NK Zvijezda Gradačac

zmaj_Bosne
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zmaj_Bosne » 26 avg 2013, 09:22

Kevin je napisao/la:kakvo je suđenje bilo u subotu sa Širokim? ovdje svašta pričaju
da nije bilo baš pošteno
Sudjenje je katastrofa bilo, tip nema pojma o sudjenju. Kako je imo propusta prema Širokom tako i prema Zvijezdi. Poprilično izgubljen tip.
Dragon Town

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 26 avg 2013, 09:25

zmaj_Bosne je napisao/la:
Kevin je napisao/la:kakvo je suđenje bilo u subotu sa Širokim? ovdje svašta pričaju
da nije bilo baš pošteno
Sudjenje je katastrofa bilo, tip nema pojma o sudjenju. Kako je imo propusta prema Širokom tako i prema Zvijezdi. Poprilično izgubljen tip.
tek sad vidjeh da je ovaj sudio:
Terzić Husein

pa ovaj lik je zalutao u nogomet, gledao sam ga jednom na Pecari usrao je utakmicu mislim Široki - Leotar koja je završila 4-5:0 za Široki, laganica bila, ali on je srao do bola sa svojim suđenjem..i jendom sam gledao na tv-u..

ja neznam ko ga drži i čiji je "igrač" ali sam mislio da je davno odstranjen ovaj glupan
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 26 avg 2013, 09:48

Vi umjesto da se radujete velikoj pobjedi,i to nad Širokim,vi iznosite gluposti--Kupljena-.Onako se malo pitam, pa ko će vama ugoditi.Nije mi jasno zašto neki ovdje umanjuju dobru igru vaših igrača,kao i pobjedu, koja vam je toliko bila bitna.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 26 avg 2013, 10:05

joksimovic je napisao/la:Vi umjesto da se radujete velikoj pobjedi,i to nad Širokim,vi iznosite gluposti--Kupljena-.Onako se malo pitam, pa ko će vama ugoditi.Nije mi jasno zašto neki ovdje umanjuju dobru igru vaših igrača,kao i pobjedu, koja vam je toliko bila bitna.
Ma to pojedinci neznaju sta ce od muke.... ima toga oko svakog kluba

Zzzzzzzz
Kontakt:

Post Postao/la Zzzzzzzz » 26 avg 2013, 10:46

elf1 je napisao/la:
Zzzzzzzz je napisao/la:
rukfash je napisao/la:Dogovorena utakmica , da se oslobodi pritiska i Doro ispadne trener , kostalo je i kostace i vise ! igro keca ko god je znao ... ne umanjujuci zasluge za borbenost ekipe ! Cestitke momcima !
Ma kakav Doro i trener,sta vam je ljudi... nastimana utakmica i svi znaju za to...al 3 boda su ipak 3 boda ;)
ti se prijavio da nam to kazes...dobro vjerujemo ti posto nisi imao sa cega da nas prije obavijestis... :lol: :lol: :lol:
Steka mi WiFi na Iphonu :D :lol: :lol: :lol: :lol: , davno bi ja to napiso :lol:

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 26 avg 2013, 12:29

haha cudno kad takvih kao sto si ti uvijek nesto steka pred utakmicu...nakon utakmice sve proradi :lol: :lol:
zamieni iphon sa nokiom Lumia 920 da ti ne steka strasno su dobri :D
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

tuzlajug
Kontakt:

Post Postao/la tuzlajug » 26 avg 2013, 12:37

astra1922 je napisao/la:izgleda ipak ninkovic danas dolazi
imenovanje novog trenera uvjerovatno u srijedu,a biti ce veliko iznenadjenje,siguran sam isto tako i najbolje rijesenje,vec ce to fadil postaviti kako treba,vazno je da je musto otisao i samo mozemo ocekivati bolje dane

biglegend
Kontakt:

Post Postao/la biglegend » 26 avg 2013, 12:56

tuzlajug je napisao/la:
imenovanje novog trenera uvjerovatno u srijedu,a biti ce veliko iznenadjenje,siguran sam isto tako i najbolje rijesenje,vec ce to fadil postaviti kako treba,vazno je da je musto otisao i samo mozemo ocekivati bolje dane
Odakle vam informacija da je Mustafa dobio/dao otkaz.... nigdje nema zvanične potvrde toga

tuzlajug
Kontakt:

Post Postao/la tuzlajug » 26 avg 2013, 13:08

biglegend je napisao/la:
tuzlajug je napisao/la:
Odakle vam informacija da je Mustafa dobio/dao otkaz.... nigdje nema zvanične potvrde toga
..dobro sam informisan iz prve ruke,a i informacija se da provijeriti a i musto bi se trebao oglasiti...salu na stranu ali onog momenta kada je nurdo ozvanicio da se povlaci i musto je shvatio da vise nema zaledjinu i vec se u subotu u dva sata prije utakmice povukao i nije ni bio prisutan na utakmici

tuzlajug
Kontakt:

Post Postao/la tuzlajug » 26 avg 2013, 13:12

biglegend je napisao/la:
tuzlajug je napisao/la:
.. a osim toga mislim da ce i novi trener (ako i definitivno bude potvrdjen) vise prostora davati mladjim zmajevima te domacim momcima a ova pojacanja (??? upitna) ce i te kako morati da se dokazu da b i bili standardni

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 26 avg 2013, 13:15

Odlazak Mustafe i seljakluka koji je on uveo u Zvijezdu je najbolja vijest za ovaj grad ako bude istinita ! Nurdo je htio biti okruzen svojim ljudima bez obzira na njihove namjere i kvalitete ...

gradacaczmaj
Kontakt:

Post Postao/la gradacaczmaj » 26 avg 2013, 13:26

RATKO NINKOVIC ma jedini nas on moze i iscupat iz ovog svega :lol: napokon neki dobar potez

tombinjo
Kontakt:

Post Postao/la tombinjo » 26 avg 2013, 13:45

Danas ce se znat ime novog trenera

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 26 avg 2013, 13:50

eto nakon odlaska mustafe da li ce se status morankica promijeniti
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

tuzlajug
Kontakt:

Post Postao/la tuzlajug » 26 avg 2013, 13:55

nedžad je napisao/la:eto nakon odlaska mustafe da li ce se status morankica promijeniti
jedan od trenerskih kandidata je izjavio da bi sigurno vratio morankica u kadar i da bi domaci igraci dobivali vise prostora

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 26 avg 2013, 13:55

U ovom momentu je najbitnije da gosp.Fadil preuzme stvar u svoje ruke i da vrati ugled klubu koji je imao,a vremenom ce doc i igra koju svi istinski navijaci prizeljkuju.Dosta je bilo seljakljuka u klubu i kojekakvi afera koje blate ime naseg kluba.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 26 avg 2013, 14:28

tuzlajug je napisao/la:
nedžad je napisao/la:eto nakon odlaska mustafe da li ce se status morankica promijeniti
jedan od trenerskih kandidata je izjavio da bi sigurno vratio morankica u kadar i da bi domaci igraci dobivali vise prostora
Onda moraju Doru otjerat..

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 26 avg 2013, 14:33

Ninković !!!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 avg 2013, 14:37

ninkovic ratko jedan je od nas :D ,kakve je on samo treninge vodio ,disciplina ozbiljnost autoritet.vjerujem da bi dobro radio sa nasom ekipom i da bi ozvukao maksimum od igraca.samo neznam ko bi mu bio pomocnik.doro ili denis
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 26 avg 2013, 14:41

ratko ninkovic sjedio u bambiju, ali nije dosao poslom u gradacac..

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.