Pro Evolution Soccer 2014!
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: PES 14
Nema nikakvih novosti u vezi sa demo verzijom?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
11. ili 12. septembra.High je napisao/la:Nema nikakvih novosti u vezi sa demo verzijom?
ako mislis na PC, demo izlazi tek nakon full igreHigh je napisao/la:Nema nikakvih novosti u vezi sa demo verzijom?

11. sep. za PS3, a 12. sep. za XBOX
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Mislim isplatnije je ljudima skinut demo i probat par klubova nego sa torrenta skinut igru za 5-6h (govorim o onima koji ce kupit i oni imaju def. ogromne brzine).miki_92 je napisao/la:ako mislis na PC, demo izlazi tek nakon full igreHigh je napisao/la:Nema nikakvih novosti u vezi sa demo verzijom?
Konami logic.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
boje se ljudi da ih Jenkeey opet ne hakujeOtelo je napisao/la:Mislim isplatnije je ljudima skinut demo i probat par klubova nego sa torrenta skinut igru za 5-6h (govorim o onima koji ce kupit i oni imaju def. ogromne brzine).miki_92 je napisao/la:ako mislis na PC, demo izlazi tek nakon full igreHigh je napisao/la:Nema nikakvih novosti u vezi sa demo verzijom?
Konami logic.

i ako je ikako moguce da na ovom pesu maicon ne bude najjaci bek u historiji fudbala, bilo bi lijepo.
- EdenHazard
- Kontakt:
Sad su okrenuti Bayernu izgleda i mogli bi tu da nadjemo dosta nerealnih ocjena, no vidjet cemo...
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Jesu nerealne ocjene... Lahm 85,Javi 81,Alaba 80,Ribery 90EdenHazard je napisao/la:Sad su okrenuti Bayernu izgleda i mogli bi tu da nadjemo dosta nerealnih ocjena, no vidjet cemo...

Pizzaro 87,tu su pretjerali,ovo ostalo

#miasanmia
- Bayern@heart
- Kontakt:
Vidim slično kao na Pes 2013 sad kad bi stavio ovdje Mullera na poziciju Robbena bilo bio oko 85 ili 86 tako što se tiče Konamija i primarnih pozicija igrača dešava se da igrača stwviš na njegove sukundarne pozicije bolje ocjene ima nego na primarnojschweinsteiger je napisao/la:Jesu nerealne ocjene... Lahm 85,Javi 81,Alaba 80,Ribery 90EdenHazard je napisao/la:Sad su okrenuti Bayernu izgleda i mogli bi tu da nadjemo dosta nerealnih ocjena, no vidjet cemo...![]()
Pizzaro 87,tu su pretjerali,ovo ostalo![]()
- Donnie Darko
- Kontakt:
Alaba 80, Rafinha 84. Pizzaro 87. Pola Bayerna bolje od Lahma. Bravo retardi glupi. Naprave igricu nemogucom za uzivanje zbog ocjena, a patchevi se i ne bave tim ocjenama kako treba.
sto je jos gore gotovi svi koji rade patcheve ne trude se da isprave te ocjene, PesEdit team skoro nikako ne mjenja ocjene, nego se fokusiraju na neke lijeve stvari
, patch kao patch njihov je vizuelno jako dobro odradjen + ima dosta liga, ali ga nisam igrao na 13-ci zbog ocjena koje su default konamijeve
Smoke je imao svoj sistem ocjenjivanja koji je bio vise nego dobar i realistican, po meni daleko najbolji patch uradjen za 13-ku, steta sto se lik povukao i nece raditi na 14-ci
Jenkeey ima Konamijeve i PSD ocjene za koje neki kazu da su najrealisticnije, a za mene su cista nebuloza, jer su igracima ocjene "prenapumpane", yebote Thiago A. je yebena zvjer po PSD ocjenama
PSD bi bio dobar sistem kada bi se ocjene smanjile za 5-10% ovisno od igraca,
i jos jedna stvar kod koje mnogi grijese sto se tice ocjena jeste da samo gledaju overall, a ne i ocjene koje su bitne za poziciju koju igraca igra, moze igrac imati veoma visok overall ali ocjene ko qrac za poziciju koju igra

Smoke je imao svoj sistem ocjenjivanja koji je bio vise nego dobar i realistican, po meni daleko najbolji patch uradjen za 13-ku, steta sto se lik povukao i nece raditi na 14-ci
Jenkeey ima Konamijeve i PSD ocjene za koje neki kazu da su najrealisticnije, a za mene su cista nebuloza, jer su igracima ocjene "prenapumpane", yebote Thiago A. je yebena zvjer po PSD ocjenama

PSD bi bio dobar sistem kada bi se ocjene smanjile za 5-10% ovisno od igraca,
i jos jedna stvar kod koje mnogi grijese sto se tice ocjena jeste da samo gledaju overall, a ne i ocjene koje su bitne za poziciju koju igraca igra, moze igrac imati veoma visok overall ali ocjene ko qrac za poziciju koju igra

[youtube][/youtube]
Nadam se da ce ubacit ovog komentatora i u Europu

Nadam se da ce ubacit ovog komentatora i u Europu

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
+1Donnie Darko je napisao/la:Alaba 80, Rafinha 84. Pizzaro 87. Pola Bayerna bolje od Lahma. Bravo retardi glupi. Naprave igricu nemogucom za uzivanje zbog ocjena, a patchevi se i ne bave tim ocjenama kako treba.
Rafinha prosjecan igrac ima vise od Alabe koji je u Top 5 najboljih bekova na svijetu.
Pizzaro ostario ne moze se sastati sa loptom kako treba, nije vise ni druga opcija u Bayernu dobio 87.
Tymochuk 84...

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Re: Pro Evolution Soccer 2014!
zavisi , moguće je da je u pitanju demo , a u tom slučaju su to postave + ocjene iz prošlog PES-a , tako da nisu konačne . vidite i sami da je gomez još u bayernu ..
ponovo nece biti kise na PES-u, iako su to najavljivali dolaskom Fox Engine-a,
izgovor za ovogodisnju verziju je drastican pad fps-a
izgovor za ovogodisnju verziju je drastican pad fps-a

Nek se *ebu.
FIFU 13 lagano ukljucis na high,zakljucas FPS na 30 i sve super.Kisa,snijeg,navijaci i ne trza a oni ni kisu optimizirat ne znaju.
FIFU 13 lagano ukljucis na high,zakljucas FPS na 30 i sve super.Kisa,snijeg,navijaci i ne trza a oni ni kisu optimizirat ne znaju.
yay

PES European community manager Adam Bhatti later today announced three bad news for all PES 2014 fans. He first confirmed that PES 2014 would not include rain as a weather option, probably due to bad planning / lack of time from Konami.
He then added all Spanish stadiums had to be removed from the game, leaving only 20 stadiums in it. Stadium Editor will also not be included, he said. Bhatti blames 'agressive licensing' from EA for both issues
- EdenHazard
- Kontakt:
U novom pesu ce da bude pravih 14 stadiona i neka 5/6 fejka od stadiona, dakle, spanski stadiona nema vise
Demo za ps3 je izasao jucer
(ko zeli link za download u PP nek se javi)
Yenkey se vec bacio na pos'o i predstavio texture iz pesa 2014 :ugeek:

HIGUAIN 92
Ko se ovdje drogira? 

Malo više se popilo kad se trava kosila na stadionu
Slika koja me najvise raduje

Demo za ps3 je izasao jucer

Yenkey se vec bacio na pos'o i predstavio texture iz pesa 2014 :ugeek:

HIGUAIN 92

Malo više se popilo kad se trava kosila na stadionu

Slika koja me najvise raduje

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.