Salihovic bi za ovo dobio crveni.Anon je napisao/la:šta je ovo Belamy sudiju vodom pršće![]()
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
I polu-sezonu zabrane igranjaBIHfan je napisao/la:Salihovic bi za ovo dobio crveni.Anon je napisao/la:šta je ovo Belamy sudiju vodom pršće![]()
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
iritantno prvo poluvrijeme do bola .. kako me samo nervira ovaj teški bunker, uništi svaku volju da gledam tekmu, ali eto, igraju ljudi na rezultat .. nabrijani kao da im život ovisi o tome, pitam se zašto tako nisu igrali u 1 kolu? a sigurno neće tako igrati ni u nastavku sezone .. kradu vrijeme maximalno i kad god mogu, ebeš mi sve ako nisu ukrali 5 minuta, a produži samo 2
City bezidejan, ne mogu protiv bunkera, Javi Garcia (znam da nije stoper) rupa veća od Šunjića
baš me zanima šta će Pellegrini da smisli sada, a ja samo znam da ću popušiti tiket kako stvari stoje .. ne bi im NATO zabio gol na ovakav bunker, a ne Džeko
City bezidejan, ne mogu protiv bunkera, Javi Garcia (znam da nije stoper) rupa veća od Šunjića
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
vala bas onaj Garcia
koja taraba Boze me ti sacuvaj 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ista igra kao kod Mancinija,beskrajno davljenje lopte,spora dodavanja,nista.Centarsutevi sa bokova tacno-nijedan.Fernandinjo los,Yaya davi,ne znam zasto se Zabaleta onoliko uvlaci desno i smeta Navasu.Dzeko i Aguero nisu imali nista,nijednu loptu da valja.Uglavnom ako ovako nastave ne bi me cudilo da izgube utakmicu.
- sagitarius
- Kontakt:
Pitanje koliko će oni izdrzati ovako, mislim na igrace Cardiffa 
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
ovaj fernandinho los do bola.
Zanimljivija utakmica Velez-Olimpic
Tanak City,tanak i Dzeko..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
I svaka povreda minuta-dvije odmora kao u kosarci,osvjezenje,dogovor kako dalje
To dugo nisam vidio na fudbalskoj utakmici.
City pritisce,ali protiv bunkera je veoma tesko igrati,Dzeku cuvaju dvojica,ne daju mu mrdnuti! ne bi bilo lose ubaciti Nasria umjesto Navasa,jer zasad desna strana ne moze nista.... Negredo ce uci zavisno od rezultata,e sad sumnjam da ce vaditi Dzeku jer ce ganjati rezultat i vjerovatno neko iz sredine izlazi.... sretno Zmaju u nastavku susreta..
Ovo se desi kad se zakljuci, ma sta ce oni...Miske10 je napisao/la:Ista igra kao kod Mancinija,beskrajno davljenje lopte,spora dodavanja,nista.Centarsutevi sa bokova tacno-nijedan.Fernandinjo los,Yaya davi,ne znam zasto se Zabaleta onoliko uvlaci desno i smeta Navasu.Dzeko i Aguero nisu imali nista,nijednu loptu da valja.Uglavnom ako ovako nastave ne bi me cudilo da izgube utakmicu.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Lose 1.poluvrijeme, bice zajebano nacet ovakvu ekipu kad se svi bore i zalazu kao da su na front liniji.
Nasri i Milner ulaze oko 65-e, Fernandinho vani uz (mozda) Silvu?
Kao sto neko iz mase rece, Garcia fakat isti Sunjic
Nasri i Milner ulaze oko 65-e, Fernandinho vani uz (mozda) Silvu?
Kao sto neko iz mase rece, Garcia fakat isti Sunjic
mislim da bi trebao Negredo ući oko 60 minute, da zajedno sa Edinom proba u šesnaestercu nešto napraviti .. ne može se Edin nositi sa dva stopera nikako .. Aguero ništa nije napravio, mislim da bi njega mogao zamjeniti Negredo .. jer na ovakav bunker oni ne mogu igrati kroz sredinu .. jedino preko bokova na centaršuteve, a tu ako šta naprave Edin i Negredo
to je neko moje zapažanje
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Dosta slab, ali i teska je utakmica da se nesto napravi. Ali morao je bolje reagovat na onaj pas Tourea, iako je i ovaj trebao ranije dodat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
Zenga je napisao/la: Kao sto neko iz mase rece, Garcia fakat isti Sunjic
Imaju novac, i kad se povrijedi Kompany, oni stavljaju njega na poziciju stopera. Vec nekoliko puta im se to obilo od glavu, al nikad da se opamete.
Prije ce Dzeko izac nego Aguero.JTS je napisao/la:mislim da bi trebao Negredo ući oko 60 minute, da zajedno sa Edinom proba u šesnaestercu nešto napraviti .. ne može se Edin nositi sa dva stopera nikako .. Aguero ništa nije napravio, mislim da bi njega mogao zamjeniti Negredo .. jer na ovakav bunker oni ne mogu igrati kroz sredinu .. jedino preko bokova na centaršuteve, a tu ako šta naprave Edin i Negredo
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
ebo li im Mancini majku, on ih je i naucio da ovako igraju
ne vidim kako im više može koristiti Aguero od Edina .. bunker ljudi igraju, tu treba visok igrač koji može igrati glavom na centaršuteve, jer ako odigraju 2 pol kao 1 pol, kroz pas igru, neće gol dati do sutraCartman je napisao/la:Prije ce Dzeko izac nego Aguero.JTS je napisao/la:mislim da bi trebao Negredo ući oko 60 minute, da zajedno sa Edinom proba u šesnaestercu nešto napraviti .. ne može se Edin nositi sa dva stopera nikako .. Aguero ništa nije napravio, mislim da bi njega mogao zamjeniti Negredo .. jer na ovakav bunker oni ne mogu igrati kroz sredinu .. jedino preko bokova na centaršuteve, a tu ako šta naprave Edin i Negredo
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Tako je, treba jos jedan kiklop u 16ercu da se igra na duge lopte, ovako mogu komotno do sutraJTS je napisao/la:ne vidim kako im više može koristiti Aguero od Edina .. bunker ljudi igraju, tu treba visok igrač koji može igrati glavom na centaršuteve, jer ako odigraju 2 pol kao 1 pol, kroz pas igru, neće gol dati do sutraizvedi Edina, ubaci Negreda i opet si na istom
Trenutno korisnika/ca: Beduin, dubrovnik, HariTz, kaskada1922, Mostarska, signalidunapark i 56 gostiju.