ma ljudi bez straha Hamšik što jest jest odličan u Napoliju ali reprezentacija Slovačke se nemože pohvaliti da ima igrače kao što on ima u Napoliju mislim nemaju Pandeva,Inlera,Behramija,Mertensa,Higuaina,Zunige,Caljehona,Insigeja, dakle Hamšik pored Kučke i onog Weissa nema podršku neku podršku u igri jedno sam šta uradi uradi,tako bez brige to će Spaha odraditi kako trebareptile je napisao/la:Zabice nam barem jedan. ****.. nije ni Begovic hobotnica koja sve spasava. Vidjelo se dobro kako ga znaju nakantat' Portugalci i Amerikanci.gringobih je napisao/la:Jeza me hvata od ovog Hamsika![]()
Hamsikov je i prvi gol...
" onclick="window.open(this.href);return false;
A drugi je strahota
" onclick="window.open(this.href);return false;
Nemoj me krivo shvatiti. Al necu da dizem Begu previse ko da je najbolji golman na svijetu. Pokazao je da moze i odbranit al isto tako primit golove ko amater. Kad nema Spahica ispred njega Begovic je za 50% losiji.
BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
- Bayern@heart
- Kontakt:
Pandža čuo sam da trenuto trenira sa Širokim dok nenađe agažman u inostranstvu neznam dali je ovo istina ali tako sam čuo neki dan na nekom od naših kanalaOrao je napisao/la:Ne kontam B.Pandza. Gdje lik igra ?
- sagitarius
- Kontakt:
Ma koliko god oni losi odigrali protiv amera tu prvenstveno mislim na Sunjica,Vrsajevica,Zahirovica opet će on njih pozvat i nema se sta tu cudit 
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Slovake treba rezati na centru prije nego lopta i dodje do Hamsika. U suprotnom bice cirkus pred nasim golom. Mislim dobar je Spaha ali nije svevisnji
Statistički gledano, trebali bi ih razbit k'o beba zvečku, statistički gledano Hamšik je nula u ovim kvalifikacijama. Postigao samo jedan gol, iz penala protiv Latvije prošle godine. Ekipa koja je remizirala sa Litvom kući (mi ih razbili 3:0) i sa Lihtenštajnom remizirala u gostima (mi ih razbili 1:8), kući su izgubili od Grka 0:1 a mi Grke razbili sa 3:1.
Jedino šta bi moglo napraviti problem jeste novi trener u ekipi. Mada mislim da rijetko koji tim može odmah prihvatiti igru novog trenera.
Po svim statistikama mi se nemamo čega brinuti, i u gostima kod Latvije smo mislili da nas mogu iznenaditi a dobili petardu. Pape zna kako smiriti igrače, hladne glave u utakmicu.
Jedino šta bi moglo napraviti problem jeste novi trener u ekipi. Mada mislim da rijetko koji tim može odmah prihvatiti igru novog trenera.
Po svim statistikama mi se nemamo čega brinuti, i u gostima kod Latvije smo mislili da nas mogu iznenaditi a dobili petardu. Pape zna kako smiriti igrače, hladne glave u utakmicu.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Hamsik je igracina ali je i jedini takav u njihovoj reprezentaciji, a on sam tesko da ce moci sta uraditi pogotovo u dvomecu, a nama je i jedna pobjeda dovoljna.
Ni Samaras nije mogao sam u Zenici pa tako nece ni on.
Ni Samaras nije mogao sam u Zenici pa tako nece ni on.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Može li ovaj BHT da kupi bolje kamere, sve nešto mutno u pi*ku materinu. Je*o ih i slalom i BH gastro kutak, za šta se plaća pretplata. Sve nešto sivo, prvo kontam, ajde Zenica dim, možda rasvjeta sjebana, kad pogleda nekakav stari prenos normalan teren. 
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- ronweasley
- Kontakt:
Što reče Maminjo, pregazićemo ih kao plitak potok. 
Živi bili pa vidjeli. Pada Slovačka s pola snage. Bar ovdje u Zenici. A tamo bi možda i moglo biti gutavo.
Živi bili pa vidjeli. Pada Slovačka s pola snage. Bar ovdje u Zenici. A tamo bi možda i moglo biti gutavo.
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Toliki smo propuh u odbrani da mora zvat' i slobodne igrače. I takav je ovaj Pandža bolji od onih delegata iz drugog poluvremena protiv SAD-a.Orao je napisao/la:Ne kontam B.Pandza. Gdje lik igra ?
- ronweasley
- Kontakt:
Baš zato je sređivanje onog Arslanagića iz Standarda pod moranje. Njega jednostavno MORAMO pridobiti da igra za nas.
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
To nece biti neki problem s obzirom da Belgija ima 10ak stopera koji su ispred njega sto se reprezentacije tice. Hvala Bogu pa je takoronweasley je napisao/la:Baš zato je sređivanje onog Arslanagića iz Standarda pod moranje. Njega jednostavno MORAMO pridobiti da igra za nas.
Ronaldo - Isco - Bale
Pandza je dugo vremena igrao uz Spahu i sigurno je bolje njega staviti i ako je bez kluba nego onog debila Sunjica.
shandrlike-tandrlike
Je li može neko da napise tacno datum kad igramo obje utakmice i satnicu ? Hvala !
-
džakailibu
- Kontakt:
bože, bože!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Danas ce Sule objaviti spisak.
Kao prve na spisku ocekujem Zahirovica i Vrsajevica,ovi ostali nek grickaju nokte
Kao prve na spisku ocekujem Zahirovica i Vrsajevica,ovi ostali nek grickaju nokte
Jesi li pripremio Slovacke zastave, salove. Izgleda da si ti navijac Slovacke...Metanor je napisao/la:Danas ce Sule objaviti spisak.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- Bayern@heart
- Kontakt:
+1gringobih je napisao/la:Jesi li pripremio Slovacke zastave, salove. Izgleda da si ti navijac Slovacke...Metanor je napisao/la:Danas ce Sule objaviti spisak.
pripremio dres Hamšika,majicu od Juraja Kučke i kačket od Vladimir Weissa glavni im navijač
Jbo vas Hamsik, sta kukate koji qrac, neb' da je Messi...prosječan igrač, ništa više.
Kad objavljuje spisak?
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- Bayern@heart
- Kontakt:
tačno za sat vremena 11hadisice je napisao/la:Kad objavljuje spisak?
Jeli obljavljen Slovački spisak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.