Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Konstantno ga dupliraju..tesko je ovako da ista uradi
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
sta ce mu je davati kad ne moze da je primi... vidio si maloprije sve.grgr je napisao/la:Pa ovaj silva stvarno zna bit glup frajer pa gurni dzek ista trazis agera medju 7 igraca majko mila
ne može City da se sastavi za sada ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
sta ce mu gurat, gurnuo mu je yaya pa je ne zna primit
Ma bice gol do kraja sigurno
Ovi ce posustati kad tad i onda golijada 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
danas ce dati gol, posto losije igra 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pa dobro znaci po vasem kad jednom igrac ne primi dobro loptu treba ic na klupi ne treba mu se vise dodavat. Lose igra city tj nisu bili spremni na ovolku trku kardifa plus bukvalno 11 igraca je u 16 metara kad city napada
daj boze, al teskoBosniacum Lilium je napisao/la:danas ce dati gol, posto losije igra
Neznam kakav vi snimak gledate, ali se pokazalo u usporenom snimku iz tog ugla da je nije mogao ni dokuciti kad je ispruzio nogu. Ne branim Edina sto je nas, ali i komentator govori za Yayu da 3 puta vec grijesi sa nepreciznim pasom. Cardiff City se neda a uz malo srece bi mogli dati gol. Naprijed Edine!
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
dugo nisam vidio ekipu koja krade više vremena od Cardiffa
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
cijela ekipa igra ko kur.ac
A bunkera Boze dragi... Na Dzeksonu konstantno dvojica igraca Cardiffa. Mada cim odcepi Cityju slijedi masakar 
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne znam cemu toliko pljuvanje. Cardiff se jako dobro postavio nazad, igraju bunker, te trce i zalazu se ko ludi..
Ova 25-ica kvari igru Citya... 
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Joj ovaj Garcia je ko puž a ovaj aguero opet po starom nece da doda i tacka.....
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Najgori je danas.gringobih je napisao/la:Ova 25-ica kvari igru Citya...
Aguero takodjer nevidljiv.
Ronaldo - Isco - Bale
šta je ovo Belamy sudiju vodom pršće
Džeko igra ko i čitav tim, loše ili bolje rečeno ispodprosjeka, ni blizu maximuma, Silva je imao milion pogrešnih dodavanja i nesporazuma i sa Džekom i Aguerom i Toureom, ne radi sredina nikako...
bez obzira, mislim da će City njih izmorit i zabit gol za pobjedu...
Džeko igra ko i čitav tim, loše ili bolje rečeno ispodprosjeka, ni blizu maximuma, Silva je imao milion pogrešnih dodavanja i nesporazuma i sa Džekom i Aguerom i Toureom, ne radi sredina nikako...
Glory Glory Manchester United
Cardiff podcjenjen...
ako oni njima ne zabiju gol prije togaAnon je napisao/la:
🔵⚪
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.