Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

harishp
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la harishp » 25 avg 2013, 23:07

Posto ih je ocito ''krenulo''izlaskom Dzeke.Pellegrini ce ocito sto manje da izvodi takve akrobacije.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 avg 2013, 23:08

Proslu utakmicu odigrao svih 90 minuta (Aguero zamijenjen), ovu utakmicu je on zamijenjen i to je to. I dalje su on i Aguero prvi izbor kod Pellegrinija i tako ce ostati dokle god dobro funkcionisu na terenu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 25 avg 2013, 23:23

Monolog je napisao/la:Proslu utakmicu odigrao svih 90 minuta (Aguero zamijenjen), ovu utakmicu je on zamijenjen i to je to.
Upravo to. Izgleda da ce Dzeko i Aguero igrati svaku drugu citavu. Kada se vrati i Jovetic onda ce biti druga prica, ali se takodjer Joveta i Aguero mogu koristiti kao krila i poluspicevi, a da se Dzeko i Negredo mjenjaju u napadu. Mislim da je sebi ovim golom kupio mjesto u prvih 11 i u narednoj utakmici i aBd utrpat ce Hull-u bar jedan gol.

Ovo danas je bila cista fantazija (Dzeko zabio golcinu, izasao, City izgubio), a definitivno je bilo odluceno da izadje iz igre i prije povrede, jer je cetvrti sudija upalio onu tablu kada je Negredo ustao sa klupe i jasno se vidio broj 10.

PS Aguero pizdun odmah nakon Dzekinog gola dribla petoricu, a Dzeko sam. FUJ!!!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 25 avg 2013, 23:27

el-fighter je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Proslu utakmicu odigrao svih 90 minuta (Aguero zamijenjen), ovu utakmicu je on zamijenjen i to je to.
Upravo to. Izgleda da ce Dzeko i Aguero igrati svaku drugu citavu. Kada se vrati i Jovetic onda ce biti druga prica, ali se takodjer Joveta i Aguero mogu koristiti kao krila i poluspicevi, a da se Dzeko i Negredo mjenjaju u napadu. Mislim da je sebi ovim golom kupio mjesto u prvih 11 i u narednoj utakmici i aBd utrpat ce Hull-u bar jedan gol.

Ovo danas je bila cista fantazija (Dzeko zabio golcinu, izasao, City izgubio), a definitivno je bilo odluceno da izadje iz igre i prije povrede, jer je cetvrti sudija upalio onu tablu kada je Negredo ustao sa klupe i jasno se vidio broj 10.

PS Aguero pizdun odmah nakon Dzekinog gola dribla petoricu, a Dzeko sam. FUJ!!!
Ma Kun kompleksas ;) ;) Fakat taj momak danas nista nije napravio vrijedno spomena :) Daje mu Pellegrini minute i da ude u formu jer on nije ni prijateljske igrao ali brate ako bude igrao ko danas, ima da ga dupe da prostite zaboli od sjedenja na klupi. 100 mu Maradona nece pomoci. :P :P
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 25 avg 2013, 23:32

Samo da dodam, ukoliko nekoga naravno zanima, da su na Bluemoon-u pravo ljuti na Aguera. Elem vecina ih govori da slijedecu trebaju poceti Dzeko i Negredo jer doticni Kun nista pokazao nije i samo je usporavao igru. Bgm meni je ovo prvi out da procitam nesto normalno na tom kvazi forumu. :D :D

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 25 avg 2013, 23:37

Da se i ja ukljucim u vasu raspravu oko izmjene.Kad je Negredo bio spreman kod prvog snimka na tabli se vidio broj koji ulazi u igru ali NIJE bio upaljen broj koji izlazi.Gledao sam i sasvim jasno vidio.Ocito da se nekima prividjalo.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 25 avg 2013, 23:37

