FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

proFCB
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la proFCB » 27 avg 2013, 13:32

Dadoh glas Robben-u... i onda skontam da bi bolje bilo da sam ga dao Ribery-u

Nezz za vas,al imam neki osjecaj da ce nam Chelsea ocitat fudbalsku lekciju,da cemo se slagirati...
Stern des Südens

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 27 avg 2013, 13:41

proFCB je napisao/la:Dadoh glas Robben-u... i onda skontam da bi bolje bilo da sam ga dao Ribery-u

Nezz za vas,al imam neki osjecaj da ce nam Chelsea ocitat fudbalsku lekciju,da cemo se slagirati...

Sto se tice same igre veoma tesko,dakle onim imaju veoma kvalitetne mlade ofanzivce tehnicare ,ali nedovoljno uigrane kao momcad ,oni ovakav bayern mogu pobjediti cistim kontrama ,sto se tice stanja na terenu ono nece biti puno drugacije nego kao i u finalu na a.areni, bus ,bus i bus.

istina je da ce bti malo riskantno igrati sa postojecemo formacijom ,a opet brijem da je nas napad kvaliteniji efikasniji od destruktive chelsijeve odbrane.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

quadro
Kontakt:

Post Postao/la quadro » 27 avg 2013, 14:04

[youtube][/youtube]

Ono, ovdje neki kažu da je ovaj bolji od Mandžukića? :lol:

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 27 avg 2013, 14:24

čelsi je realno nikakva ekipa naravno osim za navijače čelsija ali nema tu nikakve igre mada mogu oni svakog dobit ali truhlo je to u odnosu na nekadašnji čelsi,znači sad je do nas kako ćemo odigrat bolji smo ali s obzirom na Pepove različite kombinacije sve je moguće,ja sam rekao dok pobjeđujemo ne zanima me ni igra ni ko igra samo neka su pobjede valjda će biti dobro...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 avg 2013, 14:27

Pep vs Jose. :o Za sladokusce.

Bayern favorit, ali siguran sam da ce se van terena desavati vaznije stvari negoli na terenu. Opasan je Jose, a znamo i koliko voli Guardiolu i ubijedjen sam da ce baciti neku otrovnu strelicu u pravcu Pepa i Minhena. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 27 avg 2013, 15:33

Monolog je napisao/la:Pep vs Jose. :o Za sladokusce.

Bayern favorit, ali siguran sam da ce se van terena desavati vaznije stvari negoli na terenu. Opasan je Jose, a znamo i koliko voli Guardiolu i ubijedjen sam da ce baciti neku otrovnu strelicu u pravcu Pepa i Minhena. :mrgreen:

Monolog tebi je najbolje na juventusovoj temi jer tamo vedris i oblacis ,tako nesmije niko ni rec napisati bez tvoga dopustenja ,a tamo najbolje dialoge vodis. :evil: :D
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 27 avg 2013, 15:41

"Naravno da nije isto igrati kada navijaci daju 90 minuta sve od sebe i bodre nas do pobjede, ili kada cijeli stadion suti i samo se cuju protivnicki navijaci. Vjerujte mi, puno je razlike kada stadion 'gori'. Ne znam tocno sve razloge zasto Südkurve pravi protest, ali se nadam najboljem!"-Philip Lahm 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 27 avg 2013, 17:32

Neuer - Dante, van Buyten, Shaqiri, Rafinha, Pizarro, Götze, Müller, Contento, Schweinsteiger, Kroos

Bez Riberya,Robbena,Boatenga,Lahma,Alabe. :?

Ocigledno Pep odmara ekipu za petak, iako je ovo gotovo "B" momcad i dalje pobjeda ne bi smjela doci u pitanje.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 27 avg 2013, 17:58

Mogao je i Svinju odmoriti.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 27 avg 2013, 17:59

A ja drmno za cvaju da ce Mandzo dati gol,aman sam vec ofulo :D Molit Boga da ne udje nikako u igru :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 27 avg 2013, 18:05

Sretno idemo po 4 od 4.

Šteta što nema Mujdže u Freiburgu ;)

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 27 avg 2013, 18:24

anelbavarac je napisao/la:Neuer - Dante, van Buyten, Shaqiri, Rafinha, Pizarro, Götze, Müller, Contento, Schweinsteiger, Kroos

Bez Riberya,Robbena,Boatenga,Lahma,Alabe. :?

Ocigledno Pep odmara ekipu za petak, iako je ovo gotovo "B" momcad i dalje pobjeda ne bi smjela doci u pitanje.
Itekako ce doci u pitanj pobjeda sa ovim timom,nadam se da necu biti u pravu ;)
VOLIM BAYERN

zjaka
Kontakt:

Post Postao/la zjaka » 27 avg 2013, 18:44

Ovo sta Gvardiola radi je previse da mu stoperi vode igru 4 puta su im presjeceni pasovi nismo jos ni sutnuli loptu fuj gdje je Gotze do sad ni jedan kontakt s loptom

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 27 avg 2013, 19:05

Sacir 0:1 8-)

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 27 avg 2013, 19:08

jako dosadna igra ovog bayerna nemogu da vjwerujem sta gvardiola radi al et dajemo golove nekakopa mu to prolazi mislim da nam se smijesi novi poraz od celzija al ez vidjet cemo nadam se da ce me uvjeriti u suprtono
joj hamo vidi mu glave

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 27 avg 2013, 19:16

Bayern je jači za par klasa od skoro svakog protivnika u ligi , tako da čak i bez neke velike igre dolaze do rezultata. Što je na kraju i najbitnije , ali ovo nije ni blizu onog Bayerna od prošle sezone, ovo je Guardioli već 5 službena utakmica , još uvijek ovo ne liči na neku posebnu igru.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 27 avg 2013, 19:19

Sve neki strucnjaci, pa sta hocete s ovom postavom da ubijemo Freiburga koji stoji dosta dobro. Jeste mi i vi neki navijaci. Za mene je ovo odlicno, odmaraju se bitni igraci za petak, gotovo s drugom postavom vodimo i nadam se pobjedi jer jedino je pobjeda bitna.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 avg 2013, 19:19

Daj Pep j.ebi mater Svinji, nek ne glumi vise s tim dodavanjima, pa ne suta kamen. :evil:

Do 25. minute smrt, nista ni sa cim i onda odjednom promjena ritma i navala prema domacem golu, eto to je Pep i njegove instrukcije. 8-) Do kraja utakmice ce promijeniti jos nekoliko taktickih zamisli, a jedna od takvih mora uroditi plodom sa barem jos jednim golom u mrezi Baumanna.

Contento je igrac manje definitivno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 27 avg 2013, 19:21

malo manje "silovanja" lopte oko naseg gola a ostalo sve uredu
Mia San Mia

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 27 avg 2013, 19:26

Ovo me dosta podsjeca na proslu uakmicu protiv Nurnberga,kada smo proradili u drugom dijelu,moglo bi se slicno desiti i danas.

Ovaj Contento definitivno jedan od najlosijih igraca koji je ikada igrao u Bayernu,nije mi samo jasno sta ga drzi u timu.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []