FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ovaj vas stambolic u ulozi novinara jel radi za sc?
http://www.facebook.com/haris.stambolic?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
jesul ga ovo u izbjeglistvu maltretirali dok je bio u Zenici pa mu odatle mrznja?
http://www.facebook.com/haris.stambolic?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
jesul ga ovo u izbjeglistvu maltretirali dok je bio u Zenici pa mu odatle mrznja?
momak stvarno zna igrati lopte, ali ima mađioničarske tačke nestajanja. k'o da mentalno pada ako fuli prvi šut. tako je bilo u banja luci, onaj šut što je avdukić izvadio (ustvari i naša jedina prava šansa poslije gola) i onda više ništa.gio10 je napisao/la:Vidio si ga sinoc, zato ne dobija sansu.corleone87 je napisao/la:Je li Bucan nesta povrijedjen pa lik svaku sa klupe pocinje.On kako je usao poceli smo zustrije napadati.I nije mi jasno nikako zasto se Hodzic zapostavlja pa jbg Liverpul ga nama poslao na pozajmicu da igra momak,da moze biti spreman a ne da sjedi na klupi.Prosle sezone bio nam je jedan od glavnih igraca a sad pocinje utakmice sa klupe.
Zapravo, nisi ga ni vidio
@BeSha1992
Pasa moj lijepi,toliko si mlad da se ne sjecas vase zadnje titule...bolje idi starog pitaj koji te je mozda vodio na utakmice nek ti isptica kakvu ste proslavu imali....
Zato u skokovima od**** sa teme...
Pasa moj lijepi,toliko si mlad da se ne sjecas vase zadnje titule...bolje idi starog pitaj koji te je mozda vodio na utakmice nek ti isptica kakvu ste proslavu imali....
Zato u skokovima od**** sa teme...
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- corleone87
- Kontakt:
Problem je sto momak dobija priliku na kasiku.Stavi ga od pocetka u talu sa Bucanom i Jamakom i vidicete napredak u igri.gio10 je napisao/la:Vidio si ga sinoc, zato ne dobija sansu.corleone87 je napisao/la:Je li Bucan nesta povrijedjen pa lik svaku sa klupe pocinje.On kako je usao poceli smo zustrije napadati.I nije mi jasno nikako zasto se Hodzic zapostavlja pa jbg Liverpul ga nama poslao na pozajmicu da igra momak,da moze biti spreman a ne da sjedi na klupi.Prosle sezone bio nam je jedan od glavnih igraca a sad pocinje utakmice sa klupe.
Zapravo, nisi ga ni vidio
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
slobodnjak
- Kontakt:
Ma Radnik je odlična ekipa ,gledao sam prva 3 kola u Travniku .Igrali su Vitez ,Slavija i oni.Ljudi su za klasu bolji i od Viteza i Slavije.Sve utakmice od početka igraju odlično,i vi ste ih jednostavno izgleda malo podcjenili.Niko u ovoj ligi nije za klasu jači pa ni vi iako ste bili zasluženo šampioni.A bogami čini se po rezultatimu u B.Luci i po igri tamo pogotovo u prvom pol. i ovom protiv Radnika, da niste na nivou od prošle sezone.Ta saga sa Osimom u kojoj on prepotentno i za mene,moje lično mišljenje, bezobrazno i neodgovorno neće da govori zašto ga nema 5 kola na klupi itekako utiče ne vas.Morećete tu stvar i taj veliki problem što prije rješiti iako svi bježite od te priče.Od problema se ne treba bježati.Nego ga rješiti.Kako stvari stoje izgleda da Osim kod vas može da radi šta hoće i ponaša se kao da je klub njegov privatni.Velike su po vama njegove zasluge za Želju i to stoji,ali ne može klub biti nečiji rob pa makar i Tito bio e ne Osim.Ne smije njemu tamo niko pisnuti izgleda.
Bez zle namjere napisano jbg,ali iz neutralnog ugla gledajući na to se svodi.Sa srećom i de se to kod vas riješi što prije jer ovakva situacija nije nikako dobra za vas htjeli vi to priznati ili ne ,osnovni je to problem i razlog lošijim rezultatima u zadnje vrijeme.A moga bi neko konačno i iznjeti u čemu je problem ,jer sve ovo s Amarom postaje smješno...
