FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ja ga ne bih pustio. poceo je da igra pravo dobro. ali eto navodno se klubovi vec dogovorili 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Zato nam je bivsi "kapiten" konstantan pa niko od njega do izrazaja ne moze doci ... Ako prodaju Asmira tek smo onda nagrabusili, jedini igrac na terenu koji protivnicima pravi problem, i ta njegova jedna dobra od tri utakmice ( a nije tako ) je vrijednija od "kapitenovi" deset.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Istina je da je momak u formi, da zna uradit dosta dobrog i sve to ali za 250+ milja eura bi ga pustio u po sezone
Anid ce njega nadoknaditi dostojno siguran sam plus sto se uvijek od tih para moze dovesti kvalitetno rjesenje na toj poziciji (izgrađen igrac u najboljim godinama ala Kojasevic) i onda opet imas to potencijalno pojacanje,todorovica,anida,"brzog" i osmanagica da rotiras
ali kako god ako suljic ode zamjena ce trebat jer se liga ove godina igra krace i puno tekmi ce se odigrati
@1LF9C2
Hame zasad nije pokazao sta moze i zna ali polahko mu se forma vraca, siguran sam da ce biti jako dobar vrlo brzo.Mozda ne stari Hame ali dovoljno dobar....
Anid ce njega nadoknaditi dostojno siguran sam plus sto se uvijek od tih para moze dovesti kvalitetno rjesenje na toj poziciji (izgrađen igrac u najboljim godinama ala Kojasevic) i onda opet imas to potencijalno pojacanje,todorovica,anida,"brzog" i osmanagica da rotiras
@1LF9C2
Hame zasad nije pokazao sta moze i zna ali polahko mu se forma vraca, siguran sam da ce biti jako dobar vrlo brzo.Mozda ne stari Hame ali dovoljno dobar....
Ja bi ga prodao hladno, sad kad je usao u neku formu, mada nista specijalno, sad ili nikad, decko igra ovi par tekmi najbolje od kad je dosao, ali daleko je to od neke klase, on jos sa sesnest ne moze dobaciti do gola, ima brzinu i dobru promjenu ritma, sto je odlico ,ali sto se tice centarsuta i suta tu je tanak skroz, i odmah dovesti Bilbiju on je klasa i oni sto pricaju nije spreman , nisu upuceni momk je bio standarni igrac u svim njihovim tekmama u europi , cak je zabio i gol i jedan namjestio protiv Honveda , Bilbija za nase lige klasa i to velika " onclick="window.open(this.href);return false;
ko to suljica oce ka kupi koliko daju moze info ima nas koji nismo u toku 
MađariSilkoni je napisao/la:ko to suljica oce ka kupi koliko daju moze info ima nas koji nismo u toku
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
-
samosarajvo
- Kontakt:
---------------------Dejo----------------------
Gojko--Vule--Dupovac--Puzigaca(Tadejevic)
---------------Radovac(Hame)------------------
Todorovic----------------------------Travancic
-----------------Osmanagic----------------------
------------Bilbija------Komazec----------------
Šta rećiii ?
Šta rećiii ?
Da nikad ovako nećemo igrati ništa drugosamosarajvo je napisao/la:---------------------Dejo----------------------
Šta rećiii ?
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Ne smijemo dati Suljića 
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Zar vam je Bilbija dosao? Ako jeste imat cete fine napadace..samosarajvo je napisao/la:---------------------Dejo----------------------
Šta rećiii ?
Pozdrav.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Re: $: FK Sarajevo
Kakav bilbija sta je s vama???
Ma kakav Bilbija, to je nas onaj @super, zeljo1@ bacio suplju da Bilbija dolazi. Lupeta lik samo ...fredi je napisao/la:Kakav bilbija sta je s vama???
Nikola Tesla!
Momka znam licno valjda bi spomenuo da se sprema na taj korak jedino ako laze
Ma budala zna da taj lik ne bi zaigrao u Sarajevu, a za te ostale koji kao trebaju doci nisam upucen...
Nikola Tesla!
-
samosarajvo
- Kontakt:
Boga mi ako dodje Bilbija uvjeren sam da hocemo sa dva spica (barem kuci),,,i nesto kontam mogo bi Osmanagic na klupu/krilo a Radovac na njegovu poziciju, snaso bi se on i ofanzivnije dosta...hearts je napisao/la:Da nikad ovako nećemo igrati ništa drugosamosarajvo je napisao/la:---------------------Dejo----------------------
Šta rećiii ?
@newBot
NIje suplja za Bilbiju, imam i ja info od jako dobrog izvora (javi se na pm pa cu ti reci) da se pregovara i to ozbiljno
samosarajvo je napisao/la:Boga mi ako dodje Bilbija uvjeren sam da hocemo sa dva spica (barem kuci),,,i nesto kontam mogo bi Osmanagic na klupu/krilo a Radovac na njegovu poziciju, snaso bi se on i ofanzivnije dosta...hearts je napisao/la:Da nikad ovako nećemo igrati ništa drugosamosarajvo je napisao/la:---------------------Dejo----------------------
Šta rećiii ?
@newBot
NIje suplja za Bilbiju, imam i ja info od jako dobrog izvora (javi se na pm pa cu ti reci) da se pregovara i to ozbiljno
Ako imas informaciju taj te neko opasno laze. Taj sigurno ne bi nikad zaigrao za Sarajevo, a mozemo se cuti do kraha prelaznog da vidis da je ti cista laz. Javi se do kraja prelaznog ...
Nikola Tesla!
Od kad je to kod nas bitan prelazni rok ?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kako to mislis?skile je napisao/la:Od kad je to kod nas bitan prelazni rok ?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 49 gostiju.