Pa tacno me stid bude.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
pa ko ga nema na tiketu danas svi igraliJTS je napisao/la:ubi me ova napetost, Edin ništa ne javlja preko Facea .. imam ga na tiketu da zabija gol, ako ga ostavi na klupi, ode tiket u helać
HZ87
ovo pellegrini namjerno nama 
igraaaaaaaaaaaaaaaa
CITY XI: Hart, Zabaleta, Javi Garcia, Lescott, Clichy, Jesus Navas, Yaya Toure, Fernandinho, Silva, Aguero, Dzeko
CITY XI: Hart, Zabaleta, Javi Garcia, Lescott, Clichy, Jesus Navas, Yaya Toure, Fernandinho, Silva, Aguero, Dzeko 
"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ovo im je gotovo najjaca postava, jedino fali povrijedjeni Kompany
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
E hajmo sad... daj jedno 2 komada i asistencija, pa da mi malo popravis stanje na fantasy football...
ista postava od prosle utakmice samo sto je kompany povrijedjen. Nema rotacija ko' kod zabarareformer je napisao/la:CITY XI: Hart, Zabaleta, Javi Garcia, Lescott, Clichy, Jesus Navas, Yaya Toure, Fernandinho, Silva, Aguero, Dzeko
HZ87
I ja se isto nadamindex_ je napisao/la:E hajmo sad... daj jedno 2 komada i asistencija, pa da mi malo popravis stanje na fantasy football...
Što bi doktor Shepard rekao, sa sitnom parafrazom:"It's a great day to score goals." 
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
nadam se da ce zabit' danas
Yebali majku kakvu ofanzivu imaju. Ali je zato odbrana sarena. Garcia na stoperu, ne mislim da ce briljirat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
bi'će rotacija, polako .. tek je 2 kolorevoX. je napisao/la:ista postava od prosle utakmice samo sto je kompany povrijedjen. Nema rotacija ko' kod zabarareformer je napisao/la:CITY XI: Hart, Zabaleta, Javi Garcia, Lescott, Clichy, Jesus Navas, Yaya Toure, Fernandinho, Silva, Aguero, Dzeko
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ne kazem da nece, imaju siroku klupu. Ali "kostur ekipe ce se znati, a to je ovo otprilike. Kod Mancinija se samo znalo za 3-4 igraca da su standardna. Kralj rotacijaJTS je napisao/la:bi'će rotacija, polako .. tek je 2 kolorevoX. je napisao/la:ista postava od prosle utakmice samo sto je kompany povrijedjen. Nema rotacija ko' kod zabarareformer je napisao/la:CITY XI: Hart, Zabaleta, Javi Garcia, Lescott, Clichy, Jesus Navas, Yaya Toure, Fernandinho, Silva, Aguero, Dzeko
HZ87
Mancini je debil i nije znao rotirati, Pellegrini hoće .. a Edin će minutažu djeliti sa Negredom, a sad ne mogu reći koliko će ko od njih početi mečeva .. to će zavisiti i od golova koliko neko od njih postigne, ali mislim i neovisno o golovima da će se oni rotirati
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ma niko nece rotirati ko Gospodin Kralj RotacijaJTS je napisao/la:bi'će rotacija, polako .. tek je 2 kolorevoX. je napisao/la:ista postava od prosle utakmice samo sto je kompany povrijedjen. Nema rotacija ko' kod zabarareformer je napisao/la:CITY XI: Hart, Zabaleta, Javi Garcia, Lescott, Clichy, Jesus Navas, Yaya Toure, Fernandinho, Silva, Aguero, Dzeko
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Sto nema Jovetica ni na klupi? Povreda ili?

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- inacefindecko
- Kontakt:
gdje se ovo ima gledat?
Edin nije imao sreće sa papirima k'o Trotski kad je pištolj čisto i ubio se .. tako 25x zaredom 
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Trenutno korisnika/ca: 231983, bavariapivo, CAGarfia, Cwirek, denza, GG3, habuba, HariTz, izdzezveubrazil, legendarnadruga i 67 gostiju.