Buraz mi bas popizdio kada je Pele zamijenio Dzeku . Morao sam ga tjesiti tako sto sam mu objasnio da su Negredo i Dzeko dosta slicni tipovi igraca,dok je Aguero potpuno drugaciji tip ,stoga je bolje da u napadu ima jednog igraca koji je brz,i usto zna sam sebi stvarati sansu ,te jednog razbijaca i igraca koji se odlicno snalazi u skok igri. Kada imas takvu kombinaciju u napadu mnogo je korisnije :mrgreen:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 25 avg 2013, 23:40

Definitivno se moglo vidjeti da je izmjena Dzeke bila planirana i prije njegove povrede.
E sad, drugo je pitanje zasto?
Sigurno nije izbacen zbog lose igre. Dal se radilo o taktici ili o tome da se ovakve rotacije u MC moraju vrsit, to je vec pitanje za Pelegrinija. Slijedeci mec ce mnogo toga pokazat. Po svim statistikama ( igrac utakmice 1 kolo, pogodak 2 kolo ) Edin mora poceti u prvih 11 naredno kolo. Ako ostane na klupi, imamo novi slucaj "mancini".

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 25 avg 2013, 23:43

jasta je napisao/la:Definitivno se moglo vidjeti da je izmjena Dzeke bila planirana i prije njegove povrede.
E sad, drugo je pitanje zasto?
Sigurno nije izbacen zbog lose igre. Dal se radilo o taktici ili o tome da se ovakve rotacije u MC moraju vrsit, to je vec pitanje za Pelegrinija. Slijedeci mec ce mnogo toga pokazat. Po svim statistikama ( igrac utakmice 1 kolo, pogodak 2 kolo ) Edin mora poceti u prvih 11 naredno kolo. Ako ostane na klupi, imamo novi slucaj "mancini".
JA licno mislim da ce Pele bar za sad forsirati Aguera jer je Dzeko u formi, a imajuci u vidu da Aguero nije ni prijateljske igrao trebat ce mu vremena i minuta da ude u formu. To mi je neko logicno objasnjenje. A Dzeko bi svakako morao izaci zbog povrede. 8-)

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 25 avg 2013, 23:44

Bravo Edine,,,postigao je jedan od najlijepsih golova u karijeri. Kao sto su neki vec naveli,i mene je strah da ne ubaci Negreda u prvih 11,a Dzeku na klupu. Edinu je potreban Jovetic,koji mu je stalno dodavao lopte (protiv milana) i koji sa njim zeli igrati i koji ga postuje. Ovi spanci su najveci jadovi( argentinci),,silva samo Aguera trazi,,Edin sam ali ne, on gura loptu za Augera medju 5 igraca. Pokazao je Silva da zna ubaciti, da je Edin bio ne bi Silva ubacio imam takav vise osjecaj. Aguero opet sve smije cak i pod Pellegrinijem, covjek ne zna za timsku igru,kao sto neko rece,odmah nakon Dzekinog gola,mogao je dati Edinu loptu, sam je bio ali ne,mora driblati 5 igraca(jesi dobar ali nekad ides na kar). Zato se plasim za Edinovo mjesto. Silvi i Agueru odgovara Negredo jer je spanac.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 25 avg 2013, 23:49

sanji je napisao/la:Bravo Edine,,,postigao je jedan od najlijepsih golova u karijeri. Kao sto su neki vec naveli,i mene je strah da ne ubaci Negreda u prvih 11,a Dzeku na klupu. Edinu je potreban Jovetic,koji mu je stalno dodavao lopte (protiv milana) i koji sa njim zeli igrati i koji ga postuje. Ovi spanci su najveci jadovi( argentinci),,silva samo Aguera trazi,,Edin sam ali ne, on gura loptu za Augera medju 5 igraca. Pokazao je Silva da zna ubaciti, da je Edin bio ne bi Silva ubacio imam takav vise osjecaj. Aguero opet sve smije cak i pod Pellegrinijem, covjek ne zna za timsku igru,kao sto neko rece,odmah nakon Dzekinog gola,mogao je dati Edinu loptu, sam je bio ali ne,mora driblati 5 igraca(jesi dobar ali nekad ides na kar). Zato se plasim za Edinovo mjesto. Silvi i Agueru odgovara Negredo jer je spanac.
Slazem se sa tobom ali i Navas ruku na srce igra dosta sa Dzekom. Pa on mu je danas asistirao, Mislim da bi taj trio ubio brasno u EPL-u-Dzeko, Jove i Navas. :D

