ma ebo lamelu, ja bi bio zadovoljan da samo ljajic dodje, izdržat nekako dok se destro ne oporavi. ako dodje ljajic i još neki napadac onda fakat postaje gužva gore, pa nezadovoljan ovaj, nezadovoljan onaj, a nit igramo evropu pa da se nešto troše
AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
meni igra majke mi uopšte nije bila toliko loša, al et prekidali strimovi pa me možda prenjelo
ma ebo lamelu, ja bi bio zadovoljan da samo ljajic dodje, izdržat nekako dok se destro ne oporavi. ako dodje ljajic i još neki napadac onda fakat postaje gužva gore, pa nezadovoljan ovaj, nezadovoljan onaj, a nit igramo evropu pa da se nešto troše
nema potpisa
Ma brate instaliras sopcast i uzivas,slika bolja nego na televiziji.
Ma meni je igra bila fakat losa,ne mozemo da probijemo mrtvi Livorno koji ocigledno ima najgoru ekipu u ligi,prvo poluvrijeme nismo stvorili kako treba dvije sanse,isto tako ocajno smo poceli i drugo do stative Florenzija,poslije toga sve je krenulo nabolje,zabi Danielle fenomenalan gol a onda u iducoj akciji zabi i Florenzi i to je bilo to,ma Lamela me vise ne zanima fakat,on je vec bivsi igrac,samo da dovedemo Ljajica i ima da pjevam.
Evo i golova za one koji nisu pogledali
http://www.goalsarena.org/video/italy-s ... ma_en.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma meni je igra bila fakat losa,ne mozemo da probijemo mrtvi Livorno koji ocigledno ima najgoru ekipu u ligi,prvo poluvrijeme nismo stvorili kako treba dvije sanse,isto tako ocajno smo poceli i drugo do stative Florenzija,poslije toga sve je krenulo nabolje,zabi Danielle fenomenalan gol a onda u iducoj akciji zabi i Florenzi i to je bilo to,ma Lamela me vise ne zanima fakat,on je vec bivsi igrac,samo da dovedemo Ljajica i ima da pjevam.
Evo i golova za one koji nisu pogledali
http://www.goalsarena.org/video/italy-s ... ma_en.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Igra u odbrani i sredini dobra. Napad uzasan. Ova utakmica ne treba bit nikakvo mjerilo jer je Livorno siguran putnik u seriju b gdje im je i mjesto.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
-
Evil Genius II
[youtube][/youtube]
HD highlights
HD highlights
pozdrav drugovi,poceli smo sezonu pobjednom,ma samo tako,jos 3 punte protiv Verone i to je super start sezone 
embrace the chaos
i nakon toga ebene reprezentacije sa kojih ce min 3 igraca doci sa povredama (ddr garant) i onda 4 kola bez pobjede, klasika iz godine u godinuDenno je napisao/la:pozdrav drugovi,poceli smo sezonu pobjednom,ma samo tako,jos 3 punte protiv Verone i to je super start sezone
nema potpisa
Ma bice bolje ove godine sigurno,gore ne moze ionako,sad napokon imamo trenera ako nista dr.
embrace the chaos
Tottenham and Roma have talked today about a swap between Assou-Ekotto and Balzaretti, according to Sky Italy
Ako ovo se desi . kapa do poda!
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Zbog cega?Andrej je napisao/la:Tottenham and Roma have talked today about a swap between Assou-Ekotto and Balzaretti, according to Sky Italy
*La Roma non si tifa, si AMA!*
- tuzlak1987
- Kontakt:
Isto mislim da bi vi u tom poslu prosli par mil. bolje od njih 
Jao golcineEvil Genius II je napisao/la:[youtube][/youtube]
HD highlights
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
-
Evil Genius II
vec drugu sezonu pisem kako ce nam najvece pojacanje biti DDR ako se vrati u staru formu i ako je suditi po ovoj prvoj utakmici capitano futuro se lagano vraca. uz strootmana koji je bio zvijer na pripremnim utakmicama i pjanica (koji vala nit smrdi nit mirise ali neka ga) bi trebao ciniti najjaci dio naseg tima.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Adem, 10 milki (s lješnjakom
) + 2 mil bonusa
http://www.tuttomercatoweb.com/serie-a/ ... gli-478322
http://www.tuttomercatoweb.com/serie-a/ ... gli-478322
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- francobaresi
- Kontakt:
Sa Ljajom u ekipi , Roma će dobiti dimenziju više u napadu.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
-
Evil Genius II
jedino sto mi se ne svidja je ta navodna otkupna kaluzula koja iznosi 20 miliona jer bi se vec naredne sezone mogli naci u situaciji da trazimo novog krilnog napadaca. inace, sandzaklija je odlican igrac, malo problematicnog karaktera ali jako talentovan i u ovom trenutku sigurno bolji igrac od lamele (erikov je potencijal dakako veci ali adem je skoro formiran igrac). bice ovo zanimljiva sezona.
Ako jos dodje Ba iz Chelsea onda Roma jurisa na titulu ,uz Juventus i Napoli imaju ubjedljivo najjacu ekipu u ligi....u svakom slucaju odlaskom Osvalda ostala je upraznjena pozicija glavnog napadaca,Ba ili neko drugi mora doci,ako se to desi Roma ide na titulu!
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Siže Ljajić, da ima Miralem s kim iftarit.
Valjda Adem preferira Milan al et jos koji dan ima da odluci.
Valjda Adem preferira Milan al et jos koji dan ima da odluci.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Gdje ide Osvaldo ?bosnas_ je napisao/la:Ako jos dodje Ba iz Chelsea onda Roma jurisa na titulu ,uz Juventus i Napoli imaju ubjedljivo najjacu ekipu u ligi....u svakom slucaju odlaskom Osvalda ostala je upraznjena pozicija glavnog napadaca,Ba ili neko drugi mora doci,ako se to desi Roma ide na titulu!
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ako se ista moze reci iz prvog kola:Roma takodjer, kao i Inter, puno stablinija nego prosle sezone. Vama je bitno posloziti odbranu i sredinu, a odatle ce nekako golovi doci..proslogodisnja Roma sa Zemanom bi jucer dana 2 gola, stvorila jos 5-6 sansi ali i primila 3. Garsija je ipak drugi tip trenera, iako mu je ovo prva godina u Italiji izgleda da zna da se ekipa u Italiji gradi odozdo iz odbrane a ne odozgo.
potrebni su vam jos jedan dobar defanzivac jer Burdiso i Kastan meni ne ulijevaju sigurnost, Ljajic ili taj tip igraca i onda ako ostane para(a mora) za jednog centarfora...uglavnom ne sumnjam da ce ako se ulozi u ova 2-3 mjesta ekipa biti daleko jaca i stabilnija nego prosle sezone a jos ce i zaraditi novca.
potrebni su vam jos jedan dobar defanzivac jer Burdiso i Kastan meni ne ulijevaju sigurnost, Ljajic ili taj tip igraca i onda ako ostane para(a mora) za jednog centarfora...uglavnom ne sumnjam da ce ako se ulozi u ova 2-3 mjesta ekipa biti daleko jaca i stabilnija nego prosle sezone a jos ce i zaraditi novca.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
jel to taj vrsan poznavaoc fudbala koji me ubjedjuje u suprotno na AC Milan forumu...Osvaldo vec uveliko igrac Sotuhamptonameho-medo je napisao/la:Gdje ide Osvaldo ?bosnas_ je napisao/la:Ako jos dodje Ba iz Chelsea onda Roma jurisa na titulu ,uz Juventus i Napoli imaju ubjedljivo najjacu ekipu u ligi....u svakom slucaju odlaskom Osvalda ostala je upraznjena pozicija glavnog napadaca,Ba ili neko drugi mora doci,ako se to desi Roma ide na titulu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.