FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Nisu igraci krivi,krivi smo mi bolesnici sto idemo na tekme,I STO SE NERVIRAMO ZVOG SVRAKE,STANICA,SELIMOVICA..Ne mozemo da trpimo Jamaka 90 min,al zato mozemo Svraku.Aferim..
Kljucni moment Dino izbacuje najbolje igraca na terenu, a ostavlja najgoreg. Radnik nam dva igraca prisilno posla napolje
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 25 avg 2013, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY
Nije los Dino, covjek mu je asistent i radi sto i on, a Osim je rekao da se nakon pauze dok repke odigraju vraca, tako da ga ne treba napadati. sto se mene tice nek uzme cijelu godinu slobodno i nek se slejdece sezone vrati, nista mu ne zamjeram, toliko nam je radosti donio da je to cudo. A za Svraku, kostao nas je gola i protiv Pilzena a i danas. Meni zao Tomica i Jamaka, ljudi moraju izginuti radi debila koji ne trci i nista ne radi, nema ga na terenu nikako ni u napadu ni u odbraniAlipasino je napisao/la:Nije samo veceras nego dugo on nista ne radi.Osime sutra objasni sta je u pitanju.Ako neces da budes trener vise reci brate pa nek te neko zamjeni,ako mislite i dalje cicijat i drzat Dinu za trenera e onda ste stvarno da nekazem sta dobicu ban bezveze ali ovo je komedija.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
povrijeđenBuu je napisao/la:Kljucni moment Dino izbacuje najbolje igraca na terenu, a ostavlja najgoreg. Radnik nam dva igraca prisilno posla napolje
Da je neki drugi tim imao sudjenje ovako pricali bi i srali 5 dana i to treba spoimenuti. i opet, sto baklje???
Prvak NR BiH: 1946
Mislim da Svraka vise ne zasluzuje da nosi kapitensku traku..Toliko..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
selimović OUT
kerla OUT
stanić OUT
adilović OUT
svraka OUT
bajić IN
hasanhodžić IN
hodžić IN
sadiković IN
jbm mu mišta valjda je red i da neko normalno pojačanje dovedemo. al selimoviću se POD HITNO zahvaliti, kao i elviru.
kerla OUT
stanić OUT
adilović OUT
svraka OUT
bajić IN
hasanhodžić IN
hodžić IN
sadiković IN
jbm mu mišta valjda je red i da neko normalno pojačanje dovedemo. al selimoviću se POD HITNO zahvaliti, kao i elviru.
Odlazi Safete.
Da smo bili losi jesmo, ali tek je pocelo.Neka se ovi drugi naprezu i daju svoj maksimum nece daleko.
Jamak je i dalje najbolji na terenu
Tomic se trudi ali nema razigranog Svrake, pa je i on los
Stana standardan, uradi dvije dobre pa jednu dobro usere
Adilovic isto standardan, trudi se ali ne zna, nece ga jos je pod pritiskom, pa ga tek ne ide
Jani je bio ispod svojih prethodnih igara
Svraku ne treba puno spominjati, ako se ne trgne u slijedece dvije-tri utakmice, na hladjenje
Selimovic je trebao sa A.O. otici na odmor izleda da se umorio vec-klupa
Kerla kao sto su mnogi napisali, kod psihologa
Zeljkovic se izgubio kada je Kerlu vidio kako igra,pa i on za njim-izbij je nekako kako nije bitno,ali on je bek pa...
Colic se nesto trudi, ali tanko je to
Armin je pokazao svojim prvim dodirom sa loptom o kakvom se igracu radi, treba vise igrati
Polako ne treba se previse nervirati...
Jamak je i dalje najbolji na terenu
Tomic se trudi ali nema razigranog Svrake, pa je i on los
Stana standardan, uradi dvije dobre pa jednu dobro usere
Adilovic isto standardan, trudi se ali ne zna, nece ga jos je pod pritiskom, pa ga tek ne ide
Jani je bio ispod svojih prethodnih igara
Svraku ne treba puno spominjati, ako se ne trgne u slijedece dvije-tri utakmice, na hladjenje
Selimovic je trebao sa A.O. otici na odmor izleda da se umorio vec-klupa
Kerla kao sto su mnogi napisali, kod psihologa
Zeljkovic se izgubio kada je Kerlu vidio kako igra,pa i on za njim-izbij je nekako kako nije bitno,ali on je bek pa...
