mjeseca.
Najveci problem za Thiaga je taj sto se jos nije ni prilagodio Njemackom nogometu a vec mora da odmara 2 mjeseca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- anelbavarac
- Kontakt:

Velika steta,ali na srecu pokriveni smo na svim pozicijama,pretpostavljam da ce Kroos zauzeti njegovu poziciju.
E jest vam dugo i traj´o ...anelbavarac je napisao/la:
Velika steta,ali na srecu pokriveni smo na svim pozicijama,pretpostavljam da ce Kroos zauzeti njegovu poziciju.
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa nije zavrsio karijeru.Dushi_Rob je napisao/la: E jest vam dugo i traj´o ...
Inace, u utorak Freiburg nece imati na raspolaganju prinovu Coquelina kao ni Mehmedija koji su jucer zaradili crvene kartone.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- el-fighter
- Kontakt:
Nije Thiago jos ocvrsnuo za pravi njemacki nogomet. Ovdje nije samo tika-taka, mora se nekada i uklizati, gurati i tako to. 
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.