Bez zle namjere napisano jbg,ali iz neutralnog ugla gledajući na to se svodi.Sa srećom i de se to kod vas riješi što prije jer ovakva situacija nije nikako dobra za vas htjeli vi to priznati ili ne ,osnovni je to problem i razlog lošijim rezultatima u zadnje vrijeme.A moga bi neko konačno i iznjeti u čemu je problem ,jer sve ovo s Amarom postaje smješno...
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
i prošle godine je radnik uzeo bod na grbavici. a veliku većinu utakmica smo odigrali lošije nego ovu sinoć.
- champions1921
__________________________Hadzic________________________
Stanic__________Zeljkovic___________Kerla__________Urdinov
_________________Tomic___________Jamak_________________
Bajic
__________________Hodzic__________________Bucan
_______________________Adilovic__________________________
Selimovic, E.Colic i Svraka pod hitno na klupu zbog ocajne forme.. Ne znam sta se desava sa Vernesom?? Upropastio je svaki napad u kojem je dohvatio loptu a i u defanzivi ocajan.. E.Colic jedan od najnetalentovanijih igraca u novijoj istoriji fudbalske igre ali nije on kriv sto ga forsiraju, to je do strucnog staba.. Kapitenu izgleda dosadilo igrati a mozda se nada da ce ga sef otjerati kao sto je Zebu pa se svjesno glupira na terenu
Ostali odradili tu negdje, u granicama svojih mogucnosti koje na zalost nisu visoke osim kad je u pitanju par pojedinaca kao sto su Tomic i Jamak..
Sve u svemu nije tekma bila losa.. Mi nismo imali srece
sto bi rekao sef struke iz komsijskog tabora
Bice to sve dobro aBd..
ZEEEEEEEEEELJOOOOOOOOOOOOOO
p.s. Papci se furaju na Baklje...
Stanic__________Zeljkovic___________Kerla__________Urdinov
_________________Tomic___________Jamak_________________
Bajic
_______________________Adilovic__________________________
Selimovic, E.Colic i Svraka pod hitno na klupu zbog ocajne forme.. Ne znam sta se desava sa Vernesom?? Upropastio je svaki napad u kojem je dohvatio loptu a i u defanzivi ocajan.. E.Colic jedan od najnetalentovanijih igraca u novijoj istoriji fudbalske igre ali nije on kriv sto ga forsiraju, to je do strucnog staba.. Kapitenu izgleda dosadilo igrati a mozda se nada da ce ga sef otjerati kao sto je Zebu pa se svjesno glupira na terenu
Sve u svemu nije tekma bila losa.. Mi nismo imali srece
Bice to sve dobro aBd..
ZEEEEEEEEEELJOOOOOOOOOOOOOO
p.s. Papci se furaju na Baklje...
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 26 avg 2013, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
debele stative i prečke 
mislim, šalu na stranu, kad od 7-8 totalnih zicera realizuješ dva, to nije (ne)sreća, nego (ne)znanje i (ne)kvalitet. može husref pričati šta hoće, ja nisam od one škole mišljenja koja to pravda nekom imaginarnom srećom ili nesrećom. isto vrijedi i za nas i za komšije i za svaki drugi tim na svijetu.
Ne bi bilo lose osvjeziti ekipu nekim novim igracem mada mislim da su sanse za to nikakve.
kako mi je krivo zbog ova dva boda jer nam predstoji tezak raspored a ekip aje desetkovana samo da nam drugi klubovi ne pobjegnu puno na polusezoni kad se vrati kvesic,zolotic,benjo to ce biti druga ekipa jos ovaj skaljic
-
RiverPlate
- Kontakt:
Ja mislim da će se konačni rasplet oko Amara znati poslije pauze koja slijedi nakon Zrinjskog.Ako protiv Slavije ne bude na klupi ja mislim da neće ni biti nikako.Dosta je više ovog amaterizma, najveći smo klub u državi ne znamo ko nam je glavni trener, pa ovo nema ni u Kongu!Neka se poslije pauze lijepo izjasni kako stvari stoje, a Gredić umjesto što se kupa u Turskoj u plićaku kao neko dijete, bolje mu je dole da traži sponzore ili potencijalne igrače!Ovo više nema smisla, moramo znati na čemu smo, jel idemo u nova osvajanja sa Amarom ili da se okrenemo Dini i njemu damo punu podršku do kraja sezone!
Grbavica naš je Hram!!!
Ovaj prvi gol Radnika Jamakov 90% gdje ce dijagonalu na pola terena raditi daje igracu loptu u noge a da ispred ovoga niko do stopera nema,pri toj greski se normalno otovorio veliki prostor ovaj i da nije sutao mogao je odigrati u stranu jel se visak tom greskom napravio,mogo veca i ozbiljnija greska nego sto je Svraka kiksao sa predajom kod drugog Radnikovog gola kod kojeg je btw ispalo jos par igraca
Ali i pored te greske Jamak vam je najbolji bio jedini igrac koji je jak na lopti
Ali i pored te greske Jamak vam je najbolji bio jedini igrac koji je jak na lopti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ne znam ovo oko Amara hocel necel al nekako me nervira ovo kod Zelje sto zavisi bukvalno od 1 covjeka a dosad smo sigurno MORALI napraviti masineriju od kluba gdje ne zavisi samo od 1 lica ako mislimo biti ozbiljan klub jer klub, udruzenje bilo sta kada zavisi od 1 covjeka nije na dobrom putu vrlo lako se moze desiti pad a dosad smo trebali da funkcionisemo svi zajedno pa kada i fali neko da se to nadopunjuje a ovako sve je na 1 covjeku a to nimalo ne valjaRiverPlate je napisao/la:Ja mislim da će se konačni rasplet oko Amara znati poslije pauze koja slijedi nakon Zrinjskog.Ako protiv Slavije ne bude na klupi ja mislim da neće ni biti nikako.Dosta je više ovog amaterizma, najveći smo klub u državi ne znamo ko nam je glavni trener, pa ovo nema ni u Kongu!Neka se poslije pauze lijepo izjasni kako stvari stoje, a Gredić umjesto što se kupa u Turskoj u plićaku kao neko dijete, bolje mu je dole da traži sponzore ili potencijalne igrače!Ovo više nema smisla, moramo znati na čemu smo, jel idemo u nova osvajanja sa Amarom ili da se okrenemo Dini i njemu damo punu podršku do kraja sezone!
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
tačno je to 100%. al' trenutno nema lijeka ni solucije.
Mi imamo najbolje navijače na svijetu,jedni pale drugi psuju.Od prosutih bodova samo više boli glupost i nemoć na tribinama.Sinoć naprosto na snimku nisam mogao ponovo gledati našu igru.Puno stvari me podsjeća na neka prošla vremena i u onoj a i u ovoj državi.Zaista se nadam da pred nama nije period apatije i stagnacije jer ovolika neozbiljnos i bahatost od uprave teško može proći nekažnjeno.
Ma nista ovo sa Amarom se mora rijesiti,ako je klub spao da zavisi od dobre volje Amara hoce li ili nece se vratiti na klupu,hebi ti to sve.Svaka cast njemu ali ovo je smijesno,takodze Gredic -sta taj covjek radi-ono kolikoja vidim nista,sem sto se kupa po Turskoj.I onda imaju obraza reci Mala posjeta,i dobra je kako se oni odnose prema navijacima i klubu 
Muharemovicu odlazi iz Zelje
I jos nesto ona slika tunela na Grbavici govori o atmosferi u klubu,Amar na jednoj strani Muharemovic na drugoj
o moj boze pomozi nam
Muharemovicu odlazi iz Zelje
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ja stvarno ne mogu da vas svatim. Da li je bio zakan pres po pitanju Amara? Jeste, i sta je receno na tom istom? Da je Amar novi sportski direktor kluba. Da li je bilo price o njegovom vracanju? Nije, zasto? Jer je sit svega, i misli da sa ove pozicije moze pronaci uljeze, sabotere unutar kluba. Kraj price po tom pitanju vise. Dok ne uvidi ko su sve ti sto sabotiraju, nece se garant vratiti...Dajte covjeku vremena majka mu stara. Cetiri godine stvara nesto sa timom bez ikakve love, a drugi se kresu od prvi tim, umjesto da ga prate (naravno, mislim na stranke i upravu). A da ne spominjem kresanje od Dzekinih para. Jos malo pa ce svi u dzamije da mole da se ovaj proda, posto nista ne rade vec samo sadake traze.
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 6 gostiju.