FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 avg 2013, 20:19

DrzavaTuzla je napisao/la:Ja se vodim time da kad bi do 5 bodova kasnili za prvim na kraju prvog dijela sezona u drugom bi ih mogli stici u jos pojacanja koja ce biti sigurno.
Prica se nesto i za Stanu da ce nam se pridruziti u drugom dijelu sezone, a ne bi bio on jedino pojacanje samo da prezivimo i mi i Azmir ovaj prvi dio sezone jer previse je ovih dusmana, a i vi ste previse pesimisticni.
za stanu je gotova prica dogovoreno je i on ce se pridruziti sigurno Slobodi ..barem tako Azmir kaze :)..eh treba nam tu jos veznjaka i ne znam gdje bi mi koristili Stanu na krilu jel?..beka ne isplati se sad ovo dirat sto smo doveli dvojiu ponajboljih u ligi Efendic i Mehanovic
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 25 avg 2013, 20:26

SaltCityAttack je napisao/la:
DrzavaTuzla je napisao/la:Ja se vodim time da kad bi do 5 bodova kasnili za prvim na kraju prvog dijela sezona u drugom bi ih mogli stici u jos pojacanja koja ce biti sigurno.
Prica se nesto i za Stanu da ce nam se pridruziti u drugom dijelu sezone, a ne bi bio on jedino pojacanje samo da prezivimo i mi i Azmir ovaj prvi dio sezone jer previse je ovih dusmana, a i vi ste previse pesimisticni.
za stanu je gotova prica dogovoreno je i on ce se pridruziti sigurno Slobodi ..barem tako Azmir kaze :)..eh treba nam tu jos veznjaka i ne znam gdje bi mi koristili Stanu na krilu jel?..beka ne isplati se sad ovo dirat sto smo doveli dvojiu ponajboljih u ligi Efendic i Mehanovic
U veznom redu znao znao je to igrat kad je bio prosli put kod nas.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 25 avg 2013, 21:09

Nemojte se uzdati u priču da će biti nešto na ljeto ako budemo kasnili za liderom. Od te priče nema ništa, vidjeli ste kako se teško u ovoj ligi vraćati i stizati bodovni zaostatak. Mnogo efektnije bi bilo da sad napravimo prednost, pa onda na proljeće laganica.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 25 avg 2013, 21:59

Claus je napisao/la:Nemojte se uzdati u priču da će biti nešto na ljeto ako budemo kasnili za liderom. Od te priče nema ništa, vidjeli ste kako se teško u ovoj ligi vraćati i stizati bodovni zaostatak. Mnogo efektnije bi bilo da sad napravimo prednost, pa onda na proljeće laganica.
Može se sustići, samo bolje na vrijeme obezbijediti neku siguricu. Npr. poslije zime smo za Vitezom kasnili 10 bodova, u 4 kola smo ih skinuli na 5 bodova zaostatka, poslije toga je slijedilo ono s.ra.nj.e u Rodoču, i tad smo izgubili korak.

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 25 avg 2013, 22:35

Treba vama dobar jedan ili cak dva vezna igraca ako mislite nesto postici. Bio sam na utakmici u Doboju proslo kolo i Mladost je bila bolji protivnik. Ako ciljate na premijer ligu onda vam trebaju dva dobra veznjaka. Cak vam i napadac treba jer onaj dugonja 99 nije nista pokazao cak mislim da vas je i ostetio. Jer je Sloboda postigla go koji je ponisten zbog prekrsaja koji je on napravio na golmanu. Lopta isla preko golmana i usla bi u go da on i nije dirao golmana, ali on se napravio budala i samo vam ucinio medvjedju uslugu. Mladost imala puno vise loptu u svom posjedu i mislim da im cak nisu ni svirana dva penala kada su igraci Slobode igrali rukom, vjerovatno sudija smatrao da nije bilo namjere. Znam da ovo odudara malo od ovoga sto vi pisete ali sam kroz ovu utakmicu uocio neke nedostatke u ekipi za koje mislim da trebate ispraviti ako ciljate na PL. Jos nesto kada su igraci izasli na teren igraci Mladosti su izgledali kao djeca u odnosu na vase i mislio sam da cete ih poderati medjutim bili su bolji.

