FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ne znam zašto Martino ovoliko sere oko cijene za Balea a zaboravio je Neymara.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
I najbolji grijese xD ahahahaDesimaL je napisao/la:![]()
![]()
Cesc van der Fabregas
...il' bos, il' hadzija...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinoćnju pobjedu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
xaviesta to oko Maskerana - ako "sve utakmice" racunas samo ove dvije prvenstvene onda se moze i pricati, ali ako se sjecas odmah prve prije ovih dvije (prijateljska s Bajernom) - tvoja zakletva
je dobrano profulala procjenu i covjek ga nadskocio kad smo primili prvi gol od Bajerna. Ne kazem da se ne trudi ali je peh da Bog sacuva. 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
[youtube][/youtube]
Adriano je najbolji bek Barce vec drugu godinu...mogo bolji nego njegov zemljak Alves koji je medisjki eksponiraniji.
Alves je propao ko kauč i vakat je Montoyu....gori od brazilca nece biti da ga hebeš.
Adriano je najbolji bek Barce vec drugu godinu...mogo bolji nego njegov zemljak Alves koji je medisjki eksponiraniji.
Alves je propao ko kauč i vakat je Montoyu....gori od brazilca nece biti da ga hebeš.
Messi danas trenirao bez problema 90% šanse da nastupi, Adriano upitan, skauti pratili Mangalu, Busi do 2018.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Don't hate what you don't understand.
Barcelona reject a €40M offer from PSG for Pedro. [Marca]

ser del barça es el millor que hi ha !
Ne vjerujem.Scof1eld je napisao/la:Barcelona reject a €40M offer from PSG for Pedro. [Marca]
![]()
Pa dao bi ga za puno manje, realno

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ono kad pišeš u mraku pa umjesto keca stisneš četvorku. I meni se često desi.Scof1eld je napisao/la:Barcelona reject a €40M offer from PSG for Pedro. [Marca]
![]()
@Donnie
inace ova inf. o Pedru je tacna koliko i ona da Barca dovodi stopera ovog ljeta

inace ova inf. o Pedru je tacna koliko i ona da Barca dovodi stopera ovog ljeta
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ma valjanje šuplje od strane MarceScof1eld je napisao/la:Barcelona reject a €40M offer from PSG for Pedro. [Marca]
![]()

Glupi seici.
Pa klauzula je 120 miliona.
Pa klauzula je 120 miliona.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
manite zahebancije sa pedrinjom, koliko god da je sad i u zadnje vrijeme u losoj formi, zasluzio je postovanje, odigrao je neke sjajne velike utakmice, svojom trkom i golovima bio je bitna karika u pohodima na lige prvaka i domaca prvenstva, a sigurno da ce jos dosta toga dobroga napraviti
osim toga nase je dijete, nije kostao nista, nije nikad imao veliku platu, svojim radom se izborio za sve, moramo ga postovati i nadati se da ce se vratiti u dobru formu, dobar je to igrac kad je u formi,davao je golove u finalima i polufinalima lige prvaka, rjesavao je el clasice, osim toga je bio i velika radilica, svaki trener voli takve igrace samo sto navijaci ne vide koliko su takvi igraci zahvalni, vidimo kad pedro nesto fula ili slabije odigra,ne vidimo kad trci i za sebe i za messija, kako otvara prostor i pomaze odbrani
samo da se vrati u formu, naigrat ce se on jos velikih utakmica i valjat ce nam
ta ponuda je izmosljotina, a i da je istina, ne bi ga se lako odrekao niko vjerujte, neka njega kod nas,bitno je imati s njim sirinu u napadu, nije njemu mrsko ni na klupi sjediti, a takve je tesko naci
osim toga nase je dijete, nije kostao nista, nije nikad imao veliku platu, svojim radom se izborio za sve, moramo ga postovati i nadati se da ce se vratiti u dobru formu, dobar je to igrac kad je u formi,davao je golove u finalima i polufinalima lige prvaka, rjesavao je el clasice, osim toga je bio i velika radilica, svaki trener voli takve igrace samo sto navijaci ne vide koliko su takvi igraci zahvalni, vidimo kad pedro nesto fula ili slabije odigra,ne vidimo kad trci i za sebe i za messija, kako otvara prostor i pomaze odbrani
ta ponuda je izmosljotina, a i da je istina, ne bi ga se lako odrekao niko vjerujte, neka njega kod nas,bitno je imati s njim sirinu u napadu, nije njemu mrsko ni na klupi sjediti, a takve je tesko naci
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Pa niko to i ne spori, niti ko šta zamjera Pedru.Romariooo je napisao/la:manite zahebancije sa pedrinjom, koliko god da je sad i u zadnje vrijeme u losoj formi, zasluzio je postovanje, odigrao je neke sjajne velike utakmice, svojom trkom i golovima bio je bitna karika u pohodima na lige prvaka i domaca prvenstva, a sigurno da ce jos dosta toga dobroga napraviti
Momak je "dijete Barce", nije klub koštao ni feninga, nema neku visoku platu, nije neka zahtjevna zvijezda, dobar i zahvalan igrac za sistema, plus i reprezentativac Španije koja je najjaca sila na svijetu - ALI za 40 miliona Rosell bi ga prodao iste sekunde bez razmišljanja (da ima neko zainteresovan)....tako da je ta prica sa PSG-om koju Marca plasira je presmiješna

