Sudjenje je katastrofa bilo, tip nema pojma o sudjenju. Kako je imo propusta prema Širokom tako i prema Zvijezdi. Poprilično izgubljen tip.Kevin je napisao/la:kakvo je suđenje bilo u subotu sa Širokim? ovdje svašta pričaju
da nije bilo baš pošteno
NK Zvijezda Gradačac
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Dragon Town
tek sad vidjeh da je ovaj sudio:zmaj_Bosne je napisao/la:Sudjenje je katastrofa bilo, tip nema pojma o sudjenju. Kako je imo propusta prema Širokom tako i prema Zvijezdi. Poprilično izgubljen tip.Kevin je napisao/la:kakvo je suđenje bilo u subotu sa Širokim? ovdje svašta pričaju
da nije bilo baš pošteno
Terzić Husein
pa ovaj lik je zalutao u nogomet, gledao sam ga jednom na Pecari usrao je utakmicu mislim Široki - Leotar koja je završila 4-5:0 za Široki, laganica bila, ali on je srao do bola sa svojim suđenjem..i jendom sam gledao na tv-u..
ja neznam ko ga drži i čiji je "igrač" ali sam mislio da je davno odstranjen ovaj glupan
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
Vi umjesto da se radujete velikoj pobjedi,i to nad Širokim,vi iznosite gluposti--Kupljena-.Onako se malo pitam, pa ko će vama ugoditi.Nije mi jasno zašto neki ovdje umanjuju dobru igru vaših igrača,kao i pobjedu, koja vam je toliko bila bitna.
Ma to pojedinci neznaju sta ce od muke.... ima toga oko svakog klubajoksimovic je napisao/la:Vi umjesto da se radujete velikoj pobjedi,i to nad Širokim,vi iznosite gluposti--Kupljena-.Onako se malo pitam, pa ko će vama ugoditi.Nije mi jasno zašto neki ovdje umanjuju dobru igru vaših igrača,kao i pobjedu, koja vam je toliko bila bitna.
Steka mi WiFi na Iphonuelf1 je napisao/la:ti se prijavio da nam to kazes...dobro vjerujemo ti posto nisi imao sa cega da nas prije obavijestis...Zzzzzzzz je napisao/la:Ma kakav Doro i trener,sta vam je ljudi... nastimana utakmica i svi znaju za to...al 3 boda su ipak 3 bodarukfash je napisao/la:Dogovorena utakmica , da se oslobodi pritiska i Doro ispadne trener , kostalo je i kostace i vise ! igro keca ko god je znao ... ne umanjujuci zasluge za borbenost ekipe ! Cestitke momcima !![]()
![]()

haha cudno kad takvih kao sto si ti uvijek nesto steka pred utakmicu...nakon utakmice sve proradi
zamieni iphon sa nokiom Lumia 920 da ti ne steka strasno su dobri

zamieni iphon sa nokiom Lumia 920 da ti ne steka strasno su dobri

DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
imenovanje novog trenera uvjerovatno u srijedu,a biti ce veliko iznenadjenje,siguran sam isto tako i najbolje rijesenje,vec ce to fadil postaviti kako treba,vazno je da je musto otisao i samo mozemo ocekivati bolje daneastra1922 je napisao/la:izgleda ipak ninkovic danas dolazi
Odakle vam informacija da je Mustafa dobio/dao otkaz.... nigdje nema zvanične potvrde togatuzlajug je napisao/la:imenovanje novog trenera uvjerovatno u srijedu,a biti ce veliko iznenadjenje,siguran sam isto tako i najbolje rijesenje,vec ce to fadil postaviti kako treba,vazno je da je musto otisao i samo mozemo ocekivati bolje daneastra1922 je napisao/la:izgleda ipak ninkovic danas dolazi
..dobro sam informisan iz prve ruke,a i informacija se da provijeriti a i musto bi se trebao oglasiti...salu na stranu ali onog momenta kada je nurdo ozvanicio da se povlaci i musto je shvatio da vise nema zaledjinu i vec se u subotu u dva sata prije utakmice povukao i nije ni bio prisutan na utakmicibiglegend je napisao/la:Odakle vam informacija da je Mustafa dobio/dao otkaz.... nigdje nema zvanične potvrde togatuzlajug je napisao/la:imenovanje novog trenera uvjerovatno u srijedu,a biti ce veliko iznenadjenje,siguran sam isto tako i najbolje rijesenje,vec ce to fadil postaviti kako treba,vazno je da je musto otisao i samo mozemo ocekivati bolje daneastra1922 je napisao/la:izgleda ipak ninkovic danas dolazi
.. a osim toga mislim da ce i novi trener (ako i definitivno bude potvrdjen) vise prostora davati mladjim zmajevima te domacim momcima a ova pojacanja (??? upitna) ce i te kako morati da se dokazu da b i bili standardnibiglegend je napisao/la:Odakle vam informacija da je Mustafa dobio/dao otkaz.... nigdje nema zvanične potvrde togatuzlajug je napisao/la:imenovanje novog trenera uvjerovatno u srijedu,a biti ce veliko iznenadjenje,siguran sam isto tako i najbolje rijesenje,vec ce to fadil postaviti kako treba,vazno je da je musto otisao i samo mozemo ocekivati bolje daneastra1922 je napisao/la:izgleda ipak ninkovic danas dolazi
Odlazak Mustafe i seljakluka koji je on uveo u Zvijezdu je najbolja vijest za ovaj grad ako bude istinita ! Nurdo je htio biti okruzen svojim ljudima bez obzira na njihove namjere i kvalitete ...
-
- Kontakt:
RATKO NINKOVIC ma jedini nas on moze i iscupat iz ovog svega
napokon neki dobar potez

Danas ce se znat ime novog trenera
eto nakon odlaska mustafe da li ce se status morankica promijeniti
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
jedan od trenerskih kandidata je izjavio da bi sigurno vratio morankica u kadar i da bi domaci igraci dobivali vise prostoranedžad je napisao/la:eto nakon odlaska mustafe da li ce se status morankica promijeniti
U ovom momentu je najbitnije da gosp.Fadil preuzme stvar u svoje ruke i da vrati ugled klubu koji je imao,a vremenom ce doc i igra koju svi istinski navijaci prizeljkuju.Dosta je bilo seljakljuka u klubu i kojekakvi afera koje blate ime naseg kluba.
Onda moraju Doru otjerat..tuzlajug je napisao/la:jedan od trenerskih kandidata je izjavio da bi sigurno vratio morankica u kadar i da bi domaci igraci dobivali vise prostoranedžad je napisao/la:eto nakon odlaska mustafe da li ce se status morankica promijeniti
Ninković !!!
ninkovic ratko jedan je od nas
,kakve je on samo treninge vodio ,disciplina ozbiljnost autoritet.vjerujem da bi dobro radio sa nasom ekipom i da bi ozvukao maksimum od igraca.samo neznam ko bi mu bio pomocnik.doro ili denis

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- gradacac10
- Kontakt:
ratko ninkovic sjedio u bambiju, ali nije dosao poslom u gradacac..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.