kosta milion i jos uvijek slobodanEngland je napisao/la:Ne, znam 100 %, al' sada ti stvarno i ne bi o tome, nažalost imam ime i potencijalnog novog napadača sa kojim se razgovara u tvom klubu, mislim ako se to napravi da će te biti čak i prvaci, radi se o napadaču vrijednom 1 mil.km. Al' ti o tome pojma nemash, samo natucaš i lažeš, upravo će momak i doći radi toga što Komazec brzo ide.htcxone je napisao/la:a to ti znaš jel? il ti je neko iz turske šapnuo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nema veze što ti misliš, važan nisi, bio je najbolji strijelac jedne renomirane Evropske lige, al' je prije 3 dana dobio sporazumni raskid ugovora i da , bio bi istinsko pojačanje ako se uspiju dogovoriti, 1986 godište je. To je dovoljno.mikeaziz je napisao/la:kosta milion i jos uvijek slobodanEngland je napisao/la:Ne, znam 100 %, al' sada ti stvarno i ne bi o tome, nažalost imam ime i potencijalnog novog napadača sa kojim se razgovara u tvom klubu, mislim ako se to napravi da će te biti čak i prvaci, radi se o napadaču vrijednom 1 mil.km. Al' ti o tome pojma nemash, samo natucaš i lažeš, upravo će momak i doći radi toga što Komazec brzo ide.htcxone je napisao/la:a to ti znaš jel? il ti je neko iz turske šapnuobjez ba Englande kad si gladan nisi svoj, idi se spucaj...
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- Evolution87
- Kontakt:
potpisao je 1+1, ali ima mogucnost da na polusezoni ako ode ako nadje klub. a hoce vjerovatno
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
uz ODŠTETUEvolution87 je napisao/la:potpisao je 1+1, ali ima mogucnost da na polusezoni ako ode ako nadje klub. a hoce vjerovatno
kao i na kraju sezone
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
da, ako bi presao negdje na polusezoni onda moze uz odstetu, mada moze dogovoriti transfer u drugi klub bez odsteta, ali bi tek mogao otici na kraju sezone 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ma daj da osvojimo titulu i nek idu svi sta me briga.Do sad nismo imali ni titule a iole dobri igraci su odlazili za djaba.Ako ce nam donjeti titulu nek ide covjek,nek napravi nesto od svoje karijere.
1946
viidi, raspiitivao sam se sta znaci 1+1Bosniacum Lilium je napisao/la:da, ako bi presao negdje na polusezoni onda moze uz odstetu, mada moze dogovoriti transfer u drugi klub bez odsteta, ali bi tek mogao otici na kraju sezone
to ne znaci da mu zavrsava ugovor nego da ako mi ne ispostujemo sve ugovoreno prema njemu automatski postaje nakon godinu slobodan igrac
Posto imamo PARE i plate su redovnije nego ikad, to valjda znaci da ce se zbog postivanja ugovorenih obaveza ugovor automatski nastaviti
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
to je onda dobra stvar
samo nam baklje one ne trebaju nikako
pogotovo ako mi konstantno napadamo, onda prekid i igraci se ohlade
A za kazne da ne spominjem.
Evo i filijala nam igra dobro
Evo i filijala nam igra dobro
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Jel ovo novi SD ispred kluba isao da skautira naredna dva protivnika 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Tko?miky_hz je napisao/la:Jel ovo novi SD ispred kluba isao da skautira naredna dva protivnika
Znaci eurosport se vratio sa novim nickom ... dobro nam dosao junace stari nego sta kazes nema ovaj Nikola pojma za njega je Adil majstor ?newBot je napisao/la:Hajd se ti presaltaj sad na @stadion s ovog pises fino, jer si poceo da lupetas kao inace.1L8F9C2 je napisao/la:Kako je komsija, nesto si mi odsutan od jucer, valjda tvoje zdravlje nije naruseno. Nema ni onog @Eurosporta koji kaze " Za ovog Komazeca nas Adilovic je u najmanju ruku Ibrahimovic". Gdje ste sada da nam bacite koju iz strucnog ugla ?!bagrcavi je napisao/la:Postoje igrači koji su na klipovima po yt mašine, a uživo trube.Komazec je isti ko na onom klipu sa yt.
P.S. Zar ti je toliko trebalo da skontas da ja pisem sa drugog nicka
- Evolution87
- Kontakt:
valjda ce novi SD biti Ibrakovic 
-
samosarajvo
- Kontakt:
Nego nista ne pricate o ovom napadacu koji vrijedi milion?
England brat hahaha
Ne zajebajite se taman sam sebi došao sad če opet sjeb............samosarajvo je napisao/la:Nego nista ne pricate o ovom napadacu koji vrijedi milion?England brat hahaha
Sarajevo ljubavi moja!
- Evolution87
- Kontakt:
poznavajuci nas i nasu transfer politiku necemo dobiti vise od 50k eura. Hajd nadati se da ga niko nece primjetiti prvu godinuhtcxone je napisao/la:uz ODŠTETUEvolution87 je napisao/la:potpisao je 1+1, ali ima mogucnost da na polusezoni ako ode ako nadje klub. a hoce vjerovatno![]()
kao i na kraju sezone
Izgleda da će ova borba za drugo mjesto biti neizvjesna do kraja 
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Ne zanimaju nas....sarajlija je napisao/la:Kone kiksale idemo sad abd po pobjedu i vratit se na celo...![]()
Naš naredni protivnik izvukao bod u Vrapčićima, što znači da neće biti ni malo lako na Otoci (ili Otoki)
Ja bih u sljedećem kolu izveo ovaj sastav:
-----------------Bandović---------------------
Tatomirović--Trivunović--Dupovac--Tadejević
----------------Radovac--Cimirot-----------------
---Huseinbašić----Osmanagić----Suljić---------
--------------------Komazec-----------------------
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.