Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Dok je Aguero ovako ocajan nema sanse da Edin ne bude prva opcija u napadu.
+ sto je Dzekson u strasnoj formi.
Po meni najbitnije je sto on ponovo redovno ulazi u gol sanse i da je agilan, pokretljiv i predstavlja problem svakoj odbrani protiv koje igra.
Kod Mancinija je bio dosta statican i u odnosu na tog Dzeku ovaj sad je kao preporodjen.
Kao da je ovog ljeta presao iz Wolfsburga a ne prije 2 i pol godine.
Sezona je duga, utakmica je i previse, a ako ovako nastavi u svim vaznijim utakmicama ce i igrati.
Negredo ce dobiti svoje minute, ali ce ipak biti rezerva Dzeki u vecini meceva, dok od Jovetica barem u ovoj polusezoni ne ocekujem neke ekstra partije s obzirom da je samo stigao i trebace mu odredjeni period i da se navikne na tim, a i da se prilagodi na ligu i dosta brzi i cvrsci fudbal.
Lijepi dani dolaze za Edina i na klupskom i na reprezentativnom planu..
+ sto je Dzekson u strasnoj formi.
Po meni najbitnije je sto on ponovo redovno ulazi u gol sanse i da je agilan, pokretljiv i predstavlja problem svakoj odbrani protiv koje igra.
Kod Mancinija je bio dosta statican i u odnosu na tog Dzeku ovaj sad je kao preporodjen.
Kao da je ovog ljeta presao iz Wolfsburga a ne prije 2 i pol godine.
Sezona je duga, utakmica je i previse, a ako ovako nastavi u svim vaznijim utakmicama ce i igrati.
Negredo ce dobiti svoje minute, ali ce ipak biti rezerva Dzeki u vecini meceva, dok od Jovetica barem u ovoj polusezoni ne ocekujem neke ekstra partije s obzirom da je samo stigao i trebace mu odredjeni period i da se navikne na tim, a i da se prilagodi na ligu i dosta brzi i cvrsci fudbal.
Lijepi dani dolaze za Edina i na klupskom i na reprezentativnom planu..
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Prati ove 3-ice u Kardajiffa, zagorco mu Edin zivot bioharko8 je napisao/la:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Sledece sedmice Dzeko i Negredo od prve minute, Aguero nije zasluzio da igra ispred Dzeke ili Negreda
A vidi Aguera kako dize rukice kad je Dzeko zabioBadrHari je napisao/la:Prati ove 3-ice u Kardajiffa, zagorco mu Edin zivot bioharko8 je napisao/la:
Ma ne'a, pravi timski igracBH430 je napisao/la:A vidi Aguera kako dize rukice kad je Dzeko zabio
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Opet teorije zavjere. Proslih godina Tevez, Balotelli & Mancini. Ove godine Negredo, uskoro i Jovetić uz standardnog Aguerra. Opet će da nas kara Španski lobi, ne daju mu loptu, itd...?
A meni sa druge strane Edin djeluje tako moćno i mislim da nikada nije bio u boljoj formi i da nikada nije imao ovoliko samopouzdanja. Sada je napokon sve u njegovim rukama, kralj rotacija je otišao, došao je normalan trener koji je već pokazao da mu je Džeko jedan od najbitnijih igrača u timu i da je sve ostalo na Džeki.
Sjećate li se kad je Spursima zabio četiri komada i narednu tekmu je bio na klupi? Zar mislite da bi se to moglo desiti Pellegrijiu?
A meni sa druge strane Edin djeluje tako moćno i mislim da nikada nije bio u boljoj formi i da nikada nije imao ovoliko samopouzdanja. Sada je napokon sve u njegovim rukama, kralj rotacija je otišao, došao je normalan trener koji je već pokazao da mu je Džeko jedan od najbitnijih igrača u timu i da je sve ostalo na Džeki.
