Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Al sad stvarno bez zaj#bancije, cini mi se a i bojim se za vas
da uskoro necete imati dovoljno igraca prijavljenih da odigrate utakmicu.
bogami kao da ste negdje ograjisali 
sljedece godine u Europi Bosnu i Hercegovini nasu drzavu ce predstavljati sljedeci klubovi
Sarajvo;Zeljeznicar;CELIK;Velez(Olimpik) zivi bili pa vidili
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
Celik nema licencu, to je gotova priča, oni samo igraju radi stadiona.tareizo je napisao/la:sljedece godine u Europi Bosnu i Hercegovini nasu drzavu ce predstavljati sljedeci klubovi
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
England je napisao/la:Celik nema licencu, to je gotova priča, oni samo igraju radi stadiona.tareizo je napisao/la:sljedece godine u Europi Bosnu i Hercegovini nasu drzavu ce predstavljati sljedeci klubovi
bice bice U INAT SVIMA pa i tebi
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
Mislim da će prije Millwall kup uzeti nego čelik Evropu.tareizo je napisao/la:England je napisao/la:Celik nema licencu, to je gotova priča, oni samo igraju radi stadiona.tareizo je napisao/la:sljedece godine u Europi Bosnu i Hercegovini nasu drzavu ce predstavljati sljedeci klubovi
Celik nema licencu, to je gotova priča, oni samo igraju radi stadiona.[/quote]
[/quote]
Mislim da će prije Millwall kup uzeti nego čelik Evropu.[/quote]
procitaj svoj post
nikad nisam reko da ce CELIK uzet europu nego da ce predstavljat BiH u Europskim takmicenjima
za millwall me zaboli ona stvar
procitaj svoj post
nikad nisam reko da ce CELIK uzet europu nego da ce predstavljat BiH u Europskim takmicenjima
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
tareizo je napisao/la:Celik nema licencu, to je gotova priča, oni samo igraju radi stadiona.
procitaj svoj post
Eliminirao si se , nemaš pojma o čemu se radi, nisi u tom filmu, kreni u skolu.
procitaj svoj post
[/quote]
Eliminirao si se , nemaš pojma o čemu se radi, nisi u tom filmu, kreni u skolu.[/quote]
hvala na savjetu psihologu nadam se da ces uspjet u karijeri
Eliminirao si se , nemaš pojma o čemu se radi, nisi u tom filmu, kreni u skolu.[/quote]
hvala na savjetu psihologu nadam se da ces uspjet u karijeri
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
-
vivaILchelik
- Kontakt:

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Drago mi je da su poceli i kartone i penale da obradjuju u statistici, nije da ih se sjecam iz prosle godine.
- Armageddon2012
- Kontakt:
boli me ovaj prelazak bilbije u fks...nije me zabolilo ni za puzija,ima takvih koliko hoces...za vuleta jos manje,zavrsava karijeru na ljeto po njegovim rijecima...
ali ovo stvarno boli...sjajan igrac,stalna prijetnja za svaku odbranu,rodjeni strijelac,a uz to i svaki slobodnjak je pola gola...mlad,dace puno sarajevu,a jos vise ce fks zaraditi na njemu kad bude odlazio.
ostaje mi samo da cestitam upravi fk sarajevo,ne samo na tome,vec i sto stvaraju uslove za dugogodisnju dominaciju ovdje....velika je promjena kad ovako neko odluci da umjesto u sudije i laziranja,odluci uloziti u stvaranje dobrog tima i kampa od 2,5 miliona maraka.
zavidim im iskreno,a ljestvicu za sve ostale klubove su postavili jako visoko.
bravo momci!
ali ovo stvarno boli...sjajan igrac,stalna prijetnja za svaku odbranu,rodjeni strijelac,a uz to i svaki slobodnjak je pola gola...mlad,dace puno sarajevu,a jos vise ce fks zaraditi na njemu kad bude odlazio.
ostaje mi samo da cestitam upravi fk sarajevo,ne samo na tome,vec i sto stvaraju uslove za dugogodisnju dominaciju ovdje....velika je promjena kad ovako neko odluci da umjesto u sudije i laziranja,odluci uloziti u stvaranje dobrog tima i kampa od 2,5 miliona maraka.
bravo momci!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
-
RiverPlate
- Kontakt:
Ovo za sudije i lažiranja se odnosi na F.K. Željezničar pretpostavljam!Armageddon2012 je napisao/la:boli me ovaj prelazak bilbije u fks...nije me zabolilo ni za puzija,ima takvih koliko hoces...za vuleta jos manje,zavrsava karijeru na ljeto po njegovim rijecima...
bravo momci!
Grbavica naš je Hram!!!
