EPL je napisao/la:Head je napisao/la:Znaci sad se borimo za opstanak?
Eto,sad svi trcite u kladionicu i trpajte na Olimpic pa poslije dvica na Mladost.Jer cemo se boriti za opstanak.

Opstanak sigurno ne, ali šta on može ponuditi FKS?
Trenirao osrednje ekipe, cast Velezu i Celiku(ako se ne varam), šta je on to sa njima napravio?
Šta on zna o organizaciji kluba?
Za mene je idealna osoba Predrag Pasic, naravno da je on bio zainteresovan, ali sve se može dovesti u red.
Poznata fudbalska legenda, sigurno nije koji ce raditi mutne transfere, razvoj mladih zagarantovan (Ukoliko je vlasnik Cardifa obecao sredstva za razvoj mladih) to je još veća prednost.. Mogao bi mozda privuci investitora ne samo iz BiH, nego šire(Njemacke) itd itd...
E yebem ti ja tu legendu,eto ovako ti ja kazem.
Kad neko kaze legenda ospem se.
Sve legende su bile u FKS pa digle ruke od Sarajeva,od Hadzibegica,Pasica,samoprozvanog Varesanovica.
Legende su imale priliku da uloze lovu kroz uloge i zaposjendu kormilo FK Sarajeva al nisu marke dali.Ponavljam nisu marku uplatili.
Domar Soja je uplatio 1500 KM a legende nisu marke dale.
Jos jednom yebem ja te legende koje pokusavaju tudjim qrcem gloginje mlatiti.
Za Pasica su navijaci Sarajeva huligani,digao ruke od navijaca popisam mu se na onu ruznu facu.
Sve legende a niko marke da ulozi,a mogu.
Konkurs je izbacen mog'o se prijaviti ko je htio al se prijavilo pet kandidata.Ponavljam pet kandidata.
Za mene rijec legenda ne postoji.