Colic se nesto trudi, ali tanko je to
Armin je pokazao svojim prvim dodirom sa loptom o kakvom se igracu radi, treba vise igrati
Polako ne treba se previse nervirati...
-
- Kontakt:
Ma niko od igraca ne j... Dinu dva posto, on trener ne moze biti. Amar mora pod hitno do i rascistiti ovu situaciju. Kerla u 80 min mrtav stao, Svraka njemu je bitno gdje ce ve eras
ne diraj mi Elvira da njega nije na terenu ja se ne bih imao cemu nasmijati-ko muha bez glaveAeGon099 je napisao/la:selimović OUT
kerla OUT
stanić OUT
adilović OUT
svraka OUT
bajić IN
hasanhodžić IN
hodžić IN
sadiković IN

Muharemovicu odlazi iz Zelje
- Greenfingers
- Kontakt:
komentar na oficijelnoj
Svraka je bruka i sramota , onakav lik ne zasluzuje da cisti kopacke na treningu pogotovo ne da nosi dres najveceg BH kluba , Adilovic dokazano mutavo govedo , mozda da popusti malo solarij a da se posveti treningu , Svraka i Jamak nek odmore malo sa pivama i cigarama , sa Kerlom treba popricati neki dobar psiholog, vidjeti sta ga muci , zasto je bezvoljan , nek upise fakultet ako mu se ne igra fudbal.
Svraka je bruka i sramota , onakav lik ne zasluzuje da cisti kopacke na treningu pogotovo ne da nosi dres najveceg BH kluba , Adilovic dokazano mutavo govedo , mozda da popusti malo solarij a da se posveti treningu , Svraka i Jamak nek odmore malo sa pivama i cigarama , sa Kerlom treba popricati neki dobar psiholog, vidjeti sta ga muci , zasto je bezvoljan , nek upise fakultet ako mu se ne igra fudbal.
ma ti pojma nemaš, realno. po tebi je odbrana u redu ? pa bolan i slijepac bi vidio da je kerla živa katastrofa, a bog te pa mi nikad goreg stopera nismo imali. samo se gradi, pelja loptu, sve na snagu, mozga ni na mapi.Argentina je napisao/la:Navijaci - nula bodova, opet baklje
Golmani - oba gola su njihova krivica, prvi Hadzicev, drugi Loncarevicev
Odbrana - ok skroz odigrali, do golmana
Sredina - Isto tako, Jamak i Tomic super, Sejo predobar, Selimovac tanak, ali prolazna ocjene, e sad SVRAKA sta taj radi, trcaka po terenu, nek ide na atletsku, ja ne razumijem njegovu ulogu na terenu
Napad - tacnije Adilovic, uradio sovje, dao gol
Sudija - boze sacuvaj
AMAR OSIM - ne dirajte u covjeka ni u sali. on je napravio to da mi seremo sada po svemu, a drugi smo na tabeli. nek je njemu zdravlja i motiva i ne sekirajmo se ni za sta.
Pogledajte tabelu i sve je ok. I dalje mislim da je Siroki jedini ozbiljan kandidat za titulu.
Generalno igra je ok bila, oni dvije rpilike i dva gola, cak nisu ni prilike, jednom je frajer pukao i nasem retardiranom golmanu dao gol, drugi put nas drugi golman koji je jos veci retard ne zna uhvatiti loptu.
e ako je lončarić za drugi go više kriv nego kerla, e stvarno ne znam. kerla je propustio ispratiti igrača, a ostavio golmana samog na šutu, koji je i nekako uspio odbraniti.
Odlazi Safete.
