FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ustipak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ustipak » 27 avg 2013, 14:45

Hahahah moš mislit, a vi 5 trofeja pa opet niste makli hahahahahaah

newBot
Kontakt:

Post Postao/la newBot » 27 avg 2013, 14:50

ustipak je napisao/la:Hahahah moš mislit, a vi 5 trofeja pa opet niste makli hahahahahaah
Ne bih da ulazim dalje s tobom u raspravu, ali od vas smo sigurno odmakli, ako nista najtrofejniji klub ove nam lijepe drzave. ;)
Nikola Tesla!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 27 avg 2013, 14:57

I ja sam cuo da im se duguje jedna plata ali nije to strasno, nek se duguje.Kad nisu pobjedili Sirokog i prosli Albance treba im odbit kao kaznu...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 27 avg 2013, 15:16

newBot je napisao/la: Jao, kako se kod vas dijele pare. Milijarder ulaze u drzavi u kojoj nema zakona, onako samo po vama dijeli pare, daje kapare kao da kupuje stan :lol:

Sa vama uvijek neka koma. :roll:
Da mi je samo znati na cemu si ti, ko je ulozio u FKS, samo oni koji su kupili upravljacke uloge i niko vise, gospodin Tan je samo platio reklamu na dresovim isto kao sto plati recimo FDS ili neko drugi.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 27 avg 2013, 15:19

lucif3R666 je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:Pripremite se za jos jedan BUM u reziji Visenta Tan-a poslije sto je nastradao city dao je zeleno svjetlo za dovodjenje kvalitetnog igraca :-D
znal ko koliko je tan para dao ?? ili tek treba poslat pare ?
Pitaj Englanda i plavetnilo oni znaju sve samo dvije stvari ne znaju gdje je Hitler zakopan i kad se Amaw vraća
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 27 avg 2013, 15:22

hearts je napisao/la:
lucif3R666 je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:Pripremite se za jos jedan BUM u reziji Visenta Tan-a poslije sto je nastradao city dao je zeleno svjetlo za dovodjenje kvalitetnog igraca :-D
znal ko koliko je tan para dao ?? ili tek treba poslat pare ?
Pitaj Englanda i plavetnilo oni znaju sve samo dvije stvari ne znaju gdje je Hitler zakopan i kad se Amaw vraća
Delijo, što ti imas protiv Englanda ?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 27 avg 2013, 15:26

Daj ba, dosta šuplje!
Kakva bi mogao biti sastav protiv zelenih?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 27 avg 2013, 15:36

raskinut ugovor sa radule dadule 8-)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 27 avg 2013, 15:37

Delije su u Bg tak oda ne znam kome se obraćaš. A ako si mislio na mene onda ću ti samo jednu stvar reći peglaš ali baš. Ako imaš šta konstruktivno reći dođi i gukni inače je sve ovo što ti propagiraš besmisleno.

Protiv Zelenih upada krilo umjesto Todora Brzi najvjerovatnije ostalo sve isto ostaje
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 27 avg 2013, 15:43

umjesto todora ce vjerovatno travancic, samo je neizvjesno za sredinu ko ce igrati. vjerovatno dzakmic i bisanovic
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 27 avg 2013, 16:13

Evolution87 je napisao/la:raskinut ugovor sa radule dadule 8-)
A koje je drugo pojacanje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 27 avg 2013, 16:19

kad vidim da komsinice vise na ovoj temi, odmah znam da se nesta opasno kuha, moraju one nos zaviriti, i u sve su upucene bolje od nas... Hajd s hajrom nas jos upoznajte s desavanjima u nasem klubu, molim lijepo... HVALA
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 27 avg 2013, 17:00

Radulovic otisao lijepo svakako je bio cisti promasaj u ekipi. ;)

E sad koja su to navodna dva pojacanja sto trebaju da dodju cujem neke price da je Bilbija i ? :mrgreen:
04.10.2009 !!

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 27 avg 2013, 17:36

A gdje si ti procitao za ta neka pojacanja sto spominjes?

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 27 avg 2013, 17:45

Head je napisao/la:Za one koji su pitali na koliko je potpisao Komazec,igravsi na kartu da je potpisao na pola godine moram da ih razocaram.

FK "FK SARAJEVO" SARAJEVO i igrač Cimirot Gojko zaključili profesionalni ugovor do 31.05.2016.

FK "FK SARAJEVO" SARAJEVO i igrač Komazec Nikola zaključili profesionalni ugovor do 30.06.2015.
ovo me najvise raduje od svega, vazno je da se radi sistemski i korak po porak.

Sto se tice Ibrakovica, bolje ne suditi nista prije vremena, treba dati vremena, da vidimo kako ce to ici. Ako bude kao prethodnici, nije ga tesko otjerati ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 27 avg 2013, 17:58

hilmo je napisao/la:
newBot je napisao/la: Jao, kako se kod vas dijele pare. Milijarder ulaze u drzavi u kojoj nema zakona, onako samo po vama dijeli pare, daje kapare kao da kupuje stan :lol:

Da mi je samo znati na cemu si ti, ko je ulozio u FKS, samo oni koji su kupili upravljacke uloge i niko vise, gospodin Tan je samo platio reklamu na dresovim isto kao sto plati recimo FDS ili neko drugi.
To uvecano, istina. Platio je i postao je generalni sponzor.
Ali raspitaj se jos malo, pa mozda i saznas da to nije sve i da je jos jedna veca uplata legla.

Isto tako, aktivno se radi na papirologiji, Ibrakovic posebno, da se sto prije krene u realizaciju izgradnje trening kampa. A kamp se ne moze graditi za klikere ili samo dobrom voljom. ;)

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 27 avg 2013, 18:11

AdiRajvosa je napisao/la:
hilmo je napisao/la:

Ali raspitaj se jos malo, pa mozda i saznas da to nije sve i da je jos jedna veca uplata legla.

Isto tako, aktivno se radi na papirologiji, Ibrakovic posebno, da se sto prije krene u realizaciju izgradnje trening kampa. A kamp se ne moze graditi za klikere ili samo dobrom voljom. ;)
Za reklamu ste svi 100% u pravu.Za to dodatno guranje nisam siguran, vrlo moguce ali nisam siguran fakat.
Ali sam zato za trening kamp 1000% siguran, covjek je bas zagrijan da napravi ovdje nesto slicno kao su Zenici...vidjecemo :)

skile
Kontakt:

Post Postao/la skile » 27 avg 2013, 18:37

AdiRajvosa je napisao/la:
hilmo je napisao/la:

Može li se znati cifra od Tana (ukupno) ? Ako nije za javnost, moze na pp

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 27 avg 2013, 18:58

uplatio je glavnicu da prodje projekat tj 33.3% ne sjecam se koliko je bilo
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

High

Post Postao/la High » 27 avg 2013, 19:14

Suljić na izlaznim vratima.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, ErosViverosViv, haris004, jurisicduska, mnon46 i 35 gostiju.