FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

samosarajvo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la samosarajvo » 27 avg 2013, 01:55

azizmpj je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Kad bude rezultata stat ce momci sa bakljama,mozda to nekako apsordno zvuci u ovom trenutku ali i ovo je neki vid poruke ljudima sto iz kluba sto ovima na terenu,a da se moze bez baklji moze se sjetimo se prosle sezone cini mi se pred kraj da je bilo kad je par kola proslo a da se nije petarda bacila,ili Evrope gdje isto petarda nije zapaljena,dakle momci su jasno istakli na tribini poruku sada DOK KASA PATI CEKAJU SE REZULTATI

Dakle bez baklji se moze,ja prvi ne podrzavam istu stvar,ali ovo je vise kao ucjena i poruka ovima da postignu sto bolje rezultate,opet kazem mozda apsordno zvuci jel ti klub placa kaznu ali isto ko sto igrace nemozes bolje kazniti nego tako sto ces im od plate odbiti tako i ove nemozes bolje najerati da bolje rade nego kroz ovaj nacin,,kad budu dobri rezultati nece biti ni kazni,a vec su momci ranije dokazali da se moze i bez bakljada,dakle dajte rezultate i nema problema

Mada bi trebali prekinuti ovu temu,cisto jel treba ovdje da pricamo o igrama,igracima i nekim stvarima vezano za samu igru

sta sad se furamo na BHFANATICOSE kad su ratovali protiv bivseg saveza?
Mi ne ratujemo protiv uprave.Mi smo protiv jedne ratovali godinama i otjerali smo ih na kraju.
Ove smo postovali maximalno, kazu bez baklji mi ih ne palimo, kazu bez belaja mi ih ne pravimo.Kazu ne sjedite i stojte na stepenicama dobicemo kazne mi ne stojimo.
Mi kazem hocemo titulu dobijemo kitu, hocemo prolazak Kukesija prodjemo qrac, hocemo pobjedu protiv Sirokog dobijemo jos vecu kitu.
Podrzavat cemo ih, dolazit na tekme, navijat, ici na gostovanja ali ako nam je cejf da zapalimo baklje zapalicemo ih, ako nije necemo.

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 27 avg 2013, 09:15

England je napisao/la:
htcxone je napisao/la:
Head je napisao/la:Potpisao na godinu dana.
Jos nesto?
1+1 dakle ako prema njemu budu izmireni svi ugovoreni uslovi automatski mu se produzuje na drugu godinu
Lažeš, samo 1 godinu je potpisao, zašto to radiš ?

FK "FK SARAJEVO" SARAJEVO
i igrač Komazec Nikola zaključili profesionalni ugovor do 30.06.2015.

FK "FK SARAJEVO" SARAJEVO
i igrač Cimirot Gojko zaključili profesionalni ugovor do 31.05.2016.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 27 avg 2013, 09:30

@hordas d.

Lijepo je kada znaš, al' ipak nije sve kako piše, zanimljivo ti iz Doboja znaš, a ljudi traže napadača iz razloga što će Komazec otići sigurno. Uživaj u svojim spoznajama. Ovdje oko mene ljudi žive Sarajevo, ako me razumiješ, al' ne, doći će čovjek iz Doboja i reći da zna sve, smiješan si uvjek bio, jedan od najsmiješnijih likova na ovom forumu. Vjeruj.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 27 avg 2013, 09:33

England je napisao/la:@hordas d.

Lijepo je kada znaš, al' ipak nije sve kako piše, zanimljivo ti iz Doboja znaš, a ljudi traže napadača iz razloga što će Komazec otići sigurno. Uživaj u svojim spoznajama. Ovdje oko mene ljudi žive Sarajevo, ako me razumiješ, al' ne, doći će čovjek iz Doboja i reći da zna sve, smiješan si uvjek bio, jedan od najsmiješnijih likova na ovom forumu. Vjeruj.
Ovo pise u poslovnom biltenu KS i nije tesko doci do ovih informacija, i sta ima veze ako je iz Doboja to ne znaci da sam ja veci navijac od njega ako zivim u Sarajevu.....
Zadnja izmjena: MrWhite, dana/u 27 avg 2013, 09:35, ukupno mijenjano 1 put.
Sreca pa je Ojler mlad umro...

