Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

bosnas_
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la bosnas_ » 25 avg 2013, 20:12

auu,zeznuto ovo izgleda...nadam se da ce biti spreman za narednu utakmicu,a i za dvomec protiv Slovacke,jer ne smijem ni naslutiti kakav bi ti hendikep bio za nasu reprezentaciju! Dzeko je danas postigao maestralan gol,zaista golcina iz udzbenika! steta sto je City izgubio,mada je svima u BIH najvaznije da Dzeko igra i zabija a za gradjane nas i nije toliko briga:)

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 25 avg 2013, 20:13

Nije to razlog, već je izmjena bila spremna prije povrede.. Vidjelo se par minuta prije izmjene ko izlazi.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 25 avg 2013, 20:14

da, zaboravio sam .. u svakom slučaju izgleda ebeno :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 avg 2013, 20:14

-SanaFCŽ- je napisao/la:Nije to razlog, već je izmjena bila spremna prije povrede.. Vidjelo se par minuta prije izmjene ko izlazi.
upravo to ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 25 avg 2013, 20:17

jasmin10 je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:slika
je li mi se cini ili je lopta dirala ovog igraca cardifa :?
Dotakla ga je malo, ali lopta je isla u gol i ovako i onako.. Uopste mu nije pomoglo to sto ga je dotakla.

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 25 avg 2013, 20:18

mene plasi da ga negredo ne izbaci iz prve postave, **** ga, taj lik kad god udje zabije :/

Sta je sa Jovetom, lik ne igra uopste ?

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 25 avg 2013, 20:24

MrShadow je napisao/la:mene plasi da ga negredo ne izbaci iz prve postave, **** ga, taj lik kad god udje zabije :/

Sto bi ga Negredo izbacio iz prve,molim te brate ? Najbolji je igrac City-a u ove dvije tekme,o pripremama da ne govorim..Negredo je danas pogodio u trenucima kada su nenormalno napadali na gol,a zar mislis da nakon onakvog gola Dzekson sljedecu pocinje s klupe ? :O

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 25 avg 2013, 20:35

ZgemboAdislic je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:slika
je li mi se cini ili je lopta dirala ovog igraca cardifa :?
Dotakla ga je malo, ali lopta je isla u gol i ovako i onako.. Uopste mu nije pomoglo to sto ga je dotakla.
nije ga dotakla...to je normalno kada brza lopta prodje blizu igraca..pa malkice promijeni smjer...to su kojekakvi zakoni fizike :D
najvise bih volio da dzeko napusti city...nije zahvalno biti clan ekipe koja broji 4 napadaca...to znaci da vrlo cesto moras biti na klupi, ili ako nista valja ti igrati skoro svaku tekmu pod pritiskom da u slucaju ako ne odigras dobro vec sledecu utakmicu mozes zavrsiti na klupi...a to nikako nije dobro za jednog napadaca...
moram priznati da sam mislio da je ovaj negredo losiji napadac neg sto sam mislio ranije, ali u pripremnim utakmicama a i u ove dvije prvenstvene je pokazao da je izuzetno kvalitetan...naravno, ne bolji od edina...ali moze biti belaja...

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 25 avg 2013, 20:48

hurem je napisao/la:
ZgemboAdislic je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la: nije ga dotakla...to je normalno kada brza lopta prodje blizu igraca..pa malkice promijeni smjer...to su kojekakvi zakoni fizike :D
Gledo sam utakmicu u HD kvalitetu na 50' TVu i vidio sam, dotakla ga je malo, ali kao sto sam reko, nikakve veze nema sto ga je dotakla.