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 25 avg 2013, 23:50

Ako ce biti na klupi, onda neka bude protiv ovih jacih timova, a ne protiv Hull-a i slicnih, kao sto se desavalo nekih proslih sezona, pa tevez i aguero navaljaju tu 2,3 komada. :D

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 26 avg 2013, 00:10

Moze li se sada ici na Dzekinu stranicu??? Ili je jos virus tu.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 26 avg 2013, 00:11

sanji je napisao/la:Moze li se sada ici na Dzekinu stranicu??? Ili je jos virus tu.
može, objavili su na Fan Pageu neku vijest preko sitea ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 26 avg 2013, 00:14

JTS je napisao/la:
sanji je napisao/la:Moze li se sada ici na Dzekinu stranicu??? Ili je jos virus tu.
može, objavili su na Fan Pageu neku vijest preko sitea ..

Hvala :)

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 26 avg 2013, 00:21

travnjak ko u zenici :D
slika
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 26 avg 2013, 00:30

Ja se bas ne slazem sa nekim komentarima i to onim gdje govorite da ManCity izgubi, ali naravno svako ima pravo na misljenje. Svi mi volimo da Dzeko igra stalno, ali to je prosto nemoguce da bude 100% spreman za nekih 50+ utakmica po sezoni i da svaku odigra 90 minuta (nemojte mi spominjati Wolfsburg, ovo je drugacija liga i zahtjevnija). Mislim da Dzeko to nemoze. Igraci koji to mogu su npr. Ronaldo, Messi i slicno.
Sta to znaci, cim ManCity gubi, idu i poeni znaci i titula, a ja bih vise volio da oni pobijede i da Dzeko pobijedi jos jednom EPL titulu. Zasto da ne..... Isto tako volio bih da se i Manuel proslavi sa njima radi onog arogantnog Mourihno i onih arogantnih iz ManUtd-a koje ne volim nikako. ManCity gledam samo zbog Dzeke, dok za Arsenal navijam. Svaki bi navijac drugog kluba (ne navijaci ManUtd-a i Chelski-a) radije vidio ManCity da pobijedi titulu nego ManUtd ili Chelsea ako nemoze tvoj klub za koji navijas. Smirite dozivljaj i nije OK psovati nekome mater ko je vise nema, to je stvarno ispod svakog nivoa kulture. Dok Dzeko igra, zabija golove i dok je zadovoljan, nemate sta vi biti nezadovoljni.
Mislim da je Navas dobro pojacanje, pogotovo sto takav igrac odgovara Dzeki i njegovoj igri, a izgleda se i dobro slazu njih dvojica.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

harko8
Kontakt:

Post Postao/la harko8 » 26 avg 2013, 00:35

slika

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 26 avg 2013, 00:37

Ne kontam cemu se protivite , pelegrini vjeruje dzeki. Rekao je da ocekuje i da zabija golove eto danas je zabio , pa nece valjda kupit negreda i da sjedi na klupi. Realno ocekujem da startuje sljedecu ali moguce da nece neku od onih tekmi poslije dvomeca sa slovackom. Svejedno danas je fino igrao nije odskakao od ostatka ekipe ali je zabio dobar gol i to je ono najbitnije...

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 26 avg 2013, 00:56

Ma City igra bez Comoanija,Nastasica i fali im JOvetic..
A ovaj Javi Garcija ne znam jel uopste stoper...
Nista posebno danas,jbh..
Bitno je da je Edo proradio..

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Beduin, Cwirek, eldo, Goalgetter, greenwood, s4mke i 84 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []