1. HNL
Re: 1. HNL
Kolko je bilo gledalaca na Kantridi i kolko uopste moze da primi.
10 000... kapacitet je 10 200 mislimterabajt je napisao/la:Kolko je bilo gledalaca na Kantridi i kolko uopste moze da primi.
#SuningOUT
Potpuno si u pravu, iskoristio je pasivni nedozvoljeni položaj i izvršio radnju pokretom tijela prema lopti, definitivno je zaledje, svake godine se donose neki novi napuci o tome radi ubrzanja igre, al' ovakve stvari , a pogotovo u vratarevom prostoru se moraju dosudjivati, samo je zanimljivo da se tu ne donose pravilnici već senapucima kroz instrukture sudjenja upoznavaju suci kako reagirati, ovaj se nije držao toga, a odluku je lako pravdati, to je slobodno uvjerenje i tu se ne može nista.a razlog je taj jer je onaj prvi igrač u zaleđu, istina, drugi igrač dolazi iznutra i nije u zaleđu ali obojica idu na loptu skupa i on nije mogao procjeniti pogotovo iz tamo onog kuta tko je ugurao loptu u gol jer smo i mi na tv to tek vidjeli na usporenom..da ovaj nije isao na loptu ok
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
to i kazem, odluku je lako pravdat jer je na koncu Ibišević dao gol a nije bio u ofsajdu ali po meni on to nije znao i morao je dizat zastavicu jer maltene kopačka uz kopačku je bila..da ne kažem da su skoro pa skupa zabili golEngland je napisao/la:Potpuno si u pravu, iskoristio je pasivni nedozvoljeni položaj i izvršio radnju pokretom tijela prema lopti, definitivno je zaledje, svake godine se donose neki novi napuci o tome radi ubrzanja igre, al' ovakve stvari , a pogotovo u vratarevom prostoru se moraju dosudjivati, samo je zanimljivo da se tu ne donose pravilnici već senapucima kroz instrukture sudjenja upoznavaju suci kako reagirati, ovaj se nije držao toga, a odluku je lako pravdati, to je slobodno uvjerenje i tu se ne može nista.a razlog je taj jer je onaj prvi igrač u zaleđu, istina, drugi igrač dolazi iznutra i nije u zaleđu ali obojica idu na loptu skupa i on nije mogao procjeniti pogotovo iz tamo onog kuta tko je ugurao loptu u gol jer smo i mi na tv to tek vidjeli na usporenom..da ovaj nije isao na loptu ok
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Definitivno su pogurali , al' kada uzmeš sve u obzir, zaslužili su gosti gol, bojim se potopa Rijeke.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
jer ako skontas ono kad je ofsajd i uvijek cerec krenuo na loptu i on odmah dize, a ako se odmakne od nje i drugi naleti nece svirat.zato mislim da je ovdje morao! odmah mahat cim je ovaj krenuo..England je napisao/la:Definitivno su pogurali , al' kada uzmeš sve u obzir, zaslužili su gosti gol, bojim se potopa Rijeke.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Doduse. Ponovno kad pogledam, morao bih se sloziti. U momentu upucivanja lopte je u zaledju, istina izmice se na moment, ali onda se ponovno ukljucuje u igru i ide na loptu (sto je kljucno u cijeloj prici jer se tom radnjom ''aktivirao''), puka sreca i slucajnost je sto je Ibisevic na kraju dosao do lopte jer je i suigrac mu bio aktivan sudionik u toj akciji, a nije smio biti.Kevin je napisao/la:to i kazem, odluku je lako pravdat jer je na koncu Ibišević dao gol a nije bio u ofsajdu ali po meni on to nije znao i morao je dizat zastavicu jer maltene kopačka uz kopačku je bila..da ne kažem da su skoro pa skupa zabili golEngland je napisao/la:Potpuno si u pravu, iskoristio je pasivni nedozvoljeni položaj i izvršio radnju pokretom tijela prema lopti, definitivno je zaledje, svake godine se donose neki novi napuci o tome radi ubrzanja igre, al' ovakve stvari , a pogotovo u vratarevom prostoru se moraju dosudjivati, samo je zanimljivo da se tu ne donose pravilnici već senapucima kroz instrukture sudjenja upoznavaju suci kako reagirati, ovaj se nije držao toga, a odluku je lako pravdati, to je slobodno uvjerenje i tu se ne može nista.a razlog je taj jer je onaj prvi igrač u zaleđu, istina, drugi igrač dolazi iznutra i nije u zaleđu ali obojica idu na loptu skupa i on nije mogao procjeniti pogotovo iz tamo onog kuta tko je ugurao loptu u gol jer smo i mi na tv to tek vidjeli na usporenom..da ovaj nije isao na loptu ok
Uglavnom, zaledje koje se moze lako pred bilo kojom komisijom obraniti.
...Život za Široki...
Također.Damian je napisao/la:Jao skakao sam kao da Dinamo igra![]()