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 avg 2013, 09:35

Kako si naporan,da to nije normalno. :oops:

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 27 avg 2013, 09:36

amypitar je napisao/la:

Kako si naporan,da to nije normalno. :oops:
Kako ?

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 27 avg 2013, 09:40

MrWhite je napisao/la:

Ovo pise u poslovnom biltenu KS i nije tesko doci do ovih informacija, i sta ima veze ako je iz Doboja to ne znaci da sam ja veci navijac od njega ako zivim u Sarajevu.....
Ne vjeruj svemu što piše, al' eto, nije važno, pa nisam kriv što je iz Doboja, al' da je spoznaja jaka i nije. Zar ne?

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 27 avg 2013, 09:48

Ne vjeruj svemu što piše, al' eto, nije važno, pa nisam kriv što je iz Doboja, al' da je spoznaja jaka i nije. Zar ne?
Zaboli nas nesto da li ti vjerujes ili ne. Nebitan si. Ni to sto si iz Sarajeva ti ne moze pomoc'.

A sad haj' fino na svoju temu pa tamo rise. Jedina osoba koja je ovdje smijesna si ti. Smijesan si do jada. Iz svemira se uocava tvoja zavist.

O Sarajevo, ko sve u tebi zivi. :|
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 27 avg 2013, 09:50

uschtipak je napisao/la:
Zaboli nas nesto da li ti vjerujes ili ne. Nebitan si. Ni to sto si iz Sarajeva ti ne moze pomoc'.

A sad haj' fino na svoju temu pa tamo rise. Jedina osoba koja je ovdje smijesna si ti. Smijesan si do jada. Iz svemira se uocava tvoja zavist.

O Sarajevo, ko sve u tebi zivi. :|
Baš, strašno je ko sve živi u ovom gradu, tu se sa tobom slažem, sva znanja ljudi dolaze iz Avaza po vuku. Zamisli.

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 27 avg 2013, 10:05

azizmpj je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Kad bude rezultata stat ce momci sa bakljama,mozda to nekako apsordno zvuci u ovom trenutku ali i ovo je neki vid poruke ljudima sto iz kluba sto ovima na terenu,a da se moze bez baklji moze se sjetimo se prosle sezone cini mi se pred kraj da je bilo kad je par kola proslo a da se nije petarda bacila,ili Evrope gdje isto petarda nije zapaljena,dakle momci su jasno istakli na tribini poruku sada DOK KASA PATI CEKAJU SE REZULTATI

Dakle bez baklji se moze,ja prvi ne podrzavam istu stvar,ali ovo je vise kao ucjena i poruka ovima da postignu sto bolje rezultate,opet kazem mozda apsordno zvuci jel ti klub placa kaznu ali isto ko sto igrace nemozes bolje kazniti nego tako sto ces im od plate odbiti tako i ove nemozes bolje najerati da bolje rade nego kroz ovaj nacin,,kad budu dobri rezultati nece biti ni kazni,a vec su momci ranije dokazali da se moze i bez bakljada,dakle dajte rezultate i nema problema

Mada bi trebali prekinuti ovu temu,cisto jel treba ovdje da pricamo o igrama,igracima i nekim stvarima vezano za samu igru

sta sad se furamo na BHFANATICOSE kad su ratovali protiv bivseg saveza?
Mi se ne furamo ni na koga pogotovo ne na njih, ipak smo mi klasa za takve. Samo ne kontam sto se tebe tice nesto sto ne mozes i nemas osnova da promjenis, a da ti plaho kazem i ne zanima raju sta forum pise, da se isti slusao danas bi bilo upitno postojanje grupe.

Postao si jako naporan na ovoj temi sa navijackim stvarima, gdje si ti bio kad je grupa preko svojih ledja spasila klub od propadanja i digla ga na nivo na kakvom je sada. I ti kazes da neko ratuje sa klubom ? Ne lupaj baklje su se palile uvijek, i palit ce samo su one sada znak upozorenja da su navijaci izdati i da se cekaju REZULTATI koji jedan brend kao FKS nema godinama.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 27 avg 2013, 10:24

Svi vi koji ovdje palamudite u vezi ovih navijackih "bojkota" izrazavajuci isti kroz vatromete kojekakve,efekte ove ili one,i ostale nista drugo nego gluporije na delikventskom nivou,ucinit ce te pravu stvar ispoljavajuci tako svoj revolt al' u qurcu...evo svi se usrali od straha sta ce im se dogoditi ako rezultata ne bude koji se cekaju..djecije su to bolesti nista drugo,bar ovu temu postedite tih nebuloza,prvenstveno se te odnosi na sve "portparole" sjeverne tribine..rezultati ce doci 100% nakon sto svakog vikenda direktno i osmisljeno ostetite klub koji volite za vise hiljada markica...a i da se stvari poklope kako se ocekuje i da prestane to orgijanje na sjeveru mislite li da uprava gleda na takve kao na vjerne navijace???? Deklarativno,da,nazalost samo deklarativno..
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 27 avg 2013, 10:25

Cuj ti price :) MrWhite ti je objasnio pa da ne pisem i ja. Znaci javni dokument koji je itekako validan.
I ne moras biti iz Sarajeva da bi bio informisan. Vjeruj.

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 27 avg 2013, 10:32

socrates je napisao/la:Svi vi koji ovdje palamudite u vezi ovih navijackih "bojkota" izrazavajuci isti kroz vatromete kojekakve,efekte ove ili one,i ostale nista drugo nego gluporije na delikventskom nivou,ucinit ce te pravu stvar ispoljavajuci tako svoj revolt al' u qurcu...evo svi se usrali od straha sta ce im se dogoditi ako rezultata ne bude koji se cekaju..djecije su to bolesti nista drugo,bar ovu temu postedite tih nebuloza,prvenstveno se te odnosi na sve "portparole" sjeverne tribine..rezultati ce doci 100% nakon sto svakog vikenda direktno i osmisljeno ostetite klub koji volite za vise hiljada markica...a i da se stvari poklope kako se ocekuje i da prestane to orgijanje na sjeveru mislite li da uprava gleda na takve kao na vjerne navijace???? Deklarativno,da,nazalost samo deklarativno..
Ma daj jesi ovo sam smislio ili ti je neko pomogao ? A nisi se zapitao sta klub cini da promjeni ponasanje navijaca? Nisi se zapitao kome klub svaku utakmicu uplacuje dobru lovu(unaprijed jer nece da rade drugacije) da pozira ispod sjevera sa onim prslucima a na stadion zolju pored istih mozes unijeti. Nisi se upitao zasto klub ne tuzi agenciju kojoj placa da rovi sve ucesnike pa da oni namire stetu?! Mozda bi ti bolje bilo da se zapitas sta cemo sa onih pola miliona sto su igraci ostetili klub ispadanjem od Kuksesija? Da ne pricamo da su prolaskom Kukesija vec na sljedecoj utakmici sa zrinjskim trebali imati 10-hiljada ljudi ovako su imali 1500. Uprava gleda na nas kao na navijace vjerovao ti ili ne da nas nije bilo sa sjevera danas nebi imao kluba ni ove uprave na celu sa Selimovicem.

O ljubavi prema klubu necemo jer isti vole samo ovi sto dolaze na stadion kad su obicne utakmice, a njih je brat bratu od 1000 do 1500. Odem na AFH sve iste face dok ovi drugi cekaju evropu ili derbi da dokazu svoju ljubav.
Zadnja izmjena: 1L8F9C2, dana/u 27 avg 2013, 10:34, ukupno mijenjano 1 put.

