FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

BadrHari
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la BadrHari » 26 avg 2013, 00:30

Lahm ne izvodi dobro penale.
Muller se koristi Balloteli tehnikom sto kolega @makaay napisa.
Najucinkovitija, medjutim kad ne gleda golmana osuta pateticno.

Schweinie izvodi odlicno.
Onda mu je Cech nevjerovatno odbranio a islo je uz samu stativu.
Medjutim sta je tu noc branio i ne cudi.

Iz nekog sam razloga dao glas Neueru, ne bil' ovim golovima iz penala izgubio nagon da izljece ludjacki. :mrgreen:
I dalje sam uvjeren da bi David postizao golova iz penala, ima muda da to uradi na velikim utakmicama.

Ribery
zna sve tako da mu penali ne predstavljaju neki problem sigurno. 8-)

Robbenu ne bi niposto dao. On i kad ne ofula jedva postigne. Prelahko ga procitati.
Mogli bi Salihovica dovest' samo za penale. :D
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 26 avg 2013, 00:47

" onclick="window.open(this.href);return false;

Kakav video :!: :!: :!:

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 26 avg 2013, 01:47

Pojacanje na dva mjeseca smo dobili,ako se mene pita.
Neosporivo je da Thiago ima kvalitet,ali dovesti igraca s Barcine klupe i onda ga gurati u prvu postavu konstantno,iako ne pruza najbolje partije...
#miasanmia

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 26 avg 2013, 02:30

schweinsteiger je napisao/la:Pojacanje na dva mjeseca smo dobili,ako se mene pita.
Neosporivo je da Thiago ima kvalitet,ali dovesti igraca s Barcine klupe i onda ga gurati u prvu postavu konstantno,iako ne pruza najbolje partije...
Slazem se u potpunosti.

Ne radujem se ni jednoj povredi. ( ne d'o Bog nikom ) Pogotovo Bayernovih igraca. Ali nalazim pozitivne stvari u njima.
Kroosova je prosle godine pomogla da se ubrza igra.
Ove godine bi Thiagova mogla pomoci da se prestane forsiranje od strane Pepa, u slucaju da on postane tvrdoglav.
Vidjeli smo trenutke fudbalske genijalnosti od njega ali profinjena tehnika nije dovoljna za moderan fudbal.
Treba trkace sposobnosti staviti na prvo mjesto da bi kod Švabe igrao. Nekad mi je djelovao previse staticno i neozbiljno kao na terminima da igra.

Naravno da se treba optimisticno gledati na tog igraca s obzirom na godine, trenutni kvalitet i ogroman prostor za razvoj. Kad se navikne na Njemacki fudbal ima da doprinosi kao duplo skuplja pridoslica iz Španije koja je dosla prosle godine.

Kako to @Klare uvijek radi. :D

Gdje je Javiiiiii :?: :?
Kad bi opet postavio 4-1-4-1 ...
-----------------Javi-----------
Robben ---Gotze----Schweinie--- Ribery
..............Mandzo.....................

Schweinie bi se oglušio na zapovijed i vratio da orkestrira pa bi imali dva zadnja vezna i to bi bilo sexualno kao i prosle godine. Pokazao Guardioli ko je pravi general i koja je prava formacija.
Sigurica bi to na Chelsea bila.
Gotze je ili rovit il' se nije navikao na Njemacki fudbal :mrgreen:
Ocekujem u Super Cupu ili Mullera ili Kroosa na klupi, pa kad udju da Bayern ubaci u brzinu. ( naravno samo ako zapne ).
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 26 avg 2013, 02:44

BadrHari je napisao/la:Gdje je Javiiiiii :?: :?
Javi ima probleme sa preponama,i njegov nastup je pod upitnikom,cak se i spominje operacija :?
Tu sam vijest procitao na nekim portalima,koliko je to vjerodostojno tesko je reci.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 26 avg 2013, 07:59

i ja sam glaso za riberija.
majku mu, red je da i on nabire golove ko mesituljak i kristina - penalima + trpanje nizerazrednih ekipa.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 26 avg 2013, 10:14

ma penali su nebitni ako je dobar izvođač golman ima samo 5% šanse ja sam glaso za Ribija ali i on fula nekad ja bih nastavio sa Alabom mislim da je dosta dobar brine me ovo za Javija ako je tačno za prepone, ako nije volio bih konačno da zaigra i da briljira kao prošle godine...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 avg 2013, 10:18

