imas program dobar LiteCam za snimanje web streamova, videa itdUnofficialpage je napisao/la:Ako uspijem naci dobar program za snimanje, snimit cugrgr je napisao/la:Da li ima bilo ko ko bi mogao sutra snimati mec pa ga postavit negdje ? Naravno ukoliko bude streama , necu bit kuci a volio bi fkt odgledat tekmu ...
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Ponos Torina
- Kontakt:
vidim treba ti program za snimanje,jel zelis snimati stream??Unofficialpage je napisao/la:Ako uspijem naci dobar program za snimanje, snimit cugrgr je napisao/la:Da li ima bilo ko ko bi mogao sutra snimati mec pa ga postavit negdje ? Naravno ukoliko bude streama , necu bit kuci a volio bi fkt odgledat tekmu ...
imam par programa koje sam i sam koristio pa ako zelis mogu ti par linkova poslati
full verziju
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kevin hvala 
Ponos Torina salji

Ponos Torina salji

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
A ti dzumi ako mognes samo posalji link u PM il stavi ovde pa da odgledamo , hvala unaprijed...Unofficialpage je napisao/la:Kevin hvala
Ponos Torina salji
- ronweasley
- Kontakt:
A dobro, sigurno je onda posrijedi neka Acina taktička zamisao, po kojoj on želi da Nemanja igra baš tako. Ima zadatak na terenu i očito ga dobro odrađuje, čim je Šef zadovoljan. Jbg, meni ovako od oka, kao laiku, se učinilo da to nije stari Gordić. Nekako mi je agilniji bio ranije.grgr je napisao/la:Po meni je danas bas dobro odigrao , i aco kaze da je super zadovoljan njegovom igrom...ronweasley je napisao/la:Dobri su. Izgleda ovo sve bolje i bolje kako pripreme odmiču. Prvo je pala Njemačka, koja doduše i nije nešto puno jaka, a evo sad je pala i nimalo slaba Grčka.
Najveći teret iznosi trojka Tele-Zeko-Nihad, kako je i očekivano. Ostali isto pristojno odigrali. Jedino me Gordić zabrinjava. Nije ovo onaj igrač od prije, šta mu se dešava?![]()
Valjda nadođe.
Sve u svemu dobro je. Forma se podiže i vjerujem da totalno spremni dočekujemo EP, a tamo šta nam Bog da.
Bravo momci.

@LloriS
A valjda to nisam primijetio iz razloga što od njih i ne očekujem bog zna šta. Oni u ovom timu imaju epizodne uloge(pogotovo Mašić, koji je tu da raspali koju tricu i fajront

Ali od Gordića imam izvjesna očekivanja, jer sam mišljenja da je ipak kvaliteta više u odnosu na ovu gore dvojicu i da može pružiti puno više. Ali eto, Šef zadovoljan, ja još zadovoljniji.

Samo nek oni nas obraduju na tom EP-u, pa makar Novosel lično morao na teren i zakucao za pobjedu.

Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
ovu dvojicu podhitno osisati

Da se malo sjetimo starih legendi BH Kosarke s EP-a 1993 " onclick="window.open(this.href);return false;
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Svaka cast za video!
Na 20-oj minuti grcki selektor skace,protestuje,a rahmetli Mirza ga hladno gleda i sjedi.Gospodin uvijek bio i ostao... :ugeek:

-
- Kontakt:
ako ko ima 2 karte viska da bi prodo za tekmu bosna-srbija nek javi na pp
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Stream za Litvanija - Italija ima, valjda ce biti i za nase 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
OdličnoUnofficialpage je napisao/la:Stream za Litvanija - Italija ima, valjda ce biti i za nase

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Trebalo bi biti, Grci su ipak domaći... Pored toga, raduje me što prenose i tekme gdje ne igra Grčka pa ćemo tako vjerovatno moći gledati i sve naše tekme...Unofficialpage je napisao/la:Stream za Litvanija - Italija ima, valjda ce biti i za nase
Someone's mouth said paint them all red.
U koliko sati danas nasi igraju protiv Grcke?
Manchester United FC <3
1.FC Mainz 05 <3
NK Jedinstvo Bihac <3
1.FC Mainz 05 <3
NK Jedinstvo Bihac <3
nista od prenosa izgleda,ne kontam sto,ako vec ima litva italija
Raspored turnira: 27. avgust: Italija - Litvanija (17.30 sati), Grčka - BiH (20), 28. avgust: BiH - Italija (17.30), Grčka - Litvanija (20), 29. avgust: BiH - Litvanija (17.30), Grčka - Italija (21).hari1991 je napisao/la:U koliko sati danas nasi igraju protiv Grcke?
hvalaLotus je napisao/la:Raspored turnira: 27. avgust: Italija - Litvanija (17.30 sati), Grčka - BiH (20), 28. avgust: BiH - Italija (17.30), Grčka - Litvanija (20), 29. avgust: BiH - Litvanija (17.30), Grčka - Italija (21).hari1991 je napisao/la:U koliko sati danas nasi igraju protiv Grcke?

Manchester United FC <3
1.FC Mainz 05 <3
NK Jedinstvo Bihac <3
1.FC Mainz 05 <3
NK Jedinstvo Bihac <3
Opet da kazem , ako neko bude snimao neka okaci ovde , ruke mu se pozlatile ko bude snimao XD
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja cu snimati. Bolje bi bilo kad bi jos neko, za svaki slucaj.grgr je napisao/la:Opet da kazem , ako neko bude snimao neka okaci ovde , ruke mu se pozlatile ko bude snimao XD

http://www.greektvlive.net/dimosia-tile ... -live.html" onclick="window.open(this.href);return false; ovdje je stream tog turnira.

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ja sam puko dvicu na nas 5 kvota nek *ebe rak raka
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ako bude stream mogu i ja snimat nije frka uglavnom tu smo 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.