ma koliko god ko da daje,nema sad prodaje, trebali bi jos i kupovati jer smo tanki sa rosterom,ovako na pocetku sezone ne izgleda to lose,al kasnije kad krenu povrede i kartoni, bice gutavo
u napadu treba jos jedan back up, ako pretpostavimo da su starteri uglavnom mesi,neymar i alexis, u pricuvi su samo pedro i telllo,to je jako tanko, neki back up jeftiniji bi se morao dovesti, svaka povreda nekoga znacila bi da non stop moraju igrati isti igraci i to stvara umor, ako nekad dvojica budu povrijedjena onda je vec kriticno
vezni red je popunjen, otisao alcantara, ubacen sergi roberto - nije lose
odbrana najkriticnija, bekovi hajd i mogu proci, alves i alba, zamjena adriano pa i montoya, al stoper se mora dovesti,ili klasni i barem back -up, puyola nece biti vrlo vjerovatno veci dio sezone, cim mascerano ili pike se povrijede ili imaju kartone, odmah prpa, a to ce sigurno cesto desavati
ne razumijem nikako, proslog ljeta se ocigledno zahebali u procjeni, tanki igracki usli u sezonu i to se obilo o glavu, gresku su svi priznali vise manje, ocito je bilo, sad se isto sve ponavlja, diletantska politika nema sta, ja sam iskreno mislio da je nemoguce da se takve greske ponavljaju,al eto jos koji dan samo otvoren transfer window, a niko ne dolazi
da barem dovedu sakha i recimo u napad sta ja znam santa cruza pa hajd i nekako,ovako nista, kostat ce nas to
u napadu treba jos jedan back up, ako pretpostavimo da su starteri uglavnom mesi,neymar i alexis, u pricuvi su samo pedro i telllo,to je jako tanko, neki back up jeftiniji bi se morao dovesti, svaka povreda nekoga znacila bi da non stop moraju igrati isti igraci i to stvara umor, ako nekad dvojica budu povrijedjena onda je vec kriticno
vezni red je popunjen, otisao alcantara, ubacen sergi roberto - nije lose
odbrana najkriticnija, bekovi hajd i mogu proci, alves i alba, zamjena adriano pa i montoya, al stoper se mora dovesti,ili klasni i barem back -up, puyola nece biti vrlo vjerovatno veci dio sezone, cim mascerano ili pike se povrijede ili imaju kartone, odmah prpa, a to ce sigurno cesto desavati
ne razumijem nikako, proslog ljeta se ocigledno zahebali u procjeni, tanki igracki usli u sezonu i to se obilo o glavu, gresku su svi priznali vise manje, ocito je bilo, sad se isto sve ponavlja, diletantska politika nema sta, ja sam iskreno mislio da je nemoguce da se takve greske ponavljaju,al eto jos koji dan samo otvoren transfer window, a niko ne dolazi
da barem dovedu sakha i recimo u napad sta ja znam santa cruza pa hajd i nekako,ovako nista, kostat ce nas to
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Takve ponude nije ni bilo, to je patka. Ali da jeste, pa trebalo bi ga odmah prodati, za te pare možeš dovesti dvojicu igrača ništa manjeg kvaliteta od Pedra.
Smoke Weed Everyday!

Deco objavio kraj karijere!
kakva je to igracina bila ,steta sto se povlaci ,
hvala mu na svemu
[youtube][/youtube]
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- RickBlaine
- Kontakt:
Messi Sanchezu: "Con lo malo que eres,no se como has podido costar tanto"
Mali tiranin :kava:
Mali tiranin :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Prijevod za one koji nisu gledali Esmeraldu? 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.