Sjećate li se kad je Spursima zabio četiri komada i narednu tekmu je bio na klupi? Zar mislite da bi se to moglo desiti Pellegrijiu?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Bayern@heart
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Virtu4l je napisao/la:

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
[youtube][/youtube]
5:53
5:53
A da ga vidi Amraaaaa, a da ga vidi Amraaaaaa
samo da Dzekson bude u prvoj protiv Hulla a ne vidim razlog da tako ne bude..I njima utrpa barem jedan i idemo do prvog strijelca premier lige
-
edinjo-bih
- Kontakt:
AzRimiRzA je napisao/la:A da ga vidi Amraaaaa, a da ga vidi Amraaaaaa
-
realan_coek
- Kontakt:
Sasvim logicna izmjena pelegrinija jer su na dzeki konstantno bila 2-3 igraca a tim to nije znao iskoristiti. I dzeko je realno samo iz suta sa distance mogao zabiti gol dok negreda nisu toliko cuvala + je bio svjez. Pelegrini je isao da zabije jos 1 i da pobijedi. Izlaskom dzeke otvorio je vise prostora cardifu ali su sanse bile vece da zabiju go realno kolko god da je dzeko bio najbolji igrac citya moras ga vaditi kad ostatak ekipe to ne uspijeva iskoristiti.
Ne'a sta. Realan Co'ek.realan_coek je napisao/la:Sasvim logicna izmjena pelegrinija jer su na dzeki konstantno bila 2-3 igraca a tim to nije znao iskoristiti. I dzeko je realno samo iz suta sa distance mogao zabiti gol dok negreda nisu toliko cuvala + je bio svjez. Pelegrini je isao da zabije jos 1 i da pobijedi. Izlaskom dzeke otvorio je vise prostora cardifu ali su sanse bile vece da zabiju go realno kolko god da je dzeko bio najbolji igrac citya moras ga vaditi kad ostatak ekipe to ne uspijeva iskoristiti.
Mogao bi City konacno u drugi krug LP..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne da bi mogao, nego moraju. Drugo mjesto im je prioritet, za sta onoliki milioni ako ne mogu ispred CSKA i Plzena zavrsiti u grupi.Rios je napisao/la:Mogao bi City konacno u drugi krug LP..
CSKA ce biti belaj, ebo te pare.Goalgetter je napisao/la:Ne da bi mogao, nego moraju. Drugo mjesto im je prioritet, za sta onoliki milioni ako ne mogu ispred CSKA i Plzena zavrsiti u grupi.Rios je napisao/la:Mogao bi City konacno u drugi krug LP..
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Ma ja ba.. Umjesto CSKA i Bayerna trebali su im FC Kopenhagen i Steaua.. Onda bi grupa izgledala kao da bi se mozda moglo ocekivat da prodju nekako..AzRimiRzA je napisao/la:CSKA ce biti belaj, ebo te pare.Goalgetter je napisao/la:Ne da bi mogao, nego moraju. Drugo mjesto im je prioritet, za sta onoliki milioni ako ne mogu ispred CSKA i Plzena zavrsiti u grupi.Rios je napisao/la:Mogao bi City konacno u drugi krug LP..
Ako ne prodju sada, neka se ubiju.
Apsolutno se slazem..Plzen nije nikakav protivnik relano,CSKA-a nije vise sila kao sto je bio ranijih godina tako da to drugo mjesto ne bi trebalo doci u pitanje..Moje misljenje je ni da Bayern nece biti onako dominantan kao prosle sezone,pa mi mozda mogli i do prvog mjesta..Volio bi zbog Dzeke da odu sto dalje fakat..Goalgetter je napisao/la:Ne da bi mogao, nego moraju. Drugo mjesto im je prioritet, za sta onoliki milioni ako ne mogu ispred CSKA i Plzena zavrsiti u grupi.Rios je napisao/la:Mogao bi City konacno u drugi krug LP..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
CSKA bolja od Cardiff'a. Cardiff bolji od Citija. Logika cista.ZgemboAdislic je napisao/la:Ma ja ba.. Umjesto CSKA i Bayerna trebali su im FC Kopenhagen i Steaua.. Onda bi grupa izgledala kao da bi se mozda moglo ocekivat da prodju nekako..AzRimiRzA je napisao/la:CSKA ce biti belaj, ebo te pare.Goalgetter je napisao/la:Ne da bi mogao, nego moraju. Drugo mjesto im je prioritet, za sta onoliki milioni ako ne mogu ispred CSKA i Plzena zavrsiti u grupi.
Ako ne prodju sada, neka se ubiju.
Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 26 gostiju.