Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
Mirza_Hordas
-
Kontakt:
Postao/la Mirza_Hordas » 15 dec 2009, 18:14
lik se zajebava a ti i još neki mu povjerovali
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
-
FC BAYERN
-
Kontakt:
Cuj ovoga otiso mu Ciro hahahahahaha, ja iskreno ne bih volio Barbareza neznam imamo mlade i dobre igrace treba nam iskusan trener da slozi fino to, Barbarez je odlican covjek i sve to ali nema iskustva kao trener to je po malo rizicno neznam stvarno sta bude bude.
-
EmirTM87
-
Kontakt:
Mirza_Hordas je napisao/la:
lik se zajebava a ti i još neki mu povjerovali
a po cemu si to ti zakljucio da se zajebava...vidio mu u ocima jel?

-
Posavina
-
Kontakt:
Ja bi volio Duška Bajevića, zato što je uz Vahu, naše najveće trenersko ime. Ašto se tiče mladih nada koje se tu spominju, nemogu vjerovati da nitko nespominje Delača koji je potpisao za Chelsea. Pa svaka často ovim momcima iz Švicarske, ali ovaj je sigurno u njihovom ili rang iznad.
-
Jackie_Chan
-
Kontakt:
Postao/la Jackie_Chan » 17 dec 2009, 13:26
Posavina je napisao/la:Ja bi volio Duška Bajevića, zato što je uz Vahu, naše najveće trenersko ime. Ašto se tiče mladih nada koje se tu spominju, nemogu vjerovati da nitko nespominje Delača koji je potpisao za Chelsea. Pa svaka často ovim momcima iz Švicarske, ali ovaj je sigurno u njihovom ili rang iznad.
E moj brate.. Gdje si ti bio zadnjih mjeseci?

-
Posavina
-
Kontakt:
Jackie_Chan je napisao/la:Posavina je napisao/la:Ja bi volio Duška Bajevića, zato što je uz Vahu, naše najveće trenersko ime. Ašto se tiče mladih nada koje se tu spominju, nemogu vjerovati da nitko nespominje Delača koji je potpisao za Chelsea. Pa svaka často ovim momcima iz Švicarske, ali ovaj je sigurno u njihovom ili rang iznad.
E moj brate.. Gdje si ti bio zadnjih mjeseci?

pa daj mi pokazi jednu izjavu nekog od nasih nogometnih djelatnika u kojoj spominju delača ili matu jajala. nemislim na forumske rasprave
-
harishp
-
Kontakt:
Tip je pozvan u seniorsku ekipu Hrvatske repke.
Njegov odgovor na to da mu je to najsretniji dan u zivotu i da nikad nije imao dileme za koga ce igrati.
Bilo na HRT,znaci ne novina ili rekla kazala.A i Jajalo pretrgao se leteci za BIH.Ako ces nekoga nazor,nemoj ga nikako onda dovoditi.
Tako da tog dJelaca treba ko' iskoristen tariguz,pazljivo u WC solju i onda pustiti vodu.
Barem sto se BIH tice.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Posavina
-
Kontakt:
harishp je napisao/la:Tip je pozvan u seniorsku ekipu Hrvatske repke.
Njegov odgovor na to da mu je to najsretniji dan u zivotu i da nikad nije imao dileme za koga ce igrati.
Bilo na HRT,znaci ne novina ili rekla kazala.A i Jajalo pretrgao se leteci za BIH.Ako ces nekoga nazor,nemoj ga nikako onda dovoditi.
Tako da tog dJelaca treba ko' iskoristen tariguz,pazljivo u WC solju i onda pustiti vodu.
Barem sto se BIH tice.
pa da, netreba nam delač, netreba nam jajalo, nego nam trebaju samo seferovići, hajrovići i slični. strašno. pa delač je izjavio da bi se odazvao ćirinom pozivu. a za jajala se nezna kada nikada nije pozvan. naravno da je tebi drago da u reprezentaciji igraju samo muslimani i tako ce nazalost uskoro i biti. sreca pa je misimovic takva klasa pa ga se nemoze istjerati. sto se tice trganja za nastup u reprezentaciji, ni ovi momci se ne trgaju pa ih se favorizira. nisu se trgali niti mnogi drugi. jedan je sergej barbarez koji je odbio hrvatsku i njemacku. danas savez treba biti brz i pokupiti igrace navrijeme, ali kod nas se ipak gleda kako se igrac zove, pa tek onda ide poziv.
-
Jackie_Chan
-
Kontakt:
Postao/la Jackie_Chan » 18 dec 2009, 20:48
Nemaš ti pojma jarane.. Raspitaj se malo oko Delača i Jajala, pa se onda javi.. Nemoj da dobijaš ban zbog nedovoljnog znanja

-
bavarian_bk
-
Kontakt:
Postao/la bavarian_bk » 18 dec 2009, 21:03
Jajalo bi mozda i prihvatio poziv,jer niko ga nikada nije ni pitao ,a i nama fali zadnji vezni ,jer i Bajram i Rahimaga su u cetvrtoj deceniji zivota,a znamo da se Murat vec oprostio od repke,Medunjanin ,nezznam kojeg ce igrati u repki ,pa...

