Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Pusti Halilovica, gledaj Lulica iz Osijeka. Nije toliko eksponiran, zapravo nije uopce, ali odlican zasada u dresu Osijeka. 17 godina, 3 gola vec cini mi se. I jos u mozda najslabijoj momcadi lige.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Rebic i sluzbeno u Fiorentini za 7 milja
Sretno Ante!!
Sretno Ante!!
RIP CITY!
Mandzo upitan za Srbiju 
EDIT: Nema brige, igrat ce
Srbi sa najboljom postavom konacno vidim. Neka, bit ce bolje kad se ne budu mogl iizvlacit na Sinisu

EDIT: Nema brige, igrat ce
Srbi sa najboljom postavom konacno vidim. Neka, bit ce bolje kad se ne budu mogl iizvlacit na Sinisu
RIP CITY!
Eto da ne bi slučajno pisao 4.post zaredom
da napišem da je Vrsaljko prema mojim (pouzdanim
) izvorima bio jedan od najboljih na pripremama Genoe,a prošli vikend sam ga gledao kad su u 1.kolu igrali na Meazzi s Interom i definitivno je bio najbolji igrač Genoe.Naprijed ništa posebno nije stigao napravit,ali odozada odličan (zaustavio potpuno Nagatoma),očistio par opasnih situacija i tako...
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ma u Dinamu ga čuvaju za repku, zato ne igra.SiamoNoi je napisao/la:Halilović nije (uz sve ostale razloge zbog kojih ne bi trebao biti pozvan) niti u Dinamu standardan,a eto zove ga se u reprezentaciju.

Hayley <3
[youtube][/youtube]
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Nije najbolja, jer nema Ljajica, ali i da jeste, dzaba nam sve ako Mihajlovic recimo ostavi Nastasica/Subotica na klupi, a u prvu stavi Maksimovica ili da Matic sa klupe posmatra kako Radovanovic veze na sredini...Damian je napisao/la:Mandzo upitan za Srbiju
EDIT: Nema brige, igrat ce![]()
![]()
Srbi sa najboljom postavom konacno vidim. Neka, bit ce bolje kad se ne budu mogl iizvlacit na Sinisu![]()
S Mihajlovicem je sve moguce, sto je i dokazao u Zagrebu sa Radovanovicem, Scepovicem, Stevanovicem..a jedan Tadic ladno na klupi...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Za takvu utakmicu vezao bih nogu žicom ako treba, samo da nastupim. - Mandzo

RIP CITY!
A što bi vezao, pa važnije je da su zdravi, u Srbiji možeš uzeti možda bod, a to fakat ne znači ništa. Nadam se da se varam, al' takve su okolnosti.Damian je napisao/la:Za takvu utakmicu vezao bih nogu žicom ako treba, samo da nastupim. - Mandzo![]()
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Dečki, u vezi ove tekme, preselite se na ovu temu;
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=600" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=600" onclick="window.open(this.href);return false;
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Pa nitko nista ne pise. Harry po treci puta radi s Nikom

RIP CITY!
Ne pratim previse talijansku ligu, kakvo je stanje sa Radosevicem ? Je li dobijao ikakvu minutazu u Napoliju ?
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Dobio nešto sitno u prvom kolu.Prijavljen je sad i za LP.Teško će mu bit izborit se za minutažu,možda nešto više minuta dobije kasnije kako odmice sezona i krenu rotiranja.Jer trenutno su 3 igrača ispred njega...Inler i Behrami u prvoj,a onda još i Dzemaili u zamjeni.
Bit ce gusto, bit ce 0-2
Veceras pobjeda, pa nek gori na sve strane
Veceras pobjeda, pa nek gori na sve strane
Belgija pobijedila 2:0 Škote i potvrdili prvo mjesto. Sasvim zasluženo prvi i jedno pozitivno i ugodno iznenađenje ovih kvalifikacija jer ih dugooo nije bilo nigdje.
Mi smo drugi, idemo u dodatne kvalifikacije, sigurno je da ćemo biti nositelji. I sa nikakvom igrom smo došli do tih dodatnih...
Bit će zanimljivo za treće mjesto, ali prednost dajem Srbiji koja ide u Wales i doma ima Makedonce...

Mi smo drugi, idemo u dodatne kvalifikacije, sigurno je da ćemo biti nositelji. I sa nikakvom igrom smo došli do tih dodatnih...
Bit će zanimljivo za treće mjesto, ali prednost dajem Srbiji koja ide u Wales i doma ima Makedonce...

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Boze daj nam srece i izdrzljivosti sa Stimcem. Sta ovaj trabunja majke ti 
RIP CITY!
Imam neki blagi osjecaj da bi moga bit baraz Hrvatska-BiH (ako ne obrane prvo mjesto) a onda ce bit spasavaj se tko moze. Jednostavno ne vidim na koji nacin bi mi trebali dobit nekog ozbiljnog protivnika sa ovim sarlatanom na klupi.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
koji cigan u pmDamian je napisao/la:Boze daj nam srece i izdrzljivosti sa Stimcem. Sta ovaj trabunja majke ti
pozivati se na Vukovar da bi prikrio svoje neznanje je pateticno
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ne daj Bože protiv Bosne, ne daj Bože.....
bih je zasada nositelj. vidjet cemo hoce li to i ostat.dubrava je napisao/la:Ne daj Bože protiv Bosne, ne daj Bože.....
ali vidim i njima poslo za rukom
ovako gledajuc ceska7bugarska, crna gora/ukrajina..ali jos je puno do kraja. sa majmunom na klupi nista nije sigurno.
RIP CITY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.