red_black
Kontakt:

Post Postao/la red_black » 25 avg 2013, 22:58

Nema druze od toga nista, ne moze mu Sloboda ni priblizno ponuditi ono sto ima u Becu, + je i prinovu gore dobio skoro, tako da... Slaba fajda:)

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 25 avg 2013, 23:02

Stana na krilo jašta, Efendić neka ostane na lijevom krilu, a Nezić i Mehanović kao bekovi .. ili da Efendić umjesto Nezića ode na lijevog beka, a da nađemo neko lijevo krilo umjesto Mehidića .. a opet je tu ovo sranje sa 21 godinom, bla bla
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 25 avg 2013, 23:12

red_black je napisao/la:

Nema druze od toga nista, ne moze mu Sloboda ni priblizno ponuditi ono sto ima u Becu, + je i prinovu gore dobio skoro, tako da... Slaba fajda:)
nije prinovu dobio gore nego ovde :D
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

red_black
Kontakt:

Post Postao/la red_black » 25 avg 2013, 23:22

Nema druze od toga nista, ne moze mu Sloboda ni priblizno ponuditi ono sto ima u Becu, + je i prinovu gore dobio skoro, tako da... Slaba fajda:)[/quote]
nije prinovu dobio gore nego ovde :D[/quote]

Malo je off, ali hajde. Prinova o kojoj ja govorim nema ni mjesec, rodjena Becanka:) Elem, i ja bih volio da se Stana vrati, ali za ovu sezonu je to nemoguca misija iz vise razloga, ali eto, mozda sljedece sezone bude nesto...

xvid
Kontakt:

Post Postao/la xvid » 25 avg 2013, 23:30

joksimovic je napisao/la:Zna li neko od vas da li je neki igrač iz ove lige zaigrao u Premijer ligi?
Oprostite što se uključujem na vašu temu, ali samo da odgovorim Joksimovicu da znam dvojicu koja su iz nižih liga prešli u premijerligaša. Prvi je Ivan Mamić koji je iz Druge lige jug (iz Troglava) prešao u Slaviju i drugi je Milovan Aćić koji je iz Prve lige FBiH (Troglava) prešao u Rudar iz Prijedora.
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 26 avg 2013, 09:40

Hvala na informaciji,baš mi je drago ako ima takvih.

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 26 avg 2013, 11:27

Efendić barem po sezoni koju je odigrao kod nas, najbolje i jedino kvalitetno može odigrati na bočnoj poziciji u odbrambenoj formaciji sa 4 igrača i lijevo i desno

iz te pozicije on piči ko Hasan Salihamidžić naprije-nazad, centaršut, probijanje strane...

nema on kapacitet za sredine, nije neki extra tehničar a i nema smisao za igru u veznom redu, da zadrži loptu, proigra, odigra, doda itd...osim ako mu Smajil nije ubacio zrno mudrosti u glavu
Undici stelle - ACM 1899

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 26 avg 2013, 11:36

baltazar1 je napisao/la:Efendić barem po sezoni koju je odigrao kod nas, najbolje i jedino kvalitetno može odigrati na bočnoj poziciji u odbrambenoj formaciji sa 4 igrača i lijevo i desno

iz te pozicije on piči ko Hasan Salihamidžić naprije-nazad, centaršut, probijanje strane...

nema on kapacitet za sredine, nije neki extra tehničar a i nema smisao za igru u veznom redu, da zadrži loptu, proigra, odigra, doda itd...osim ako mu Smajil nije ubacio zrno mudrosti u glavu
nije takva igra da je ogranicen da igra samo u sredini, formacijski igra a ovako potpuno nesto drugacije.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 26 avg 2013, 11:45

pa dobro, vjerovatno i jest tako...ja samo pišem ono što sam primjetio kod ovog igrača dok je bio sezonu kod nas

proban je i naprijed na krilnim pozicijama u veznom redu ali ubjedljivo je najjače partije pružao igrajući iz zadnje linije...kao takav je garantujem prošle sezone bio jedan od najjačih bekova u ligi
Undici stelle - ACM 1899

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 26 avg 2013, 12:14

xvid je napisao/la:
joksimovic je napisao/la:Zna li neko od vas da li je neki igrač iz ove lige zaigrao u Premijer ligi?
Oprostite što se uključujem na vašu temu, ali samo da odgovorim Joksimovicu da znam dvojicu koja su iz nižih liga prešli u premijerligaša. Prvi je Ivan Mamić koji je iz Druge lige jug (iz Troglava) prešao u Slaviju i drugi je Milovan Aćić koji je iz Prve lige FBiH (Troglava) prešao u Rudar iz Prijedora.
Trejic iz Bihaca u Gradacac

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 26 avg 2013, 12:21

Efendic je definitvno nase najjace pojacanje za ovu sezonu sto sam i naglasio poslije prvog kola.. u subotu je to pokazo- igrom manje vise ali zalaganjem definitivno :).

Zelio bi da naglasim jos da dolaskom Kene a Gradinim odlaskomnismo nista izgubili. Keno je u subotu odigro strasnu partiju i niti jedna lopta nije uletila u 16 a da je Keno ne pokupi glavom ili nogom.. mislim da je igracima Mladosti posto malo i crnjak igrat na njegovu stranu :D.

A opet.. zamislite tandem Keno i Grado :O.. zao mi je sto je Grado otiso al mi je drago sto imamo Kenu :)
075

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 26 avg 2013, 12:24

Keno je po meni bio nas najbolji igrac u subotu ni jednog duela nije izgubio.
A slazem se i za Samira po meni je najbolji igrac u ekipi.

---------------Hadzic
Mehanovic-Salihovic-Cejvanovic-Nezic

Efendic----Brckalic----Omic---Mehidic

------------Mujkic----Galin

Ovako nesto mi igramo od prilike samo sto se cesto mjenjaju pozicije i formacija zna preci u 4-3-3 kad Mehidic i Mujkic odu malo vise na krilo. Efa se prikljuci sredini, cak se i mjenjaju pozicije tokom citave utakmice Brckalic se izvlaci dosta na krilo, mehidic se vraca u sredinu i tako...
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 26 avg 2013, 12:46

Tkanton je napisao/la:
xvid je napisao/la:
Trejic iz Bihaca u Gradacac
Bilo je ljudi igrača, kako nije!

Mujić (onaj što mu je djed nešto) i Slomić su došli iz Budučnosti u Slobodu!
Čak mislim da je i Zoletić iz Slavena prešao u Slobodu,ali nisam baš siguran.

Čak je Sloboda svojevremeno dobila velikog strijelca u tom periodu iz Tojšića, Senada Mujića ;) koji je poslije igrao za Žepče, Orašje pa ponovo Slobodu.

Mnogi će se sjetiti i Iljke Tomića ;)

Onda, Jaranović je mislim iz Radničkog koji je tada bio 2.Liga FBiH odigrao polusezonu u Radniku iz Bijeljine.

Ima njih još, ali mi ne dolaze u glavu
tuzlanska Sloboda

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 26 avg 2013, 12:49

Sad se sjetih i Turbića koji je došao u Slobodu vjerovatno iz Gradine (svakako iz bar jedne lige ispod Premijera)
tuzlanska Sloboda

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 26 avg 2013, 12:51

Pa onda Čehajić Laki sa Šičkog koji je u Slobodu došao iz Omladinca (tada bili 1.Liga FBiH).
Šteta što je odmah po dolasku fasovao tešku povredu i poslije više nikada nije bio isti
tuzlanska Sloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.