-
bambina
-
Kontakt:
Vedo nešto progovorio na indexu...o Bosni i igračima

-
Lily
-
Kontakt:
bambina je napisao/la:Vedo nešto progovorio na indexu...o Bosni i igračima

Ibišević: Sada ispada da smo mi nogometaši najveći problem Bosne i Hercegovine
"U KVALIFIKACIJAMA smo imali jedan od najboljih napada u Europi, a u baražu s Portugalom nismo zabili gol. Za tim najviše žalim, zakazali smo u tim dvobojima", osvrnuo se Vedad Ibišević na "ljutu ranu" Bosne i Hercegovine koja ovih dana napokon pada u zaborav. Era Ćire Blaževića je gotova, "trener svih trenera" od danas boravi u Kini, a Ibišević se u intervjuu za Dnevni avaz još jednom prisjetio proteklih mjeseci tijekom kojih je BiH prešla put s dna prema vrhu. Pa opet natrag.
"Obrukali smo se protiv Portugala, ali nadam se novim pobjedama u 2010. godini. Uskoro će i ždrijeb kvalifikacija za Europsko prvenstvo, bilo bi dobro da ponovo izvučemo Belgijance, oni nam leže po stilu igre. Što se jačih ekipa tiče, iz prve jakosne skupine Rusija ne bi bila loša, a iz druge Slovačka", tvrdi Ibišević.
"Došli smo do vrha, sad nam samo treba dobar izbornik koji će nas odvesti na Euro"
Goruću temu Ćirinog odlaska Ibišević nije želio pretjerano analizirati, ali jasno je da je nezadovoljan zbivanjima u krugu reprezentacije nakon poraza od Portugalaca. "Ne bih o tome ništa pametovao. Svi ste svjedoci kakva se debata u javnosti posljednjih dana vodi nakon Blaževićevog odlaska. Ispalo je da smo mi nogometaši najveći problem Bosne i Hercegovine", kaže Ibišević.
Napadač Hoffenheima vjeruje da je "ljiljanima" sada potreban pravi, iskusni stručnjak da nastavi graditi na Ćirinim temeljima. "Nadam se da će doći izbornik koji će nam pomoći, koji će nas odvesti na Euro. Na neki način smo došli do vrha, imamo dobru ekipu i potreban nam je stručnjak koji će nastaviti gdje je Blažević stao. S novim izbornikom moramo samo naprijed", kaže Ibišević.
"Džeko je BiH nogometaš godine"
Prošle je godine upravo Ibišević u Dnevnom avazu proglašen sportskom ličnosti godine u BiH, a ove sezone su taj epitet, prema njegovom mišljenju, zaslužili suigrači iz reprezentacije Edin Džeko i Zvjezdan Misimović. "Obojica su imali odličnu sezonu u Wolfsburgu i u reprezentaciji. Ali kad bih se morao odlučiti samo za jednog, glasao bih za Džeku, jer je zaslužio epitet našeg najboljeg igrača u 2009. Bio je naš najbolji strijelac u kvalifikacijama za Mundijal i drugi strijelac Wolfsburga u Bundesligi", kaže Ibišević.
Svojom je igrom ove sezone ponajbolji igrač Hoffenheima zadovoljan, iako zna da još nije na razini na kojoj je bio prije ozljede. "Srećom, nije bilo sitnih ozljeda kasnije, što me jako veseli, kao i ovih šest golova koje sam zabio. Jedino nisam zadovoljan bodovnim učinkom kluba jer mislim da smo morali imati koji bod više, imamo dosta problema s realizacijom", kaže Ibišević.
Još bolji će BiH reprezentativac biti nakon novogodišnje stanke. Odmor mu je, kaže, prijeko potreban. "Ne znam još hoću li praznike provesti u BiH ili u Americi. Odlučit ću nakon utakmice protiv Stuttgarta", kaže Ibišević.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
-
D€LUX
-
Kontakt:
Povecaje se kolona nasih igraca u Hrvatskoj ... znam da nije reprezentativac A , al et jest barem u17 uskoro postpisuje profesionalan ugovor za jednu hrvatsku ekipu u 1.hnl ligi , prosao probu , ocekuju se samo detalji transfera i potpis USKORO OPSIRNIJE!!!! jesu bh igraci pozeljni u hrvatskoj
>>No body likes us but we dont care<<
-
Cartman
-
Kontakt:
Vedo, manje pricaj po novinama i vise treniraj, jer katastrofa si ove sezone.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
miralem444
-
Kontakt:
Postao/la miralem444 » 19 dec 2009, 09:36
joj ljudi ja nemogu onu prvu utakmicu u portugalu da prebolim.....sanjam one prilike poludit cu majko mojaa..neznam hocul moci ikako gledat svjecko prvenstvo....19.11..taj dan poslije tekme u zenici nikad nemogu zaboravit...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
-
Željovac
-
Kontakt:
Cartman je napisao/la:Vedo, manje pricaj po novinama i vise treniraj, jer katastrofa si ove sezone.
Stvarno. Umjesto što je dav'o taj intervju 3 minute, mog'o je 50 sklekova uradit'!
Katastrofa! Šest golova i šest asistencija nakon onakve povrede i pola godine pauze. Sramota! Tek treći najkorisniji igrač Bundeslige. Fuj!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
-
sorrow
-
Kontakt:
Željovac je napisao/la:Cartman je napisao/la:Vedo, manje pricaj po novinama i vise treniraj, jer katastrofa si ove sezone.
Stvarno. Umjesto što je dav'o taj intervju 3 minute, mog'o je 50 sklekova uradit'!
Katastrofa! Šest golova i šest asistencija nakon onakve povrede i pola godine pauze. Sramota! Tek treći najkorisniji igrač Bundeslige. Fuj!

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.