Čim sam Jamaka ugled'o na karti, znao sam da se ne piše dobro
Sad se možemo prestati dičiti da smo bez kazni za baklje
Prvi gol Radnika dobar (više sretan nego spretan, ali, lijep
), Adilović fulio 4864 prilike, Svraka manekenski, Zeljković ispao par puta na početku (tad je Radnik i stvorio par šansi koje su bile jedine u prvom poluvremenu), ostali nisu vrijedni pomena... Hadžiću želim što brži oporavak, nije bezazleno sigurno...

Sad se možemo prestati dičiti da smo bez kazni za baklje

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
+1Argentina je napisao/la:Nije los Dino, covjek mu je asistent i radi sto i on, a Osim je rekao da se nakon pauze dok repke odigraju vraca, tako da ga ne treba napadati. sto se mene tice nek uzme cijelu godinu slobodno i nek se slejdece sezone vrati, nista mu ne zamjeram, toliko nam je radosti donio da je to cudo. A za Svraku, kostao nas je gola i protiv Pilzena a i danas. Meni zao Tomica i Jamaka, ljudi moraju izginuti radi debila koji ne trci i nista ne radi, nema ga na terenu nikako ni u napadu ni u odbraniAlipasino je napisao/la:Nije samo veceras nego dugo on nista ne radi.Osime sutra objasni sta je u pitanju.Ako neces da budes trener vise reci brate pa nek te neko zamjeni,ako mislite i dalje cicijat i drzat Dinu za trenera e onda ste stvarno da nekazem sta dobicu ban bezveze ali ovo je komedija.
Stanic katastrofa odigro 2. poluvrijeme, ne znam koji mu je qrac bio. Selimovic 100% sansu promasi, Svraka glavom isto 100% sansu promasi, Adilovic par puta... Igra uopste nije bila losa, Colic me je iznenadio jer je 2-3 puta bas dobro ubacio loptu u 16, ali jbg kad se nasi ne znaju snaci.
Ne treba paniciti, nismo mi sad Barcelona pa da moramo imati sve pobjede.
Opusteno samo
Ne treba paniciti, nismo mi sad Barcelona pa da moramo imati sve pobjede.
Opusteno samo
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Jamak do izmjene ubjedljivo najbolji. Dobio je neki udarac prije nego što ga je zamjenio. Tada se naša ugra raspala. To tada smo ličili na ekipu, nakob toga na ho-ruk, bez ideje.
Opet pehovi. Čolića frajer slomi kraj aut linije i u 40. ga mora mjenjati i prije same povrede onako klecajući umalo da zabije, prođe pokraj sam golmanove stative. Sejo Bučan ni kriv ni dužan dade gol. Ne zna šta će sa loptom, opuca, golman mu je odbrani i otkotrilja mu se u mrežu. Sjedio tačno iza gola i sve se lijepo vidjelo. Uz Jamaka Adilović najbolji. Selim fulio 100% šansu sa 6 metara, nakon što je Adil nije stigao gurnuti u gol. Urdinov i Stanić uz Svraku najlošiji. To se naročito odnosi na bekovski par.
Jug zapalio bakljadu da nas Savez kazni. Bilo im dosadno što ne odmažu Želji pa se bakljadom odužiše. Neko napisa da je Amar bio na zapadu sa Mešom. Netačno. Amar je opet prestajao cijelu tekmu u tunelu sa Muharemović. Ovaj put u nekoj svijetlo bež jakni.
Šta reći? Idemo dalje, sezona je tek počela. Krivo mi je bilo što je raja orkestrirano prozivala Svraku. Svraka će i narednu igrati, jer i dans je pretrčao dosta, al' ga gol nije htio.
Jedna ilustracija iz prvog poluvremena. Adilović opuca sa nekih 20 metara sasvim rezonski i lopta me pređe preko noge i ode nebu pod oblake. Cijeli stadion zviždi i psuje. Pet minuta kasnije Tomić skoro iz iste pozicije šuta, lopta mu pređe preko noge i lopta ode, ne preko gola, nego u aut. Raja to isprati aplauzom.
Kakvi smo to mi navijači?
