FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bisanovic je asistirao Suljicu,tako da nije da je neprimjetan bio
momak je sinoc po meni korektno odigrao,za prvu utakmicu sasvim solidno,nije previse grijesio igra frajer na sigurno ne komplikuje uopste,kad je vidio da nemoze,vrati nazad i hajd ponovo,eto imao je i tu asistenciju,nemora zadnji vezni najvise da se vidi na terenu,to je ta pozicija najvise radis a niko te nevidi,mislim da je vise Hametova uloga da iznosi lopte jel je on ofanzivniji igrac iako je i on trkac,mada je sinoc najvise lopti Dupovac iznio i bio taj koji je prelazio centar i pocinjao akcije 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jel ono za njega laze onaj spiker da je dosao iz cvajtemiky_hz je napisao/la:Bisanovic je asistirao Suljicu,tako da nije da je neprimjetan biomomak je sinoc po meni korektno odigrao,za prvu utakmicu sasvim solidno,nije previse grijesio,kad je vidio da nemoze,vrati nazad i hajd ponovo,eto imao je i tu asistenciju,nemora zadnji vezni najvise da se vidi na terenu,to je ta pozicija najvise radis a niko te nevidi,mislim da je vise Hametova uloga da iznosi lopte jel je on ofanzivniji igrac iako je i on trkac,mada je sinoc najvise lopti Dupovac iznio i bio taj koji je prelazio centar i pocinjao akcije
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Bio sam na Kosevu pa neznam sta je vrli Vahidin pricao,sutra cu da pogledam snimak
Todorovic dobio treci zuti i propusta Olimpic,i dobro je nek odmori malo,momak je evidentno pao u formi,taman poslije Olimpica ide pauza nek se dozove malo
Todorovic dobio treci zuti i propusta Olimpic,i dobro je nek odmori malo,momak je evidentno pao u formi,taman poslije Olimpica ide pauza nek se dozove malo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Todorović mi je nekako najtanji u posljednje dvije tekme.
Zadnji vezni je tu samo da smeta protivniku, ne'a neke posebne priče. Bišanović=Martinez
Komazec ljubavi moja samo tako
Zadnji vezni je tu samo da smeta protivniku, ne'a neke posebne priče. Bišanović=Martinez
Komazec ljubavi moja samo tako
Allegri je gospodin!
-
joksimovic
- Kontakt:
Hajde malo pohvalite i Osmanagića.Po meni odlično odigrao,kretao se i prava radilica,Samo da mu Musemić nastavi vjerovati.
Sve čestitke iz Tuzle.
Sve čestitke iz Tuzle.
England je napisao/la:Može zabit da preskoči sjenu, majstore. ?Head je napisao/la:Steta sto ga Plakalo ne zabi.

SAMIR NUHANOVIĆ 66'
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma on je provjereno dobar igrac, ali treba mu izgleda malo vise vremena da se navikne na novu sredinu. A uostalom mozda malo pati i od manjka samopuzdanja, nije na pocetku dobivao pretjerano prilike da igrajoksimovic je napisao/la:Hajde malo pohvalite i Osmanagića.Po meni odlično odigrao,kretao se i prava radilica,Samo da mu Musemić nastavi vjerovati.
Sve čestitke iz Tuzle.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/veldin-m ... aru/112175" onclick="window.open(this.href);return false;
Veliki minus za naš medicinski tim. Čuj liječimo najboljeg igrača našeg idućeg protivnika. Bruka.
Veliki minus za naš medicinski tim. Čuj liječimo najboljeg igrača našeg idućeg protivnika. Bruka.
- Evolution87
- Kontakt:
neka, neka pogurat ce lede ako zagustiselfmade je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/veldin-m ... aru/112175
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Evo debitanta...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Hajd se ti presaltaj sad na @stadion s ovog pises fino, jer si poceo da lupetas kao inace.1L8F9C2 je napisao/la:Kako je komsija, nesto si mi odsutan od jucer, valjda tvoje zdravlje nije naruseno. Nema ni onog @Eurosporta koji kaze " Za ovog Komazeca nas Adilovic je u najmanju ruku Ibrahimovic". Gdje ste sada da nam bacite koju iz strucnog ugla ?!bagrcavi je napisao/la:Postoje igrači koji su na klipovima po yt mašine, a uživo trube.Komazec je isti ko na onom klipu sa yt.
Nikola Tesla!
Konacno dobra pobjeda i odlicna partija bordo momaka samo da ovako nastavimo abd i nece biti frke.
Nikola kratko: IS THE BEST. <3
Nikola kratko: IS THE BEST. <3
04.10.2009 !!
- champions1921
Zna li neko ili je tu standardno pola godine, godinu..champions1921 je napisao/la:Do kada je Komazec potpisao ugovor sa Sarajevom??
BUDI ŽELJO !!!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Aferim !
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Ako njih pitas oni ce ti reci da je potpisao 2 plus 1 kao svaki igrac do sad. Nisi pitao na pravoj adresi.champions1921 je napisao/la:Zna li neko ili je tu standardno pola godine, godinu..champions1921 je napisao/la:Do kada je Komazec potpisao ugovor sa Sarajevom??
Nikola Tesla!
1+1 dakle ako prema njemu budu izmireni svi ugovoreni uslovi automatski mu se produzuje na drugu godinuHead je napisao/la:Potpisao na godinu dana.
Jos nesto?
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Lažeš, samo 1 godinu je potpisao, zašto to radiš ?htcxone je napisao/la:1+1 dakle ako prema njemu budu izmireni svi ugovoreni uslovi automatski mu se produzuje na drugu godinuHead je napisao/la:Potpisao na godinu dana.
Jos nesto?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
a to ti znaš jel? il ti je neko iz turske šapnuo
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Ne, znam 100 %, al' sada ti stvarno i ne bi o tome, nažalost imam ime i potencijalnog novog napadača sa kojim se razgovara u tvom klubu, mislim ako se to napravi da će te biti čak i prvaci, radi se o napadaču vrijednom 1 mil.km. Al' ti o tome pojma nemash, samo natucaš i lažeš, upravo će momak i doći radi toga što Komazec brzo ide.htcxone je napisao/la:a to ti znaš jel? il ti je neko iz turske šapnuo
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 31 gost.