Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
možda je bolje 'šutjeti', ne znam šta znači 'šutati' .. btw, ovo je ironija i zezancija zbog slučaja Kolašinac, kad nije njega gledao, nego tekmu PSG-Barca, ako se ne varam
ali je čuo da je Seo momčiluka odigrao dobro 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
milan - barca *JTS je napisao/la:možda je bolje 'šutjeti', ne znam šta znači 'šutati' .. btw, ovo je ironija i zezancija zbog slučaja Kolašinac, kad nije njega gledao, nego tekmu PSG-Barca, ako se ne varamali je čuo da je Seo momčiluka odigrao dobro
ma dobro, znam da je Barca u pitanjuviKK je napisao/la:milan - barca *JTS je napisao/la:možda je bolje 'šutjeti', ne znam šta znači 'šutati' .. btw, ovo je ironija i zezancija zbog slučaja Kolašinac, kad nije njega gledao, nego tekmu PSG-Barca, ako se ne varamali je čuo da je Seo momčiluka odigrao dobro
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Na kraju krajeva zar je uopste vazno kako ce bas danas odigrati da bi dobio poziv? Valjda se pokazalo u dosadasnjem periodu da je kalibar za A tima..Al eto..Nadam se da ce dobiti poziv na kraju,iako ce on kod mene uvijek imati veliki minus zbog onog taktiziranja sa Svicom,al elem..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
auuu koji centarsut iz trka,beton....samo nekako djeluje umoran,,nezainteresovan,,mozda mi se cini samo
2 Fronta, a mozda i tri ako ima kakav kup...hroni je napisao/la:auuu koji centarsut iz trka,beton....samo nekako djeluje umoran,,nezainteresovan,,mozda mi se cini samo
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
mogo bi ovaj bez poziva ostat,,ako je Pape ovo gledo,nije vala imo sta vidjet,inace momciluk je zamjenjen
- Papastathopoulos
- Kontakt:
hroni je napisao/la:asistencija iz slobodnjaka lagano
hroni je napisao/la:auuu koji centarsut iz trka,beton....
dobra robahroni je napisao/la:mogo bi ovaj bez poziva ostat,,ako je Pape ovo gledo,nije vala imo sta vidjet,inace momciluk je zamjenjen
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Papastathopoulos je napisao/la:hroni je napisao/la:asistencija iz slobodnjaka laganohroni je napisao/la:auuu koji centarsut iz trka,beton....dobra robahroni je napisao/la:mogo bi ovaj bez poziva ostat,,ako je Pape ovo gledo,nije vala imo sta vidjet,inace momciluk je zamjenjen
Hajrovic je sa 22 godina jedan od najboljih igraca lige,sto nije mala stvar.Basel je zainteresovan da ga dovede ali GC trazi oko 5 miliona eura... mozda bi za njega najbolje bilo da ovu sezonu ostane u GC i onda na ljeto nakon SP u Brazilu promjeni sredinu... malo jeste umoran,ipak igraju svako 3 dana utakmice,ali on je i danas potvrdio svoju klasu,njegov centarsut i sut ce nam itekako dobro doci,kao i brzina... u svakom slucaju moze nam posluziti da udje sa klupe,pogovoto ako budemo ganjali rezultat... on zalsuzuje poziv prije Stevanovica u svakom slucaju!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Od svih krampi u reprezentaciji ti bi ga zvao mjesto Stevanovica!Boze sacuvaj!bosnas_ je napisao/la:Hajrovic je sa 22 godina jedan od najboljih igraca lige,sto nije mala stvar.Basel je zainteresovan da ga dovede ali GC trazi oko 5 miliona eura... mozda bi za njega najbolje bilo da ovu sezonu ostane u GC i onda na ljeto nakon SP u Brazilu promjeni sredinu... malo jeste umoran,ipak igraju svako 3 dana utakmice,ali on je i danas potvrdio svoju klasu,njegov centarsut i sut ce nam itekako dobro doci,kao i brzina... u svakom slucaju moze nam posluziti da udje sa klupe,pogovoto ako budemo ganjali rezultat... on zalsuzuje poziv prije Stevanovica u svakom slucaju!
- Goalgetter
- Kontakt:
Strucnjaci, sta reci drugo. Isti fazon i na temi Stevanovica, sahranise ga, a momku tek 23 godine....NEZALAGANJE je napisao/la: Od svih krampi u reprezentaciji ti bi ga zvao mjesto Stevanovica!Boze sacuvaj!![]()
Evo pregled danasnje tekme...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Stevanovica uopste nema u rosteru jako slabog Elchea, tako da je normalno da se pitamo sta se desava sa njim. Bilo kako bilo, valjaju nam i Stevanovic, i Visca ali sigurno i Hajrovic stariji. Neka ih svijuGoalgetter je napisao/la:Strucnjaci, sta reci drugo. Isti fazon i na temi Stevanovica, sahranise ga, a momku tek 23 godine....NEZALAGANJE je napisao/la: Od svih krampi u reprezentaciji ti bi ga zvao mjesto Stevanovica!Boze sacuvaj!![]()
Izet dobio poziv za Slovake 
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
JTS je napisao/la:ne znam šta znači 'šutati'
šutati je vjerovatno skracenica od šutirati.. Ne znaDEm..
[youtube][/youtube]
Primjetio sam jednu veoma zanimljivu cinjenicu
Slovacki golman je veoma slab.I mnoge golove je primio iz daljine
Znaci idealno za pucace.A, Hajrovic voli da opuca.
Inace, jedini logican slijed u moru gluposti.Pandza i Ibricic bez klupa.Vrsajevic i Sunjic dobise pozive.Poziv je Hajrovica koji iako mozda i nije najbolji.Zasluzio je poziv kako treba
Inace, jedini logican slijed u moru gluposti.Pandza i Ibricic bez klupa.Vrsajevic i Sunjic dobise pozive.Poziv je Hajrovica koji iako mozda i nije najbolji.Zasluzio je poziv kako treba
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
klupDenizli je napisao/la:Primjetio sam jednu veoma zanimljivu cinjenicu
Poziv je Hajrovica koji iako mozda i nije najbolji.Zasluzio je poziv kako treba ..... de mi ovo na tvom maternjom jeziku napisi, mozda te bolje skontam!
Odgovorio bih ti, ali ti si neki isfrustrirani lik, s 1001 nickom, vidim nemas nijedne koncizne poruke, sve je suplja, sto ti je i dokaz elokvencije, ali eto
Nije ni vazno.Spamas bespotrebno temu, ali nisam ti ja kriv, kad se ne znas drzati odredjene tematike
Nije ni vazno.Spamas bespotrebno temu, ali nisam ti ja kriv, kad se ne znas drzati odredjene tematike
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.