Ma, Alaba treba biti izvodjac. 8-)

Momak ima hrabrosti preuzeti stvar u svoje ruke, a cini mi se da je promasio samo jedan penal. Ili se mozda u medjuvremenu desio jos neki promasaj? :? Je li Robben odbio da puca jedanaesterac prosle (ili bijase pretprosle) sezone? Ostarih i ja, ne mogu se sjetiti kad je to bilo. :mrgreen:

A, sto se tice Alcantare - steta zbog povrede, ali valjda ce to barem malo otvoriti oci Pepu i da ce uvidjeti kako je upravo stavljanje Thiaga najvise razyebalo Bayernovu koncepciju. Momak me nije impresionirao ni na jednoj utakmici u dresu Bayerna. Mogla se njegova minutaza dozirati ulascima s klupe. Uostalom, kad moze Neymar ulaziti s klupe, moze i Alcantara. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 26 avg 2013, 13:04

Thiaga nece biti 2 mjeseca , i slijedi ta mala pauza, a imamo pokrivenu ekipu na svim pozicijama , i slazem se da Thiago se mora naviknuti na ovaj stil igranja u novoj ligi.

Sutra prvo idemo dobit Freiburg ak Bog da, i njima je gusto , iz 3 utakmice samo jedan bod tako daa, borit ce se do krvi, nadam se da nece biti povreda u nasoj ekipi i da cemo to glatko uzet a onda protiv Chelsea, kao sto sam vec napisao Javi ako je imalo spreman mora igrat zajedno sa Svajnijem, inace ce bit gutavo, no imamo super ekipu, i Pep to vec polako slaze, siguran sam da im vracamo za ono finale Dahoam
FC Bayern !!!!!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 26 avg 2013, 13:32

Kol'ko je ovaj Guardiola sretan nije normalno...sad ce ni kriv ni duzan izvesti najboljih 11 i skontati da je Alcantara totalni visak u ovom Bayernu.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 26 avg 2013, 16:18

Slično se desilo i prošle sezone protiv Juventusa u LP ...

Kroos se uveliko gurao od strane Jupp-a koji je usporavao napade Bayerna a onda dobio povredu i u igru ulazi Robben čime je došla dobitna kombinacija Ribery-Muller-Robben ... Mada povreda il ne teško će biti to izvršiti jer nedostaje ključni igrač u svemu tome a to je Martinez na poziciji zadnjeg veznog...

Protiv Celzija najvjerovatnije ce biti 4-1-4-1. Svinja na DM a ispred njega Muller i Kroos ... I da ovo igranje Bastiana na poziciji klasičnog libera (zadnja utakmica protiv Nurnberga) moze biti dobro ali vala moze se odbiti i od glavu jer zna on napraviti grešku u dodavanju, zna mu se protivnik prikrasti iza leđa, drugim riječima nije baš pouzdan ...

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 avg 2013, 17:23

Samo budimo sad iskreni i recimo da Thiago nije ni igrao sve utakmice. Zato je teško neke nedostatke u igri na njega svaljivati. Iako iskreno meni je pravo dobar bio samo u onom prvom pripremnom susretu u kojem je nastupao, čini mi se protiv Hsv-a. Ostalo je bio prosjek. Ali on je talenat i imat će još prilike. Pep je mislio da će mu valjat odmah, ali on će vjerovatno biti više investicija za budućnost.
Još jednom se pokazalo koliki je tempo u BuLi i koliko se španski igrači teže prilagode na taj tempo. A onda nekad čujemo ko neka osporavanja BuLi, isto ono ko da je kanta u odnosu na Primeru... ;)

Javiju je isto trebalo vremena, ali za tog čovjeka ne kažu džaba da je najnjemačkiji Španac (zbog onih svih svojih odlika borbe, poržtvovanosti, discipline).
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 avg 2013, 17:34

I Raul se jedva privikao na njemacki fudbal. :mrgreen:

A, onaj ko prica o njemackom fudbalu na podcjenjivacki nacin - taj ga ni ne prati. Meni je Bundeska na 3. mjestu kada su lige petice u pitanju, ali nije uopce tolika razlika u kvaliteti Primere ili Premiershipa u odnosu na Bundesku. Posebno ako uzmemo u obzir sve moguce i nemoguce parametre.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 avg 2013, 17:50

