Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

mandraX
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la mandraX » 26 avg 2013, 09:41

Kakav poklon na kladionici danas, 2.40 na pobjedu domaćina.

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 26 avg 2013, 10:43

Martex je napisao/la:Spisak organizovanih gledanja utakmice Manchester United - Chelsea:

Tuzla (Scala)
Sarajevo (BH United)
Zenica (Club 072)
Visoko (Caffe Bar Stil Godusa)
Bužim (Histrion)
Gornji Vakuf (Dior)
Vitez (Phoenix)
Fojnica (Malibu)
Bugojno (Zaza)
Stipanjici - Tomislavgrad (Marlboro)
Gorazde (Coco)
Breza (Lisac)
Livno (Boem) (Mirakul)
Dodana jos dva grada Breza i Livno :)
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

labe22
Kontakt:

Post Postao/la labe22 » 26 avg 2013, 10:53

De Gea
Jones Rio Vidic Evra
Carrick Ando
Valencia Rooney Welbeck
RvP

Imam neki osjecaj da bi ovaj sastav danas mogao :D

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 26 avg 2013, 11:05

---------------De Gea----------------
---Jones--Ferdinand--Vidić---Evra
---------Carrick---Cleverley--------
----Valencia--Rooney--Welbeck----
-------------Van Persie---------------

Jones na Hazarda, trebao bi riješit tu pretnju. Za očekivati standardno dobru predstavu od Ferdinanda i Vidića i za nadati se da Carrick-Claverly duo može ako ne nadigrati, bar odigrati sa Chelseaovom sredinom terena. U napadu ne bi trebalo biti problema, Welbeck je uhvatio formu, Persie je u formi, sad kako će se pokazati Rooney, vidjet ćemo.. Ova utakmica mu je prekretnica, ako je motivisan nek' pokaže i koliko. Valencia, od njega ne očekujem ništa posebno, ali barem neka defanzivno pomogne ako ništa drugo...

Što se tiče izmjena, volio bi vidit Zahu>Valencia, i Kagawa>Rooney i Hernandez-a da uđe u igru, on ima odličan niz protiv Chelsea. Od koristi nam je jučerašnja blamaža City-a, samo da izbjegnemo dodatne povrede pred jako težak raspored, i pobjedimo naravno, ništa više :lol: :twisted:
Zadnja izmjena: xGGMU, dana/u 26 avg 2013, 12:03, ukupno mijenjano 1 put.
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 26 avg 2013, 11:42

mandraX je napisao/la:Kakav poklon na kladionici danas, 2.40 na pobjedu domaćina.
A u Super Ponudi još više :D
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 avg 2013, 11:49

mandraX je napisao/la:Kakav poklon na kladionici danas, 2.40 na pobjedu domaćina.
U zadnjih 5 duela Utd ima samo jednu pobjedu i to onu na SB kad je Clattenburg uništio Chelsea.

Večeras očekujem dobru tekmu a dajem malu prednost Utd čisto zbog domaćeg terena.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

edo12
Kontakt:

Post Postao/la edo12 » 26 avg 2013, 11:56

Ja mislim da je najrealnije oba daju gol, pa vi kako 'ocete..
...il' bos, il' hadzija...

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 26 avg 2013, 12:00

Za Swansea nisam imao neki poseban osjećaj,ali večeras baš mislim da ćemo dobro odigrati,ako ne dobro za oko,onda barem dobro taktički..Dosta tome mi i pomaže igra Chelsea u prva 2 kola,koja nije ništa posebno bila..
Samo ne bih volio da Lukaku počne,uvijek nam pravi probleme,dok su žutokljunac i Ba uglavnom bezopasni.

Kod nas,mislim da danas možemo vidjeti koji bi se igrači mogli malo više forsirati u nastavku..U prvoj utakmici nismo vidjeli Kagawu i Zahu,a iskreno,mislim da neće ni večeras igrati oni,barem ne od početka..
Mislim da bi mogli vidjeti istu postavu kao protiv Swansea,samo možda Rooney umjesto Giggsa,i Rio će vjerovatno upasti..

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 26 avg 2013, 12:06

Slican sastav kao protiv Swansea, samo sto bi umjesto Giggsa i Valencie ubacio Rooneya i Andu...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

alexferguson
Kontakt:

Post Postao/la alexferguson » 26 avg 2013, 14:08

Giggs od prve igra, Zaha najvjerovatnije sa klupe pocinje.

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 26 avg 2013, 14:14

Ja bi volio vidjet Zahu umjesto Valencie, ili bar da ga uvede drugo poluvrijeme , a Rooney svakako treba početi tekmu!

