Fantasy Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Fantasy Premier League
Zasad 105.,slabih 28 poena.
Cekam jos Kagawu,Ivanovica i Ferdinanda.
Cekam jos Kagawu,Ivanovica i Ferdinanda.
Keep walking.
Izbacio Wilshira a ubacio Valenciu....
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Na kraju tanka 43 boda za ovo kolo. Al' kakvu sam noobovsku grešku napravio potrošivši jedan free transfer na Bentekea za 3. gameweek, nisam ni pogledao raspored.
100% sportski i krajnje opušten potpis
37 poena... Lose skroz, ali idemo dalje..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
58,slijedeće kolo mi je kritično... 
mene SELJADIJA uzeo na H2H za bod
mene SELJADIJA uzeo na H2H za bod
Zadnja izmjena: bazeni, dana/u 27 avg 2013, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
50 bodova za mene, tanko, ali opet bilo je i gorih vidim. Tesko kolo.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
6. sam
Za sada smo svi tu negdje, vidjecemo kada ce se neko odvojiti.
Za sada smo svi tu negdje, vidjecemo kada ce se neko odvojiti.
Ja sam evo 46, prvi put da ovo igram 
moze li mi neko reci koliko ja imam bodova i koji sam na tabeli.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
mozel mi neko reci koliko imam bodova,i koji sam na tabeli.ekipa ZOI84
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
peti 143 bodaSchwarz je napisao/la:mozel mi neko reci koliko imam bodova,i koji sam na tabeli.ekipa ZOI84
64 boda za 2. kolo, zadovoljan sam na kraju 
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Ipak 40 poena.. Posto Cabaye nije igrao, na Garridu dobio poen, a A. Coleu 8, vjerovatno zbog plivanja... 
- Cautinho
- Kontakt:
Vidio sam ovdje par ljudi zeli igrati H2H ligu,pa sam je evo napravio bezveze,10 sec posla.
Evo kod,pa ako netko hoće,neka upadne.
Od 3. kola počinje.
2474453-573394
Evo kod,pa ako netko hoće,neka upadne.
Od 3. kola počinje.
2474453-573394
Keep walking.
38 poena za ovo kolo, pao sam na listi nekoliko mjesta. Dzeko i Kolo Toure po 8, De Gea 7, to su 3 igraca koji su mi donjeli najvise poena za ovo kolo.

Dream team in a Gameweek 2... Jedino imao Santona, ali ga zamjenio za drugog igraca..
- Cautinho
- Kontakt:
ybt,da nisam toliko mjenjao,imao bi taman bodova za gornji dio tabele.
Chamakh,Campbell,Collocini...
Chamakh,Campbell,Collocini...
Keep walking.
BeSha1992 je napisao/la:BeSha1992 je napisao/la:za one koji su se kasnije prikljucili, vidim da administrator nece da da kod : 2744319-565338,evo kod, pa bujrum ako ko ima volju, bodovanje pocinje od GW3
za one koji nisu prikljuceni il' ako hoec i ovdje bujrum
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Strašnih 75. bodova za gameweek 2 i 14. pozicija u ligi
Hazard i Coutinho su me razočarali na njima sam računao jos barem 10 bodova (po 5 za obojicu) al' karine, ništa ovo kolo od njih.
I da pitam soxxa, jel mogu stavit umjesto BritishCore sad ovaj novi nick sto mi je, ako nije problem?
Hazard i Coutinho su me razočarali na njima sam računao jos barem 10 bodova (po 5 za obojicu) al' karine, ništa ovo kolo od njih.
I da pitam soxxa, jel mogu stavit umjesto BritishCore sad ovaj novi nick sto mi je, ako nije problem?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.