Pomocnik bi mu bio Denis.astra1922 je napisao/la:ninkovic ratko jedan je od nas,kakve je on samo treninge vodio ,disciplina ozbiljnost autoritet.vjerujem da bi dobro radio sa nasom ekipom i da bi ozvukao maksimum od igraca.samo neznam ko bi mu bio pomocnik.doro ili denis
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
nego zbog cega, na izlet mozda????gradacac10 je napisao/la:ratko ninkovic sjedio u bambiju, ali nije dosao poslom u gradacac..
ako je dosao u gradacac ja sam siguran da ce on bit trener
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Fadil je od petka ponovo predsjednik kluba sa svim ovlastima. Prvo što je uradio je dao do znanja pojedinim da nisu tu u interesu kluba već u interesu svojih džepova. A sad mi nešto najviše žao psihologazmajevac je napisao/la:U ovom momentu je najbitnije da gosp.Fadil preuzme stvar u svoje ruke i da vrati ugled klubu koji je imao,a vremenom ce doc i igra koju svi istinski navijaci prizeljkuju.Dosta je bilo seljakljuka u klubu i kojekakvi afera koje blate ime naseg kluba.

Dragon Town
Ratko Ninkovic je sjeo na stolicu koju je energicno privukao stolu,uzeo hemijsku u ruku znacajno pogledao sve prisutne i .....
Zao nam je izgubili smo vezu sa nasim reporterom,ne znamo sta se desilo.
-
- Kontakt:
...puce vezarasta1922 je napisao/la:Ratko Ninkovic je sjeo na stolicu koju je energicno privukao stolu,uzeo hemijsku u ruku znacajno pogledao sve prisutne i .....

Nije valjda da je Sladja nadeleko poznati psiholog iscepila sa Banjezmaj_Bosne je napisao/la:Fadil je od petka ponovo predsjednik kluba sa svim ovlastima. Prvo što je uradio je dao do znanja pojedinim da nisu tu u interesu kluba već u interesu svojih džepova. A sad mi nešto najviše žao psihologazmajevac je napisao/la:U ovom momentu je najbitnije da gosp.Fadil preuzme stvar u svoje ruke i da vrati ugled klubu koji je imao,a vremenom ce doc i igra koju svi istinski navijaci prizeljkuju.Dosta je bilo seljakljuka u klubu i kojekakvi afera koje blate ime naseg kluba.![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
...a uvazeni kajakas,rukometas,fitnes trener i sta sve ne, Mehic .....???Tkanton je napisao/la:Nije valjda da je Sladja nadeleko poznati psiholog iscepila sa Banjezmaj_Bosne je napisao/la:Fadil je od petka ponovo predsjednik kluba sa svim ovlastima. Prvo što je uradio je dao do znanja pojedinim da nisu tu u interesu kluba već u interesu svojih džepova. A sad mi nešto najviše žao psihologazmajevac je napisao/la:U ovom momentu je najbitnije da gosp.Fadil preuzme stvar u svoje ruke i da vrati ugled klubu koji je imao,a vremenom ce doc i igra koju svi istinski navijaci prizeljkuju.Dosta je bilo seljakljuka u klubu i kojekakvi afera koje blate ime naseg kluba.![]()
![]()
![]()
![]()
Malo iz arhive.zmajevac je napisao/la:Mante ljudi pretjerivanja o porovjerenim super igracima kad je to isto kao i predhodni godina .Bice tu par dobri i veci dio koji ce grijat klupu ili tribine.Kakav fitnes trener,fitnes trener ti je u svakom klubu dobar pomocni trener.Kakav psiholog neko se provali pa rece psihijatar.Dobrom treneru nije potreban psiholog jer on sam psiholoski motivise i pripremi ekipu.To je samo da se nekom obezbjedi dodatni izvor finansiranja,bolje da se taj novac preusmjeri prema djeci koja dole treniraju.
Da ne bih više bacali bombe oko Ninkovića evo slika...

-
- Kontakt:
Po ovome izgleda da nema nista od povrtaka Ratka, ko li ce osvanuti na klupi, ko je taj misticni trener?
Mozda je bio pa se vratioemir_dj je napisao/la:Da ne bih više bacali bombe oko Ninkovića evo slika...

Bosanski zmaj je napisao/la:...puce vezarasta1922 je napisao/la:Ratko Ninkovic je sjeo na stolicu koju je energicno privukao stolu,uzeo hemijsku u ruku znacajno pogledao sve prisutne i .....
Zao nam je izgubili smo vezu sa nasim reporterom,ne znamo sta se desilo.![]()
Mora da je Zzzzzzzz prenosio događaj......
Znaci ipak Ciro trener

Bio je Ratko,kasnije smo saznali od naseg reportera,kako nam on prenosi sve je bilo dogovoreno ali olovka nije valjala i odgodjen je potpis do daljnjeg.
Nadamo se da ce ova neizvjesnost potrajati sto duze,jer mi novinari zivimo od ovoga.
Nadamo se da ce ova neizvjesnost potrajati sto duze,jer mi novinari zivimo od ovoga.
Zuk3E je napisao/la:Bosanski zmaj je napisao/la:...puce vezarasta1922 je napisao/la:Ratko Ninkovic je sjeo na stolicu koju je energicno privukao stolu,uzeo hemijsku u ruku znacajno pogledao sve prisutne i .....

elf1 je napisao/la:haha cudno kad takvih kao sto si ti uvijek nesto steka pred utakmicu...nakon utakmice sve proradi![]()
![]()
zamieni iphon sa nokiom Lumia 920 da ti ne steka strasno su dobri
Imao sam i taj, al i on steka

to ti je bila kineska verzija...probaj nabavit sebi orginal garantujem da nece stekatZzzzzzzz je napisao/la:elf1 je napisao/la:haha cudno kad takvih kao sto si ti uvijek nesto steka pred utakmicu...nakon utakmice sve proradi![]()
![]()
zamieni iphon sa nokiom Lumia 920 da ti ne steka strasno su dobri
Imao sam i taj, al i on steka![]()
![]()
![]()

DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Zuk3E je napisao/la:Bosanski zmaj je napisao/la:...puce vezarasta1922 je napisao/la:Ratko Ninkovic je sjeo na stolicu koju je energicno privukao stolu,uzeo hemijsku u ruku znacajno pogledao sve prisutne i .....

DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Promjena mora biti , Mustafa , Doro pa i svi iz administracije su se dosada dobro iskompromitovali , sve se to treba rastjerati pa ponovo praviti gradski klub ! Vrlo je tesko raditi i praviti klub kada se ekipa i treneri mjenjaju svakih 6 mjeseci , to je neozbiljnost . Svaki pomak naprijed je za pohvalu !
Sreća pa onaj Ibraka ode u Sarajevo za sportskog direktora a bio sam se pribojavao da ga neće dovest u Zvijezdu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.