Anon
Kontakt:

Post Postao/la Anon » 26 avg 2013, 14:45

neka Valencie, dobar je defanzivno a to će večeras značit puno, a i ofanzivno nije loš da ga sad treba mijenjat, Zaha će najvjerovatnije ući u drugom poluvremenu. volio bih Rooney - van Persie tandem u napadu...
Biće strašna utakmica, puno trke, napetosti, udaranja, možda i pocrveni neko...
Valjda mi izađemo kao pobjednici
Glory Glory Manchester United

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 26 avg 2013, 14:55

U ovakvim utakmicama cesto su golmani heroji.. Vjerujem da David moze dosta toga odbraniti, pa cak i one nemoguce. Bolna tacka moze biti pasivno ponasanje defanzivne sredine, gdje bi samo Carrick mogao biti pod velikim pritiskom, sto bi se onda odrazilo na stopere. Jasno je da su Rio/Vida extra tandem, ali nisu i najbrzi, i ne treba dozvoliti duele jedan vs jedan, pogotov ne sa Hazardom. Sto se vazdusni duela tice, tu sam bez brige, Nemanja kupi sve sto dodje blizu gola, ali opet plavci imaju strasnih skakaca.. Ocekujem od Welbecka da bude man of the match..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

ja.neron
Kontakt:

Post Postao/la ja.neron » 26 avg 2013, 15:54

slika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 26 avg 2013, 16:19

Pa dobro, sta sada, pogresi covek :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 26 avg 2013, 16:40

Dečki..kako ide pred tekmu...Hajde da se dogovorimo,po bod i mirna Bosna..City kiksao ,a mi da ne odlučujemo direktno nego kroz svih 38 kola...Vidim uvjereni ste da će Jones hladno rješiti Hazarrda...uf sinko..teško je onog švrću strpati u džep..golmani bi mogli odlučiti..

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 avg 2013, 16:44

aqarius je napisao/la:Dečki..kako ide pred tekmu...Hajde da se dogovorimo,po bod i mirna Bosna..City kiksao ,a mi da ne odlučujemo direktno nego kroz svih 38 kola...Vidim uvjereni ste da će Jones hladno rješiti Hazarrda...uf sinko..teško je onog švrću strpati u džep..golmani bi mogli odlučiti..
Taman krenuh napisati kako sam izuzetno zadovoljan bodom. :mrgreen:

Dzaba fine igre kontra Wigana i Swanselone kada sam jos pod dojmom da sredina pada k`o s kruske kod jaceg pritiska, Chelsea je itekako sposoban tu da dobije utakmicu. Nas napad je isto tako zavidan te moze sigurno bilo kojoj ekipi zabijati. Mou se vratio i Chelsea mi zaista jako izgleda, iz tih razloga bih prihvatio taj tvoj bod pa dalje se "lakse" ganjati. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

alexferguson
Kontakt:

Post Postao/la alexferguson » 26 avg 2013, 17:04

Ko god da pobijedi veceras zna se ko ce na kraju da bude prvi :D

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 26 avg 2013, 17:09

Bod je sasvim uredu, ali opet treba ići na sva tri, ako ćemo ponovo osvojit EPL, onda se ovakve utakmice moraju dobit. Pogotovo ovaj Chelsea spustit na zemlju na vrijeme..

@Rooney88 i mene brine kako će odigrat naš vezni red, Carrick-Claverly je sigurno najbolje što imamo istrčat, po pitanju odbrane, tu mora pomoć Rooney ( :roll: :?: :roll: ) ne sumnjam u ispomoć Welbecka koji je radilica i Valencie za kojeg se nadam da je barem sposoban taj dio u odbrani odradit kako treba.
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 26 avg 2013, 17:09

Iskreno, i ja bi bio zadovoljan bodom. Naravno, pobjeda se očekuje i priželjkuje, ipak se igra ona OT-u, ali ni bod ne bi bio katastrofa. Ipak je to Moyesov debi pred domaćom publikom. Bilo bi dobro da ne izgubi. Chelsea nekako i nije leg'o Unitedu prošle sezone, ali su sad drugi menadžeri na klupama i nekoliko drugih igrača, makar na jednoj strani ( :mrgreen: ), tako da to i ne mora značiti puno. Sastav bi treb'o bit sličan onom koji je igrao protiv Swanseaa, jedino bi možda mogli upasti Rooney i(li) Kagawa, te eventualno Zaha ili Anderson. Pozadi ne bi trebalo bit promjena, jedino bi mogao iznenaditi sa Fabiom, ali čisto sumnjam. To su neki igrači koji bi mogli bit promjene u odnosu na prvo kolo, ali ne vjerujem da će bit puno promjena. Možda dvije, maksimalno. Pored svega, ja nekako vjerujem u pobjedu. Ne znam zašto, ali je tako. :) Mada, kako god bilo, ne treba pravit euforiju/tragediju, tek je drugo kolo, ima vremena. Liga je maraton, ne sprint. 8-)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.