- Armageddon2012
- Kontakt:
djelimicno,tacnije samo zadnjih 3-4 godine....onaj tim sto je igrao sa lilestremom,newcastleom,malagom,mi je bio dobar,i bio je na mrvicu od grupnih faza....ovako kako je sada,ne bi grupnu fazu izborili 50 godina...
a za fk sarajevo ce to postati standard ako uprava nastavi sa ovakvim zalaganjem....sve sto bude imalo licilo na igraca u bih,dolazice u taj kamp i akademiju sa 13-14 godina,a nama ostalima ce ostati da sisamo vesla ako se ne trgnemo na vrijeme.
a za fk sarajevo ce to postati standard ako uprava nastavi sa ovakvim zalaganjem....sve sto bude imalo licilo na igraca u bih,dolazice u taj kamp i akademiju sa 13-14 godina,a nama ostalima ce ostati da sisamo vesla ako se ne trgnemo na vrijeme.
Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 28 avg 2013, 19:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Re: $: Premijer liga BiH - opcenito
Pa normalno vidis da nije potrebno naglasavati kad se znaRiverPlate je napisao/la:
Ovo za sudije i lažiranja se odnosi na F.K. Željezničar pretpostavljam!
-
RiverPlate
- Kontakt:
Znači mi smo jedina ekipa koja je namjestila sve titule i kupove u zadnjie 4 godine, niko drugi se ne bavi tim stvarima osim nas, da mi je znati odakle nam pare da 4 godine osvajamo sve što se može osvojiti u ovoj našoj ligi!Po tvoj procjeni koliko nam je para trebalo da to sve namjestimo i da isplatimo ekipe za koje misliš da su u takvim radnjama sa F.K. Željezničar?Armageddon2012 je napisao/la:djelimicno,tacnije samo zadnjih 3-4 godine....onaj tim sto je igrao sa lilestremom,newcastleom,malagom,mi je bio dobar,i bio je na mrvicu od grupnih faza....ovako kako je sada,ne bi grupnu fazu izborili 50 godina...
a za fk sarajevo ce to postati standard ako uprava nastavi sa ovakvim zalaganjem....sve sto bude imalo licilo na igraca u bih,dolazice u taj kamp i akademiju sa 13-14 godina,a nama ce ostati da sisamo vesla ako se ne trgnemo.
Grbavica naš je Hram!!!
- Armageddon2012
- Kontakt:
ne bih da sirimo pricu o zeljeznicaru,to sam pomenuo uzgred,nisam cak ni imenovao u prvom postu....nije mi bio cilj da mracim temu pricajuci o tome,vec da pohvalim ovo sto radi uprava sarajeva u zadnje vrijeme...nisu ih pokolebale ni blamaze sa onim turcima i ko zna kim,nastavili su da traze i nasli ovog malezijca....
ovo je najbolja stvar sto se desila za ovu ligu otkad je osnovana jer nece (valjda) ni drugi klubovi sjediti skrstenih ruku i gledati visegodisnju dominaciju kluba sa koseva.
ovo je najbolja stvar sto se desila za ovu ligu otkad je osnovana jer nece (valjda) ni drugi klubovi sjediti skrstenih ruku i gledati visegodisnju dominaciju kluba sa koseva.
-
RiverPlate
- Kontakt:
Pošteno!Armageddon2012 je napisao/la:ne bih da sirimo pricu o zeljeznicaru,to sam pomenuo uzgred,nisam cak ni imenovao u prvom postu....nije mi bio cilj da mracim temu pricajuci o tome,vec da pohvalim ovo sto radi uprava sarajeva u zadnje vrijeme...nisu ih pokolebale ni blamaze sa onim turcima i ko zna kim,nastavili su da traze i nasli ovog malezijca....
Grbavica naš je Hram!!!
Realan čovo ovaj Armageddon2012.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Samo me strah nas samih jer kako citam po nasim forumima, uvijek postoje navijaci koji bi "sve metlama pomeli ako ne bude titula ove godine".High je napisao/la:Realan čovo ovaj Armageddon2012.
Svi znamo koliko nam je bitna ta titula, ali mislim da se trenutno u klubu bolje stvari desavaju od titule.
Evo zeljo ih je osvajao zadnjih godina, pa im je uprava i organizacija kluba na niskim granama, tacnije prezivljavaju na slamci jednog covjeka, Osima mladjeg.
Kada se klub digne na zdravu granu, doci ce i dominacija i titule.
Ako ova uprava zavrsi kamp o kojem se prica, yebes 5 titula sta bi nam to znacilo u buducnosti.
Mi moramo ovdje biti najpametniji
Što se mene tiče, ja nikad tu euforiju nisam volio. Uvijek nam se obije o glavu. Mene od čitave ove priče najviše interesira kamp.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.