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 27 avg 2013, 10:33

@England, primi ga (pozdrav?) od Muje iz Doboja :lol: :lol: :lol:
Balvane jedan, kake veze ima što je čovjek iz Doboja? U današnje vrijeme ne može biti informisan o dešavanjima u klubu, niti aman biti navijač kluba iz Sarajeva ? Pa onda po tvojim "kriterijima" više od pola vaših navijača- nisu navijači Želje jer nisu iz Sarajeva. Nisu iz Sarajeva i ne smiju ništa ni napisati ovdje na temu Želje? Treba im posebna tribina na stadionu, jer aman oni nisu iz Sarajeva? Baš me iznenađuje da momak iz grada, lafo emancipacija i tako to, ima takvo razmišljanje :roll: . Toliko.
Zadnja izmjena: Pašalić, dana/u 27 avg 2013, 10:37, ukupno mijenjano 1 put.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 27 avg 2013, 10:33

je itekako validan.
Sve oko Sarajeva je toliko validno da se 7 dugih godina u nulu pogađalo, zar lažem ? Ili je kolektivno slijepilo u dobaja kod vas ?

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 27 avg 2013, 10:47

England je napisao/la:
je itekako validan.
Sve oko Sarajeva je toliko validno da se 7 dugih godina u nulu pogađalo, zar lažem ? Ili je kolektivno slijepilo u dobaja kod vas ?
Haha jest covjek navalio na Doboj :lol:
slika

Ja sam ti samo citirao dio dokumenta u kojem pise da je Komazec potpisao do 2015. godine i nista vise. To sto si ti pokusao ispasti pametan pa si provaljen je tvoj problem ;)

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 27 avg 2013, 10:56

Da ti kazem nesto projatelju,nisam ti se direktno obratio a ti si imao potrebu da mi odgovoris,sto ce reci da si se osjetio prozvanim,a ako vec hoces da znas jesam li sam sve ovo srocio...Ja i Ti..kad god hoces i gdje god hoces u bilo koje doba da ti sve ovo ponovim i jos poneku valjda uspijem recenicu sastaviti i da te tako razuvjerim..jesam li bas sve ovo rekao sam. Nisam te pomenuo i ti i takvi meni ne pricaj o Sarajevu,za koje znas otkad postoje ljiljani. Zelim ti brzo ozdravljenje. Zivio ti meni pasa moj solidni,i nemoj me ubjedjivati da postoji opravdanje kad slomis nogu ne namjerno da to neko treba slomiti i drugu..i da se kreces u kolicima..
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 27 avg 2013, 11:02

E jos ne vjerujem :roll:

Kad ce pojacanja koja su najavljena danas :D

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 avg 2013, 11:08

Moja prepostavka
Danas na pressici ce biti rijeci o sportskom direkotru,koji ce se obratiti novinarima.A onda ce neko iz Uprave (vjerovatno Selimovic)prestaviti Kovacevica i vjerovatno Puzigacu ,te objaviti da je napokon rijesena papirologija, i da su novi igraci Sarajeva.O onda ce o utakmici sa Celikom, i narednoj sa Olimpicom, i to je to.Volio bi da grijesim,ali ja ne ocekujem nista spektakularno.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 27 avg 2013, 11:11

Pašalić je napisao/la:@England, primi ga (pozdrav?) od Muje iz Doboja :lol: :lol: :lol:
Balvane jedan, kake veze ima što je čovjek iz Doboja? U današnje vrijeme ne može biti informisan o dešavanjima u klubu, niti aman biti navijač kluba iz Sarajeva ? Pa onda po tvojim "kriterijima" više od pola vaših navijača- nisu navijači Želje jer nisu iz Sarajeva. Nisu iz Sarajeva i ne smiju ništa ni napisati ovdje na temu Želje? Treba im posebna tribina na stadionu, jer aman oni nisu iz Sarajeva? Baš me iznenađuje da momak iz grada, lafo emancipacija i tako to, ima takvo razmišljanje :roll: . Toliko.
Ovo je hipsterija, sluzava. Znači da sam uspio , zagalopirati. mujobekrijo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, skoJaa i 41 gost.