1. HNL

terabajt
Kontakt:

Re: 1. HNL

Post Postao/la terabajt » 23 avg 2013, 01:06

Kolko je bilo gledalaca na Kantridi i kolko uopste moze da primi.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 23 avg 2013, 02:08

terabajt je napisao/la:Kolko je bilo gledalaca na Kantridi i kolko uopste moze da primi.
10 000... kapacitet je 10 200 mislim
#SuningOUT

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 23 avg 2013, 07:39

a razlog je taj jer je onaj prvi igrač u zaleđu, istina, drugi igrač dolazi iznutra i nije u zaleđu ali obojica idu na loptu skupa i on nije mogao procjeniti pogotovo iz tamo onog kuta tko je ugurao loptu u gol jer smo i mi na tv to tek vidjeli na usporenom..da ovaj nije isao na loptu ok
Potpuno si u pravu, iskoristio je pasivni nedozvoljeni položaj i izvršio radnju pokretom tijela prema lopti, definitivno je zaledje, svake godine se donose neki novi napuci o tome radi ubrzanja igre, al' ovakve stvari , a pogotovo u vratarevom prostoru se moraju dosudjivati, samo je zanimljivo da se tu ne donose pravilnici već senapucima kroz instrukture sudjenja upoznavaju suci kako reagirati, ovaj se nije držao toga, a odluku je lako pravdati, to je slobodno uvjerenje i tu se ne može nista.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 23 avg 2013, 08:36

England je napisao/la:
a razlog je taj jer je onaj prvi igrač u zaleđu, istina, drugi igrač dolazi iznutra i nije u zaleđu ali obojica idu na loptu skupa i on nije mogao procjeniti pogotovo iz tamo onog kuta tko je ugurao loptu u gol jer smo i mi na tv to tek vidjeli na usporenom..da ovaj nije isao na loptu ok
Potpuno si u pravu, iskoristio je pasivni nedozvoljeni položaj i izvršio radnju pokretom tijela prema lopti, definitivno je zaledje, svake godine se donose neki novi napuci o tome radi ubrzanja igre, al' ovakve stvari , a pogotovo u vratarevom prostoru se moraju dosudjivati, samo je zanimljivo da se tu ne donose pravilnici već senapucima kroz instrukture sudjenja upoznavaju suci kako reagirati, ovaj se nije držao toga, a odluku je lako pravdati, to je slobodno uvjerenje i tu se ne može nista.
to i kazem, odluku je lako pravdat jer je na koncu Ibišević dao gol a nije bio u ofsajdu ali po meni on to nije znao i morao je dizat zastavicu jer maltene kopačka uz kopačku je bila..da ne kažem da su skoro pa skupa zabili gol
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 23 avg 2013, 08:37

Definitivno su pogurali , al' kada uzmeš sve u obzir, zaslužili su gosti gol, bojim se potopa Rijeke.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 23 avg 2013, 08:48

England je napisao/la:Definitivno su pogurali , al' kada uzmeš sve u obzir, zaslužili su gosti gol, bojim se potopa Rijeke.
jer ako skontas ono kad je ofsajd i uvijek cerec krenuo na loptu i on odmah dize, a ako se odmakne od nje i drugi naleti nece svirat.zato mislim da je ovdje morao! odmah mahat cim je ovaj krenuo..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 23 avg 2013, 10:29

Kevin je napisao/la:
England je napisao/la:
to i kazem, odluku je lako pravdat jer je na koncu Ibišević dao gol a nije bio u ofsajdu ali po meni on to nije znao i morao je dizat zastavicu jer maltene kopačka uz kopačku je bila..da ne kažem da su skoro pa skupa zabili gol
Doduse. Ponovno kad pogledam, morao bih se sloziti. U momentu upucivanja lopte je u zaledju, istina izmice se na moment, ali onda se ponovno ukljucuje u igru i ide na loptu (sto je kljucno u cijeloj prici jer se tom radnjom ''aktivirao''), puka sreca i slucajnost je sto je Ibisevic na kraju dosao do lopte jer je i suigrac mu bio aktivan sudionik u toj akciji, a nije smio biti.
Uglavnom, zaledje koje se moze lako pred bilo kojom komisijom obraniti.
...Život za Široki...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 23 avg 2013, 13:16

Damian je napisao/la:Jao skakao sam kao da Dinamo igra 8-)
Također. :mrgreen:

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 23 avg 2013, 15:03

slika

slika
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 23 avg 2013, 15:29

Odlicna atmosfera tim vise sto se navijalo za Rijeku, a ne protiv HNS i UEFE ..... sto se nazalost u Maksimiru nece dogoditi u dogledno vrijeme

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 23 avg 2013, 15:59

Pitam se zašto.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 23 avg 2013, 20:20

Nakon tehnickih problema sto su imali HNL opet na Srbijanskim arenama. :D

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 24 avg 2013, 12:31

SiamoNoi je napisao/la:Pitam se zašto.
I ja isto. :?
Hayley <3

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 24 avg 2013, 12:40

Mogao bi Slaven večeras ćopnut koji bod Dinamu :P
Modri su malo uzdrmani, a Slavenu gori pod nogama.. Bit će zanimljivo.. Uzdamo se u Katu :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 24 avg 2013, 13:48

dubrava je napisao/la:Mogao bi Slaven večeras ćopnut koji bod Dinamu :P
Modri su malo uzdrmani, a Slavenu gori pod nogama.. Bit će zanimljivo.. Uzdamo se u Katu :D
Kad se Zdravko sjuri u svlacionicu pa im hebe majku :P
RIP CITY!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 24 avg 2013, 15:17

dubrava je napisao/la:Mogao bi Slaven večeras ćopnut koji bod Dinamu :P
U zadnjih, mislim 13 utakmica su uspjeli izvuci samo jedan jedini bod, a veceras ce biti i cetrnaesta :mrgreen:

Inace, Lokomotiva - Zadar 2-0
Chago zabio drugi gol, drago mi je zbog njega :D

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 24 avg 2013, 22:54

Istra bolja, zasluzena pobjeda!
RIP CITY!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 25 avg 2013, 12:51

Niče Ruža Hrvatska: Splitu novi stadion braće Žužul s pokretnim tribinama

http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogomet ... fault.aspx

Evo nesto konkretno receno od strane Grada. Zuzuli za sad sute, ali ocito da rade, a tako je i najbolje, jer neki pricaju, a ne rade(Suker u Osijeku). Ovo je lijepa vijest, bilo bi super da Hrvatska dobije jos jedan nov, lijep i funkcionalan stadion poslije Dugopolja i Pule. Svakako ne treba zaboraviti ni da u Rijeci najavljuju izgradnju. Jos da se pokrene nesto u Osijeku HNL bi mogao biti infrastrukturno vrlo jak.

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 26 avg 2013, 10:27

Komentator jaci nego u 1.HNL :mrgreen:
[youtube][/youtube]

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 26 avg 2013, 12:00

Sinoćnje dvije utakmice;
Hrv.Dragovoljac - Rijeka 0:2
Split - Osijek 4:0

Rijeka je odigralo dobro, mirno, lijepo, mogli su dati i još koji gol. Nije igrao ni Benko ni Kvržić od prve, ali ima Rijeka široku i dobru klupu.

Ostala je još zaostala utakmica 5.kola između Lokomotive i Hajduka koja se igra u srijedu na Maksimiru. Rijeka i Dinamo i dalje bez poraza, Dragovoljac i Slaven i dalje bez pobjede..

slika
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.