Monolog je napisao/la: A, onaj ko prica o njemackom fudbalu na podcjenjivacki nacin - taj ga ni ne prati. Meni je Bundeska na 3. mjestu kada su lige petice u pitanju, ali nije uopce tolika razlika u kvaliteti Primere ili Premiershipa u odnosu na Bundesku. Posebno ako uzmemo u obzir sve moguce i nemoguce parametre.
Malo prije napisah tamo na temi Stuttgarta kako ljudi ne znaju da odvade i da nađu sredinu. Pa tako obično uvijek da bi nešto dokazali uhvate se samo za one parametre koji će drugu ligu proglasit kantom, a zanemare one druge.
Takav je odnos i prema Primeri od strane onih drugi, pa onda isto tako oni neki udare po Premiershipu. A uvijek se gleda samo ona strana medalje, koja toj osobi odgovara.... :)
Ovde spomenuh BuLi, jer naglasak je bio na tempu igre, ali slično je to i kada se o drugim ligama piše. Da ne bude zabune. Pa onda na temi lige petice ne možeš ni napisat nešto normalno, jer svi samo udaraju niskim udarcima po onoj omraženoj ligi.... :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 26 avg 2013, 19:32

Thiago danas uspjesno operisan,te se njegov povratak ocekuje za 6-7 sedmica kada pocinje sa rehabolitacijom.
I Martinez takodje propusta sutrasnji mec,zbog problema sa preponama,i ne zna se jos da li ce biti spreman za Supercup.

Nadam se da nece vise biti povreda,ali bgm. kako je krenulo..

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 27 avg 2013, 00:44

Monolog je napisao/la: A, onaj ko prica o njemackom fudbalu na podcjenjivacki nacin - taj ga ni ne prati. Meni je Bundeska na 3. mjestu kada su lige petice u pitanju, ali nije uopce tolika razlika u kvaliteti Primere ili Premiershipa u odnosu na Bundesku. Posebno ako uzmemo u obzir sve moguce i nemoguce parametre.
Mnogo si hrabar kad opet pokreces ovu temu :mrgreen:

Ja bih rekao da je Bundesliga na drugom mjestu,posle Premiershipa.Vidjeli smo prosle sezone u direktnim okrsajima prvih iz Bundelige i Primere,a Boga mi i drugih,koja je liga bolja :oops:

I da dodam da u zadnje 4 godine u finalima Lige prvaka su bila 4 njemacka predstavnika,2 engleska i po jedan italijanski i spanski.Nije to neko mjerilo,mnogi ce reci,ali ipak je to elitno europsko takmicenje :mrgreen:
#miasanmia

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 27 avg 2013, 04:58

Igraju li Ribery i Neuer Superkup?
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 27 avg 2013, 09:42

RealMoudrid je napisao/la:Igraju li Ribery i Neuer Superkup?
Jedino ih ne daj boze, moze povreda sprijeciti u tome :)

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 27 avg 2013, 13:08

Poz.momci ,danas je tekma sa frajburgom ,sto se tice ocekivanja ocekujem tri boda sigruno ne toliko lahka ozbirom na trenutacno stanje pomenutog tima .

Vidim tiago se povredio ,steta to ce ga po meni unazaditi ,sto se tice prvog djela sezone od nejga ne treba ocekivati nista posebno narocito zbog ove povrede,za nadati se je da ce dati malo vise od sebe u dr.delu sezone .

U petak sledi super kup protiv vjestackog kluba iz Londona.Sta reci za tu tekmu nego da zelim pobjedu nego ista vise ,to bi donekle bila neka satisfakcija za ono prokleto finale kuci ,ali to se tesko zaboravlja ,dalje taj trofej nam jejedini koji nedostaje u vitrinam i to hocu ove sezone .

PS: Senjor heronimo ,molim vas da malo porazgovarate sa kolegom dialogom Ups pardon Monologom ,u vezi nacina na koji ocjenjuje i stvara kriteriji za ban.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 27 avg 2013, 13:24

evo momci kao nesto citam bayo kao zainterseovan za wilsira ,navodno pep bi mogao pronaci u njemu alterantivu kao zamjenu za tiagovo odsustvo :lol: :lol: ,gdje ces care.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []