Smigi beka igrojoksimovic je napisao/la:Sve čestitke na pobjedi ,kao i na dobroj igri malog Šmigija u kojeg sam uvijek vjerovao.Tek će on pokazati šta zna u narednim tekmama.

Smigi beka igrojoksimovic je napisao/la:Sve čestitke na pobjedi ,kao i na dobroj igri malog Šmigija u kojeg sam uvijek vjerovao.Tek će on pokazati šta zna u narednim tekmama.
jovan radivojevicTkanton je napisao/la:Ko je kod nas onaj sa brojem 11
A kolipacni je, ja sam ocekivo da je to neka mrcina..... pa nije los vrcav, jos kad bi ga naucili da doda loptu ili makar pokusa....astra1922 je napisao/la:jovan radivojevicTkanton je napisao/la:Ko je kod nas onaj sa brojem 11
steta sto su tek u 5 kolu posli trcat mogli smo bar jos dva boda imati.meni su bar malo vratili nadu da mozemo biti ekipa kao nekad.Tkanton je napisao/la:A kolipacni je, ja sam ocekivo da je to neka mrcina..... pa nije los vrcav, jos kad bi ga naucili da doda loptu ili makar pokusa....astra1922 je napisao/la:jovan radivojevicTkanton je napisao/la:Ko je kod nas onaj sa brojem 11
jel to neka bomba dzineDzin je napisao/la:Ciro u gradu
Ma kakav Doro i trener,sta vam je ljudi... nastimana utakmica i svi znaju za to...al 3 boda su ipak 3 bodarukfash je napisao/la:Dogovorena utakmica , da se oslobodi pritiska i Doro ispadne trener , kostalo je i kostace i vise ! igro keca ko god je znao ... ne umanjujuci zasluge za borbenost ekipe ! Cestitke momcima !
ti se prijavio da nam to kazes...dobro vjerujemo ti posto nisi imao sa cega da nas prije obavijestis...Zzzzzzzz je napisao/la:Ma kakav Doro i trener,sta vam je ljudi... nastimana utakmica i svi znaju za to...al 3 boda su ipak 3 bodarukfash je napisao/la:Dogovorena utakmica , da se oslobodi pritiska i Doro ispadne trener , kostalo je i kostace i vise ! igro keca ko god je znao ... ne umanjujuci zasluge za borbenost ekipe ! Cestitke momcima !
Ma atomska,imamo mi svoga Ciru,on je stalno u graduelf1 je napisao/la:jel to neka bomba dzineDzin je napisao/la:Ciro u gradu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.