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 25 avg 2013, 20:57

mirzatele je napisao/la:
MrShadow je napisao/la:mene plasi da ga negredo ne izbaci iz prve postave, **** ga, taj lik kad god udje zabije :/

Sto bi ga Negredo izbacio iz prve,molim te brate ? Najbolji je igrac City-a u ove dvije tekme,o pripremama da ne govorim..Negredo je danas pogodio u trenucima kada su nenormalno napadali na gol,a zar mislis da nakon onakvog gola Dzekson sljedecu pocinje s klupe ? :O
Nebi me iznenadilo posle ovog izbacivanja danas, Dzeko je trebao ostati ispred Aguera jer je vise pokazao u 70 minuta + sto je bolji odbrameni od Aguera, nebi sigurno primili 2 da je Dzeko stojao u odbrani kod kornera, izbacio bi makar jednu

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 25 avg 2013, 21:01

MrShadow je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:

Nebi me iznenadilo posle ovog izbacivanja danas, Dzeko je trebao ostati ispred Aguera jer je vise pokazao u 70 minuta + sto je bolji odbrameni od Aguera, nebi sigurno primili 2 da je Dzeko stojao u odbrani kod kornera, izbacio bi makar jednu
a to su oni dobro igrali kad je dzeko izasao ?

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 25 avg 2013, 21:08

dzeko je iz igre izasao zbog povrede...na svu srecu ne radi se ni o cemu opasnom...rasjekao je bradu i ima 5 kopci...zato je iz igre izasao!
slika

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 25 avg 2013, 21:12

A kako vi znate da je dzeko trebao izaci i prije povrede ? Svi smo vidili negreda pokraj aut linije, al ja nisam vidio tablu na kojoj je pisalo da dzeko izlazi prije neg se rasjekao..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 avg 2013, 21:22

Jovetic je po obicaju povrijedjen.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 25 avg 2013, 21:26

Papastathopoulos je napisao/la:A kako vi znate da je dzeko trebao izaci i prije povrede ? Svi smo vidili negreda pokraj aut linije, al ja nisam vidio tablu na kojoj je pisalo da dzeko izlazi prije neg se rasjekao..
znamo zato sto je onaj sto drzi tablu slucajno ukljucio kad je tek negredo ustao i dosao na liniju i vidjeli su se brojevi na trenutak.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 25 avg 2013, 21:33

mokhe je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:A kako vi znate da je dzeko trebao izaci i prije povrede ? Svi smo vidili negreda pokraj aut linije, al ja nisam vidio tablu na kojoj je pisalo da dzeko izlazi prije neg se rasjekao..
znamo zato sto je onaj sto drzi tablu slucajno ukljucio kad je tek negredo ustao i dosao na liniju i vidjeli su se brojevi na trenutak.
Slucajno ? Ja to ne vidjeh..a zar ne postoji mogucnost da je bio neki slican broj broju 10, i da dzeko nije bio planiran da izadje, i da je onda dzeko "mahnuo" klupi da trazi izmjenu i da je onda naknadno broj 10 dodan na tablu ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 25 avg 2013, 21:36

Papastathopoulos je napisao/la:
mokhe je napisao/la:
Slucajno ? Ja to ne vidjeh..a zar ne postoji mogucnost da je bio neki slican broj broju 10, i da dzeko nije bio planiran da izadje, i da je onda dzeko "mahnuo" klupi da trazi izmjenu i da je onda naknadno broj 10 dodan na tablu ?
A 0 i 6 izgledaju slicno fakat mozda je to.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 25 avg 2013, 21:56

i ja sam cisto vidio 10 kad je slucajno upalio. Nema veze, odradio je svoj posao, izasao i City je tad propao.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 25 avg 2013, 22:10

slika

slika
NAvas gleda ko veli ja budale :lol: :lol: Nego sto ovi Spanci vole "skakati" po Dzeki? Evo i Navas poceo a Silva kad god Dzeko dadne gol hop skoci na njega :lol: :lol: :lol:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 25 avg 2013, 22:35

Papastathopoulos je napisao/la:
mokhe je napisao/la:
Ma fino se vidjelo, jes bilo kratko al vidjelo se da je 10-ka. Znam sta sam vidio.
I onda se cekalo vise od 3 minute da bude prekid, mislim da je Dzeko podero bradu u onom zadnjem skoku sa dva stopera a odmah nakon toga je bio aut i on je izasao.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], HariTz, izdzezveubrazil, Micron, MostarReds22, Napapijri, ultrazonfa i 69 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []