@hilmo care moj imas pozdrav od DevilSa sta ima prvo ti meni reci, a ni mene ne zanimaju ako cemo relano okrecemo se sljedecem protivniku i novoj pobjedi abd.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mozeli ko postavit navijanje i onu bakljadu...? Hvala.
@hilmo care moj imas pozdrav od DevilSa sta ima prvo ti meni reci, a ni mene ne zanimaju ako cemo relano okrecemo se sljedecem protivniku i novoj pobjedi abd.
04.10.2009 !!
Hametu je izgleda kapitenska traka bila veliki teret na leđima, sad se dosta popravio, a valjda je vidio da mu za prvih 11 Radovac opasno prijeti pa se više trudi.
Neko je to prije uradio, ali bih i ja da pohvalim one asistencije Tadejevića, bekovski centaršut i još bolja realizacija napadača, i taj segment igre se popravlja.
Teško će biti u narednom kolu...Ne bi bilo dobro da izgubimo.
@sarajlija pp
Neko je to prije uradio, ali bih i ja da pohvalim one asistencije Tadejevića, bekovski centaršut i još bolja realizacija napadača, i taj segment igre se popravlja.
Teško će biti u narednom kolu...Ne bi bilo dobro da izgubimo.
@sarajlija pp
-
vivaILchelik
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Bit če teško protiv Olimpica
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 25 avg 2013, 23:54, ukupno mijenjano 4 puta.
Sarajevo ljubavi moja!
[youtube][/youtube]
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Ovako cisto da bi mogao uci Travancic da unese neku promjenu i zivost a ne sto je Huseinbasic bolji igrac nedo boghilmo je napisao/la:Ne zanimaju nas....sarajlija je napisao/la:Kone kiksale idemo sad abd po pobjedu i vratit se na celo...![]()
Naš naredni protivnik izvukao bod u Vrapčićima, što znači da neće biti ni malo lako na Otoci (ili Otoki). Koliko sam primjetio, neko je to spomenuo, Todorović neće moći igrati zbog kartona, pretpostavljam da će Cimirot i Radovac biti spremni...
Ja bih u sljedećem kolu izveo ovaj sastav:
-----------------Bandović---------------------
Tatomirović--Trivunović--Dupovac--Tadejević
----------------Radovac--Cimirot-----------------
---Huseinbašić----Osmanagić----Suljić---------
--------------------Komazec-----------------------
Narode, sta imate protiv Hameta, pa on je dijete kluba, uvijek je tu bio, bio kapiten i prije, predvodio ekipu kad nam je u napadu bio kloc poput Jahovica a kad zamalo da udjemo u grupe Europske lige (jedna stativa nas dijelila od toga, samo da je Hadzija bio prisebniji), sto je danas san snova za nas!
fluktuacija igrackog i upravnog kadra, finansijske nestabilnosti i neozbiljan pristup svemu su rezultat u vidu ovoga sta smo imali proteklih par mjeseci! Trebalo je sabura, da to sve prodje, na Hametu je bio veliki pritisak, kojem u onakvim momentima ni hladnokrvni velikani poput Efemberga i Baslera nebi odgovorili.
najcrnja tacka pocetka sezone su navijaci, koji ovaj put pod maskom trazenja rezultata transferiraju bhtelecomov novac na racun NFSaveza umjesto da ide na nas racun! Dijete sam sjevera, tamo sam odrastao i sad kao neko kome drugi klub osim FKSarajeva ne postoji na svijetu, pitam one koji danas sjede na mojoj stolici (centralne stepenice, cetvrti red odozgo, sedma stolica lijevo) i ostale okolo njega, koji sebe zovu najvjernijim navijacima sa tribine Sjever-Vedran Puljic:
Zasto sistematski napadate na klupsku kasu?
Zasto ste tako primitivni, zasto ne postujete pravila ponasanja na tribinama, kao ostali civilizirani sportski svijet?
Jestel zaista toliko tvrdoglavi da Vam do razuma ne dopire to koliku stetu nanosite klubu?
Klubu koji za nase prilike koraca astronomskim koracima naprijed u organizacijskom i promotivnom smislu i kad treba ocekivati ubjeranje plodova tih aktivnosti na sportskom planu vi stajete tome na put?
ima tih zamjerki jos mnogo, mnogo ...al da ne nabrajam ...
nisam ponosan na to kome sam tribinu ostavio u amanet!
fluktuacija igrackog i upravnog kadra, finansijske nestabilnosti i neozbiljan pristup svemu su rezultat u vidu ovoga sta smo imali proteklih par mjeseci! Trebalo je sabura, da to sve prodje, na Hametu je bio veliki pritisak, kojem u onakvim momentima ni hladnokrvni velikani poput Efemberga i Baslera nebi odgovorili.
najcrnja tacka pocetka sezone su navijaci, koji ovaj put pod maskom trazenja rezultata transferiraju bhtelecomov novac na racun NFSaveza umjesto da ide na nas racun! Dijete sam sjevera, tamo sam odrastao i sad kao neko kome drugi klub osim FKSarajeva ne postoji na svijetu, pitam one koji danas sjede na mojoj stolici (centralne stepenice, cetvrti red odozgo, sedma stolica lijevo) i ostale okolo njega, koji sebe zovu najvjernijim navijacima sa tribine Sjever-Vedran Puljic:
Zasto ste tako primitivni, zasto ne postujete pravila ponasanja na tribinama, kao ostali civilizirani sportski svijet?
Jestel zaista toliko tvrdoglavi da Vam do razuma ne dopire to koliku stetu nanosite klubu?
Klubu koji za nase prilike koraca astronomskim koracima naprijed u organizacijskom i promotivnom smislu i kad treba ocekivati ubjeranje plodova tih aktivnosti na sportskom planu vi stajete tome na put?
Jeste spremni sutra za novog igraca ? 
Da nije slucajno igrac koji je u nekoliko navrata nastupao u Borcu?fifa09 je napisao/la:Jeste spremni sutra za novog igraca ?
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Hajd' baci ime na PP, necu nikome reci, obecavam.

Nije ovo kviz da pogadjamo , sutra ce se sve saznati 
- Evolution87
- Kontakt:
N.B. 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Ako su to inicijali, onda nista spektakularno.
- Evolution87
- Kontakt:
klasa za ovu ligu, ako mislimo na istogAdiRajvosa je napisao/la:Ako su to inicijali, onda nista spektakularno.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
-
lucif3R666
- Kontakt:
nemanja bilbija , nista posebno
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Zadnja epizoda u Vojvodini ga je totalno unazadila. Nije ni blizu igraca kao sto je prije bio. Priliku da igra je dobijao na kasikicu i zbog toga je jako stagnirao, cak bolje reci nazadovao.Daj boze da kod nas opet eksplodira kao sto je to sa Hadzijom bio slucaj, ali.....
Naravno, pod uslovom da se radi o njemu.

Naravno, pod uslovom da se radi o njemu.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ako ne nista, bio bi motivisan protiv Zelje 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ja mahalusa **** ga dan,i kad se nesto iskomplikuje ospe se paljba po upravi...
1946
Ako je djete kluba to ne znaci da moze hodati po terenu.azizmpj je napisao/la:Narode, sta imate protiv Hameta, pa on je dijete kluba, uvijek je tu bio, bio kapiten i prije, predvodio ekipu kad nam je u napadu bio kloc poput Jahovica a kad zamalo da udjemo u grupe Europske lige (jedna stativa nas dijelila od toga, samo da je Hadzija bio prisebniji), sto je danas san snova za nas!
Sto se tice sjevera nista vi nama niste ostavili u amanet vec ste isti srozali na dno i preko istog prali pare i maltretirali raju. ... CEKAJU SE REZULTATI, vrlo jasna poruka i tebi i svim ostalim. Nemas zamjerku na "argeta" balone i to sto niste znali parole napisati a palili ste baklje i tada kao i danas i ti prodajes nama moral koji smo za vas stare generacije od rata pa vamo objasnili mnoge pojmove. Prijatno !
@1L8F9C2
Sta je razlog da se onolika kolicina baklji zapali u ove dvije domace tekme? Ja vjerujem da ce kazna sad biti 5 milja,
Do sad smo platili:
Drugo kolo: 1500
Trece kolo: 4500
i sad ce sigurno biti 5000, sto znaci oko 11 000 KM, pa mogli smo ih mnogo pametnije utrositi...Rijesiti se nekog starog duga, uloziti malo da se uradi onaj tunel na AFH da ne bude ko pecina....
NE kontam zasto se ne prestane s tim...Cekamo rezultate, ali kako da ih imamo kada mi navijaci odmazemo klubu.
Sta je razlog da se onolika kolicina baklji zapali u ove dvije domace tekme? Ja vjerujem da ce kazna sad biti 5 milja,
Do sad smo platili:
Drugo kolo: 1500
Trece kolo: 4500
i sad ce sigurno biti 5000, sto znaci oko 11 000 KM, pa mogli smo ih mnogo pametnije utrositi...Rijesiti se nekog starog duga, uloziti malo da se uradi onaj tunel na AFH da ne bude ko pecina....
NE kontam zasto se ne prestane s tim...Cekamo rezultate, ali kako da ih imamo kada mi navijaci odmazemo klubu.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.