Opet pehovi. Čolića frajer slomi kraj aut linije i u 40. ga mora mjenjati i prije same povrede onako klecajući umalo da zabije, prođe pokraj sam golmanove stative. Sejo Bučan ni kriv ni dužan dade gol. Ne zna šta će sa loptom, opuca, golman mu je odbrani i otkotrilja mu se u mrežu. Sjedio tačno iza gola i sve se lijepo vidjelo. Uz Jamaka Adilović najbolji. Selim fulio 100% šansu sa 6 metara, nakon što je Adil nije stigao gurnuti u gol. Urdinov i Stanić uz Svraku najlošiji. To se naročito odnosi na bekovski par.
Jug zapalio bakljadu da nas Savez kazni. Bilo im dosadno što ne odmažu Želji pa se bakljadom odužiše. Neko napisa da je Amar bio na zapadu sa Mešom. Netačno. Amar je opet prestajao cijelu tekmu u tunelu sa Muharemović. Ovaj put u nekoj svijetlo bež jakni.
Šta reći? Idemo dalje, sezona je tek počela. Krivo mi je bilo što je raja orkestrirano prozivala Svraku. Svraka će i narednu igrati, jer i dans je pretrčao dosta, al' ga gol nije htio.
Jedna ilustracija iz prvog poluvremena. Adilović opuca sa nekih 20 metara sasvim rezonski i lopta me pređe preko noge i ode nebu pod oblake. Cijeli stadion zviždi i psuje. Pet minuta kasnije Tomić skoro iz iste pozicije šuta, lopta mu pređe preko noge i lopta ode, ne preko gola, nego u aut. Raja to isprati aplauzom.
Kakvi smo to mi navijači?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Sve mogu shvatiti, ali da napises da je odbrana OK ? Najgora postave zadnje linije ne pamtim godine kad smo ovako lose igrace imali. Stanic ne moze da trci u 47 minuti nema kuveta, Urdinov covjek se trudi ali on veze nema. Kerla njemu treba psiholog covjek kao da je dosao na termin, a Zeljkovic me razocarao veceras.Argentina je napisao/la:Navijaci - nula bodova, opet baklje
Golmani - oba gola su njihova krivica, prvi Hadzicev, drugi Loncarevicev
Odbrana - ok skroz odigrali, do golmana
Sredina - Isto tako, Jamak i Tomic super, Sejo predobar, Selimovac tanak, ali prolazna ocjene, e sad SVRAKA sta taj radi, trcaka po terenu, nek ide na atletsku, ja ne razumijem njegovu ulogu na terenu
Napad - tacnije Adilovic, uradio sovje, dao gol
Sudija - boze sacuvaj
AMAR OSIM - ne dirajte u covjeka ni u sali. on je napravio to da mi seremo sada po svemu, a drugi smo na tabeli. nek je njemu zdravlja i motiva i ne sekirajmo se ni za sta.
Pogledajte tabelu i sve je ok. I dalje mislim da je Siroki jedini ozbiljan kandidat za titulu.
Generalno igra je ok bila, oni dvije rpilike i dva gola, cak nisu ni prilike, jednom je frajer pukao i nasem retardiranom golmanu dao gol, drugi put nas drugi golman koji je jos veci retard ne zna uhvatiti loptu.
Nikola Tesla!
Lončarić namjerno pogriješio samo zato jer nije prvi golman. Dino kaže zadnji pas fali , uredu fali ali zar je potrebno kući dati 3 gola da bi se pobijedilo.
-
- Kontakt:
Ovo treba na trening uci i malo popricati, Stanic poslije tekme krenu prema sjeveru da se obracuna s nekim ... on fol mangup. Pola njih treba otjerati pa neka idu raditi u firmama. Igraci igraju bezvoljno jer im se kasni sa platama al to nije razlog da jedan Radnik uzme bod. Protiv Zrinjskog nek nam je bog na pomoci.
-
- Kontakt:
radnik spretno do boda ali se ne moze reci nezasluzeno... svraka, kerla i selimovic ne zasluzuju da igraju u prvih 11, stanic je los bio, adilovic se dosta trudio i dao je go.. zao mi je hadzica, vidjecemo sada loncarica kakav je.. ****, nema veze, ne moze se samo pobjedjivati.
VTŽ
VTŽ
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Trenutno korisnika/ca: istokzeljo, Levin i 44 gosta.