ČESTITKE OLIMPICU.Vidovic je pokazao zašto je kapiten kluba a naravno I drugi se nisu štedeli,,,,,IDEMO DALJE.arhimed89 je napisao/la:Ovaj Merajic truba veci dio susreta.Mlad je i ti fazoni al moze i mora on puno bolje
Što me podsjeti na onu Nijazovu, znači i Dulji još samo fali "da ga dragi Allah gađa kruškama odozgo".aleksandar_veliki je napisao/la:Jao Duljevica, ne vidi se 45 minuta i onda ono fula. Dragi Allah odozgo gleda i neda. Moras zasluziti pogodak.
Da,VELIKI GOSPODIN ali žalim sto se povukao iz kluba I čujem od jarana iz Sarajeva da sada prati tenis I tako,,,,,,aleksandar_veliki je napisao/la:Nijaz je veliki gospodin, sto kaze nas Pabizo taksista.Vils je napisao/la:Što me podsjeti na onu Nijazovu, znači i Dulji još samo fali "da ga dragi Allah gađa kruškama odozgo".aleksandar_veliki je napisao/la:Jao Duljevica, ne vidi se 45 minuta i onda ono fula. Dragi Allah odozgo gleda i neda. Moras zasluziti pogodak.![]()
![]()
Znaci nista vise po Otoci Feng shuipabizo je napisao/la: Da,VELIKI GOSPODIN ali žalim sto se povukao iz kluba I čujem od jarana iz Sarajeva da sada prati tenis I tako,,,,,,
pilence pa ti nemožeš dok ne svratiš u posjetu našem klubu.Sve pratiš kao bolan da radiš za neku službu.Da pokušam ti nekako obezbediti koju kartu za sledece tekme tebi simpatičnom klubu OLIMPIC.Šta misliš,,,,,,,,pile87 je napisao/la:Znaci nista vise po Otoci Feng shuipabizo je napisao/la: Da,VELIKI GOSPODIN ali žalim sto se povukao iz kluba I čujem od jarana iz Sarajeva da sada prati tenis I tako,,,,,,
Olimpic gledam 2 puta godinje jednom na Grbavici jednom na Otoci sto se mene tice taman! Selam precjedniku Olimpica koji pise po forumu navijaca Sarajevapabizo je napisao/la:pilence pa ti nemožeš dok ne svratiš u posjetu našem klubu.Sve pratiš kao bolan da radiš za neku službu.Da pokušam ti nekako obezbediti koju kartu za sledece tekme tebi simpatičnom klubu OLIMPIC.Šta misliš,,,,,,,,
Nisam siguran ali vazda je bilo 5-10 KM. Mozda ce biti vise sad kad se igra protiv Sarajeva.Head je napisao/la:Koliko ce biti karte u subotu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.