Fernandes za 1:2, al koji drugi gol, presmiješno
Teren je težak za igru, natopljen vodom, pogotovo desna strana di napada Slaven..
Ajmooo Slaven!!!
Nezgodno oskočila Rodiću, jbg desi sedubrava je napisao/la:Novinić za 1:1
Fernandes za 1:2, al koji drugi gol, presmiješno![]()
To se mora vidjeti.
Teren je težak za igru, natopljen vodom, pogotovo desna strana di napada Slaven..
Ajmooo Slaven!!!
Ili ipakTritolone je napisao/la:Ma bio je ono cisti offside kod gola ali necemo se zalit
Nije dobio raskid ugovora, vec je upucen da potrazi novi klub koji ce platiti odstetu za njega. Ne mogu da vjerujem kroz sta je sve on prosao. Jest da je tvrdoglav, da je dugo odbijao posudbu prije par sezona i slicno, ali je ipak prihvatio, dokazao se u Lokomotivi, sad dodje u Dinamo i nema pravo na svoje misljenje. Mislim da ovo nema nigdje. Zar radnik nema pravo da se zali sto je nezadovoljan na poslu? Mislim da cak postoje i neke stavke u zakonu po kojim on nakoj ovoga moze da pokrene sudski postupak protiv Dinama.Sportfanatik je napisao/la:Kramarić nakon sinošnjih komentara dobio raskid ugovora
SiamoNoi je napisao/la:Ma sprdačina na svakom koraku.
nada umire zadnja.... eto možda neki znak... prije tačno 10 godina na danasnji dan moj Partizan je nakon poraza od 0-1 na JNA, u gostima dobio Njukastl istim rezultatom i nakon penala prošao dalje...Damian je napisao/la:Idemo danas po cudo, pa sta bude!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.