- Insect_terminator
- Kontakt:
Odlicna atmosfera tim vise sto se navijalo za Rijeku, a ne protiv HNS i UEFE ..... sto se nazalost u Maksimiru nece dogoditi u dogledno vrijeme
Pitam se zašto.
Nakon tehnickih problema sto su imali HNL opet na Srbijanskim arenama. 

- badblueboylivno
- Kontakt:
Mogao bi Slaven večeras ćopnut koji bod Dinamu
Modri su malo uzdrmani, a Slavenu gori pod nogama.. Bit će zanimljivo.. Uzdamo se u Katu

Modri su malo uzdrmani, a Slavenu gori pod nogama.. Bit će zanimljivo.. Uzdamo se u Katu

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Kad se Zdravko sjuri u svlacionicu pa im hebe majkudubrava je napisao/la:Mogao bi Slaven večeras ćopnut koji bod Dinamu![]()

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
U zadnjih, mislim 13 utakmica su uspjeli izvuci samo jedan jedini bod, a veceras ce biti i cetrnaestadubrava je napisao/la:Mogao bi Slaven večeras ćopnut koji bod Dinamu![]()

Inace, Lokomotiva - Zadar 2-0
Chago zabio drugi gol, drago mi je zbog njega

Niče Ruža Hrvatska: Splitu novi stadion braće Žužul s pokretnim tribinama
http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogomet ... fault.aspx
Evo nesto konkretno receno od strane Grada. Zuzuli za sad sute, ali ocito da rade, a tako je i najbolje, jer neki pricaju, a ne rade(Suker u Osijeku). Ovo je lijepa vijest, bilo bi super da Hrvatska dobije jos jedan nov, lijep i funkcionalan stadion poslije Dugopolja i Pule. Svakako ne treba zaboraviti ni da u Rijeci najavljuju izgradnju. Jos da se pokrene nesto u Osijeku HNL bi mogao biti infrastrukturno vrlo jak.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogomet ... fault.aspx
Evo nesto konkretno receno od strane Grada. Zuzuli za sad sute, ali ocito da rade, a tako je i najbolje, jer neki pricaju, a ne rade(Suker u Osijeku). Ovo je lijepa vijest, bilo bi super da Hrvatska dobije jos jedan nov, lijep i funkcionalan stadion poslije Dugopolja i Pule. Svakako ne treba zaboraviti ni da u Rijeci najavljuju izgradnju. Jos da se pokrene nesto u Osijeku HNL bi mogao biti infrastrukturno vrlo jak.
Komentator jaci nego u 1.HNL
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Sinoćnje dvije utakmice;
Hrv.Dragovoljac - Rijeka 0:2
Split - Osijek 4:0
Rijeka je odigralo dobro, mirno, lijepo, mogli su dati i još koji gol. Nije igrao ni Benko ni Kvržić od prve, ali ima Rijeka široku i dobru klupu.
Ostala je još zaostala utakmica 5.kola između Lokomotive i Hajduka koja se igra u srijedu na Maksimiru. Rijeka i Dinamo i dalje bez poraza, Dragovoljac i Slaven i dalje bez pobjede..

Hrv.Dragovoljac - Rijeka 0:2
Split - Osijek 4:0
Rijeka je odigralo dobro, mirno, lijepo, mogli su dati i još koji gol. Nije igrao ni Benko ni Kvržić od prve, ali ima Rijeka široku i dobru klupu.
Ostala je još zaostala utakmica 5.kola između Lokomotive i Hajduka koja se igra u srijedu na Maksimiru. Rijeka i Dinamo i dalje bez poraza, Dragovoljac i Slaven i dalje bez pobjede..

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.