Treba krenuti i po taj drugi gol pa da se mirno privede utakmica kraju.
Btw nisam očekivao da će Pep ostaviti maltene kompletan prvi tim na klupi bez obzira što igramo u petak SP.
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Samo da ne bude u petak, ako Bayern izgubi, tipa izjava "ma joj super kup nije nekakav trofej ... nije toliko bitan"Bundesliga je napisao/la:Sve neki strucnjaci, pa sta hocete s ovom postavom da ubijemo Freiburga koji stoji dosta dobro. Jeste mi i vi neki navijaci. Za mene je ovo odlicno, odmaraju se bitni igraci za petak, gotovo s drugom postavom vodimo i nadam se pobjedi jer jedino je pobjeda bitna.
otjerajte đubre špansko, kažem vam ja...on je kriv što je Bayern promašio 5 zicera samo u drugom poluvremenu (Muller 2x, Šačiri 2x, Kros 1x)...on je kriv što postoji nepisano pravilo kad mašiš svoje šanse, slijedi kazna.NYKnicks Fan je napisao/la:**** mu formacija 4-1-4-1 majku u usta spansku, pa ako ne konta kreten da nNE MOZE IGRATI sa ovakvom formacijom??????
111 je napisao/la:otjerajte đubre špansko, kažem vam ja...on je kriv što je Bayern promašio 5 zicera samo u drugom poluvremenu (Muller 2x, Šačiri 2x, Kros 1x)...on je kriv što postoji nepisano pravilo kad mašiš svoje šanse, slijedi kazna.NYKnicks Fan je napisao/la:**** mu formacija 4-1-4-1 majku u usta spansku, pa ako ne konta kreten da nNE MOZE IGRATI sa ovakvom formacijom??????
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.