Imal kakvih vijesti o svajniu ?

Krenule vas povrede, thiago, sad svajni.. Koga li ce Ivanovic u petak skrhat hmm :p
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
ma ima da ih pojedu ivanovic teri i cahhil jos ako luiz bude igrao ma ima da ubiju sevdah u njima i rezultatski i svakako namazan je onaj josesoxx je napisao/la:Sta je sa Martineza mozel mi neko reci? Nisam ga vidio na klupi ?? Jel povrijedjen mozda?
Imal kakvih vijesti o svajniu ?
Krenule vas povrede, thiago, sad svajni.. Koga li ce Ivanovic u petak skrhat hmm :p
Hvala Bogu.Bio sam se zabrinuo gledajući ga kako odšepa sa terena.effe_sa je napisao/la:Ne radi se o ozbiljnijoj povredi kod Schweinija - uganuće samo. Mogao bi biti spreman za Chelsea....
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 80112.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ma ne radi se o treneru amateru nego covjek uvodi svoju filozofiju koja je po meni slabija od one Bajernove proslogodisnje koja je, usput budi receno, samljela tu njegovu.effe_sa je napisao/la:...
Ovde se slažem pogotovo za ovo vezano za Schweinija i Martineza. Ali eto vidjet ćemo razvoj. Nadam se da ako uoči da ne ide ovako, da će onda vratiti taj sistem sa 2 šestice, onako kako je sjajno fukncionisalo prošle sezone.ultrasstyle_tz je napisao/la:
poenta moje price je da sam u uvjerenju da je vezni red sa Svajnijem i Martinezom(Gustavom) daleko jaci od samog Svajnija i dva malca kreativca. Naravno daleko od toga da je i ovaj slab, ali nisam uvjeren da protiv Barce, Reala ili Juventusa u drugoj formaciji sam Svajnstajger moze drzati sredinu terena i da to bude dominacija kao sto je bila prosle sezone. Ukoliko je zelio implementirati svoju igru posjeda lopte lako je to mogao ubacivsi jednog tehnickog stopera tipa D.Luiza(bio je dostupan) kraj Dantea, i rotirati gore na AMC Miler/Gece/Kros itd itd i siguran sam da bi dobio i posjed lopte i protok a zadrzao ostrinu koju omogucavaju 2 jaka CM-a.
Problemi s preponama, nije sigurno da li će biti spreman do petka....soxx je napisao/la:Sta je sa Martineza mozel mi neko reci? Nisam ga vidio na klupi ?? Jel povrijedjen mozda?
Prn'o Pep, zatrese se sjever.Hare_BvB je napisao/la:Š'a bi?
Nisam bas siguran da nam sa ovom odbranom nece trebati golman.Tweeds_10 je napisao/la:u petak:
rafinha-dante-boateng-alaba
Lahm- Kroos
robben-miler-ribery
mandzuka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.